Дългото чакане след трансфер – тема 107

• 45 087
  • 747
  •   1
Отговори
# 645

Не се стърпях и направих тест на 9-ти ден, това са резултатите, лекарката каза да повторя в Понеделник. Какво мислите? Референтната област е 0-1, постоянно обаче чета в темата как още в началото ЧХГ е 100, моето 71 ли е, 5 ли е не мога да разбера стойностите на тази лаборатория, но май се покачва нещо... не мога да спра да го мисля, не знам как ще доживея Понеделник
Най-добре направи още един тест в понеделник.  Нисичко е като резултат, но има шанс да са се случили нещата.
Стискам палци 🤞

# 646
Аз ще се побъркам до Понеделник, добре де пише, че в трета седмица трябва да е 5.8, спрямо на Бодимед референтната област, казвам Ви откачам просто. 2 седмици назад след трансфер ли се изчисляваше седмицата?

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 19:49 от jalana

# 647
Не спирайте да проследявате ЧХГ. Аз имах 9 единици на 9 ден след трансфер на бластоцист, на 11 ден -  ЧХГ 14 и се оказах с извънматочна. При по-преден опит, и аз стартирах с 5 единици и след два дни резултата започна да пада. Съжалявам, ако съм ви стресирала, но от моите опити, такъв резултат не е довел до здрава бременност. Споделям не, за да ви плаша, а да имате едно наум и да проследите нещата докрай.

# 648
Аз ще се побъркам до Понеделник, добре де пише, че в трета седмица трябва да е 5.8, спрямо на Бодимед референтната област, казвам Ви откачам просто. 2 седмици назад след трансфер ли се изчисляваше седмицата?
Седмиците се изчисляват от първия ден на последната менструация.

# 649
Седмиците се изчисляват от първия ден на последната менструация.

Не и когато е инвитро, изчисляват се мисля 2 седмици назад от трансфера...

# 650
5,58 за съжаление е изключително нисък резултат за 9 ден. Тествайте отново след 48 часа, но според мен не възлагайте големи надежди. След свеж трансфер ли сте?

# 651
На 10 ден ми беше почти 17, 72 часа след това беше отрицателен. Биохимична бременност. Причината не я зная. Още не сме я коментирали с лекаря. Доста изчетох. Стойност под 20-25 се води неизяснена бременност. Винаги има надежда. Не я губете.

# 652
Здравейте ! 8ми ден след трансфер на 2 петдневни ембриона 121 mIU и на 10ти ден 361.8 mIU. Трети опит ни е, първите два нямаше имплантация имам и една спонтанна бременност миналата година, при която за съжаление не беше успешна. Направо не мога да се зарадвам от резултата, нормално ли е да расте толкова бързо   ?
Понеделник ми е датата за тест и тогава ще изпратя на доктора ни.

# 653
  • гр. София
Чудесни резултати за 8-ми и 10-ти ден! Съвсем добре си расте. В понеделник пусни пак, стискам палци да продължава да се увеличава така добре. Flowers Four Leaf Clover

# 654
На 10 ден ми беше почти 17, 72 часа след това беше отрицателен. Биохимична бременност. Причината не я зная. Още не сме я коментирали с лекаря. Доста изчетох. Стойност под 20-25 се води неизяснена бременност. Винаги има надежда. Не я губете.

Почти съм я загубила, след като изчетох доста и аз съм на мнение, че е биохимична и толкова ме е яд. Това ни беше първи опит и толкова бях убедена, че ще стане, усетих пробождане, гадеше ми се, просто разочарованието е толкова голямо и имам чувството, че никой не ме разбира, нито мъжа ми, нито майка ми. Гледам как има успешни опити чак на 6-ти път и направо се чудя на тези момичета как психически се издържа, за мен първи опит и направо са ми потънали гемиите, не знам как да се изкарам от депресията. Сега наново чакане, наново кандидатстване, просто ме убива този бавен процес...

# 655
И аз най-много вярвах в първия опит и най-отвисоко паднах тогава. Разбирам те, jalana. Дано се случи при следващият опит Flowers Four Leaf Clover

# 656
Tannyaa, страхотна новина! Поздравления. Някъде четох, че това означава не едно, а цели две човечета:-)

# 657
Радвам се, че има хора тук, с които да споделям и да си даваме кураж. Поздрави!

Здравейте, писахте, че сте на 42 и че все пак сте имала трансфер....Първо поздравления, тъй като някои не стигат и до там на тази или на сходна възраст !
Можете ли да споделите в коя болница сте, при кой лекар и на каква стимулация ?
Това, че имате 4 ембриончета, е дота добре имайки в предвид възрастта, давате някаква надежда, на онези, които и това не успяват да направят.

Лека вечер

# 658
Благодаря Ви! Надеждата никога не трябва да се губи според мен. За съжаление не живея в България. Центърът за репродуктивно здраве е в Полша. Дават ми Прогестерон и Естроген.

# 659
Е явно поляците се спряват по-добре от техните бг колеги, защото повечето на такава възраст или сходна, не правим толкова ембриони. И аз като вас не живея в Бг, но си правя процедутите в България, заради забрана на доносрство, както и липса на приоритет когато не сте в двойка. В Чехия и там бях проучвала, но не става, ако няма партньор. Общо взето зле е положението.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 21:41 от BlackCat12

Общи условия

Активация на акаунт