Тренировки в домашни условия - 120

• 65 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • 1st floor
Sprinkles, записахме се в група за начинаещи. Уж да ни е по-лесно и да можем да пропускаме, когато не ни се ходи. Laughing Обаче се оказа, че в тази група са всички такива като нас Laughing или които не са ходили 2-3 години и сега препуснаме бясно, като не учим хората, а само си ги припомняме. Най-вероятно до Коледа, ще сме ги минали всички и пак ще сме второ ниво и ще стигнем до трудните. Smile Но за сега ходим...

Аз привърших 4dfe. Хареса ми, пак ще я правя някой ден. Идеална е за хора с малко време сутрин. Товарех се с максимални тежести, които мога да понеса и добре ме натоварваше.
От днес почвам Шон, дано ми допадне. Grin

# 316
  • Там където
Привет! Аз съм прeполовила 4 wfeb, като съм напълно съгласна с Непо, че има доста глупави упражнения, но аз съм цар на модифицирането Simple Smile Добавям си по нещо от мен, защото са кратки и ми е добре, че съм се хванала с какво ли не .... ЕМS тренировки,  b - moove, груповите по стандарт, ама вчера една мацка на табатата ми пусна мухата за бокс. Може да пробвам след нова година. Освен това май трябва да почна фитнес поне 2-3 пъти седмично с инструктор, ама ще го мисля след януари за да се откажат тези с новогодишните обещания. Ходя и на сто вида масажи Simple Smile Храната 2-3 дни е под контрол, но после 3-4 е тотал щета. Лошото е, че много ми се яде напоследък. Някакси визуално съм добре, но аз си знам че е измамно. Лека и успешна седмица!

# 317
Sprinkles,  със същите си тичам и зимата, Brooks, с вълнени чорапи.
Нас ни тръшна ужасяващ вирус вчера. Няма да се тренира тази седмица, не мога да стана от дивана, толкова ми е слабо.
Като оздравея ще се захвана с килограмите и аз. Много съм изпуснала положението.

# 318
Днес Glutes_33, Iron ,unilateral ....не беше леко ,но не беше и много тежко...аз не се и товаря много де ,даже хич,но пък за сметка на това повече ми идват повторенията...
Да се брои ,че всеки път като съм писала ,че после (вечерта) ще правя леко кардио НЕ СЪМ го правила ,защото нещо си 🤣😂🤣
Сега се замислих ,защото мислих пак да го напиша и се отказах....

# 319
  • Стара Загора
Аз си карам по коледния календар на Каролин от ютуб като правя добавката или нещо друго за корем. И определено имах нужда от по - кратки тренировки. Спомням си, че преди години доста от вас правеха  Хамър енд Чизел. Може ли да споделите някакви отзиви - има ли изчанчени упражнения, натоварване.... Аз от нея съм правила самл едно кардио, което добре ми се стори(и не кардио каквото аз разбирам)

# 320
Програмата на Хамъра и Чизела ми беше любима и според мен е доста добра и разнообразна ,няма скука ...фокусът е върху долната част ,трябва да се вкарат почивки защото иначе се претренира...има плиометрия и няколко упражнения като например сядане на лежанка и изправяне на един крак ,които са супер ,кардиото с тежести също беше номер едно ...хубаво е да имаш лежанка или стабилна табуретка защото има качване от едната страна и слизане от другата и др.подобни ...Като цяло видях голям ефект тогава (преди Мин 5 години) особено за изчистване и релеф на долната част ....абе супер е програмата препоръчвам..
Днес 10 Мин стреч +20мин фейс йога и 20 Мин горна част от Коледната на Карълайн ,довечера съм на Джиу джицу

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 10:02 от No_frame bitch

# 321
  • Стара Загора
Благодаря ти НФБ. Имам табуретка и за Каролин, а и при Румяна използвах нея. Вероятно ще я почна, но ако трябва ще почивам по два дена, а не по един или в движение ще се нагласям.
Междудругото НФБ, видях те в другата тема с кожната рокля и мисля, че много добре ти стои.

# 322
Максимка, хубаво е да има пейка/лежанка. Също така, ако не ме лъже паметта са нужни и ластици, топка за пилатес и поне три комплекта тежести. Програмата е много хубава. Помня, че заради нея си купих първите 10-килограмови дъмбели. Няма изчанчени упражнения. Съветвам те Хамърските тренировки да не ги пропускаш, ще имаш по-добри резултати.

Тренирам аз, карам по 6 Week Shred - днес Day 26 The MOST EFFECTIVE At Home CHEST WORKOUT With Dumbbells + Push Up Workout . Дан е топ, много е приятно да се тренира с него. Има разнообразие и тренировката се изнизва неусетно.
Някой правил ли е нещо от 6 Week Shred II Program, по трудна ли е от 6 Week Shred?

# 323
  • Там където
И аз едно време гледах Хамър и Чизел, ама сега не мога. Може ли линка към Яндекс да копнете на тази програма?

Гледах  Алито (някой тренираше с него) е пуснал 30 дневно предизвикателство корем и може да го почна от утре за добавка. По 15 мин тренировки са, но не знам дали ще пусне всички в ю тюб или само 10-15 за зарибяване...

Ох, като обсъждате табуретки, скоро изкарах акъла на един момък от Айко Simple Smile
Скрит текст:
Случайно влезнах в Айко и гледам разни дълги и широки табуретки- реших да си търся някоя удобна за хип тръст и глут бридж, но ако може и стабилна, а и да се отваря да събирам разни неща в нея..... И нося аз едни табуретки в един ъгъгл на магазина, където уж тайно пробвам стават ли за тръстове и мостове Simple Smile Един млад левент решава да ми помага в избора и почва да ми обяснява коя колко е хубава като седна и къде да я сложа. А аз милата споря нервно с него да не ми дава акъл, аз предимно за спорт я търся... Опули очи като в анимационно филмче- никой не купувал табуретка за спорт Simple Smile е аз пък купих..хаххаха. Та се наложи и да му демонстрирам за какво се ползва, че той завалията никога не беше чувал за такива упражнения

# 324
https://disk.yandex.com/d/WKZ6ibU1anG1JA Х&Ч

Аз правих 2 дни от 30-дневното предизвикателство за корем на Али. Приятно е.

Днес реших да се наспя и пропуснах сутрешната тренировка. Довечера - бягане.

# 325
Хамър енд Чизел ми е любима, много разнообразна и забавна. И да, чудни резултати имах с нея. Продължавам си с Коуч Али, неусетно минава час с тях. Доволна съм, най-вече не съм изтощена след тренировката, и не ми се иска да си легна и да не стана поне час. След работа днес ще направя поредната.

# 326
Не съм писала поне от месец, много напрегната есен беше, но не съм зарязала всичко. От няколко дни насам греба двукратно, защото пак правя Коледното предизвикателство (200 км за 4 седмици, снощи попрелових дистанцията), но няма да успея да си изпълня плана за 99 тренировъчни дни за този период, който си бях поставила като цел.

PS Обаче купихме лежанка за Коледен подарък за нашия гадничък тийн Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 16:35 от Agent Provocateur

# 327
Почнаха предколедните коктейли и занемарих спорта и храната. В началото на седмицата все пак правих една тренировка за горна част с Керълайн и една за долна, която сглобих в движение, но до края на седмицата едва ли ще успея да вместя повече от 1-2. Май и аз ще се ориентирам към части от коледната програма на Керълайн.
Спринкълс, аз съм със същите впечатления от късния Шон. Имам чувството, че е на някакви психотропни вещества(не е задължително да са незаконни).

# 328
  • 1st floor

Спринкълс, аз съм със същите впечатления от късния Шон. Имам чувството, че е на някакви психотропни вещества(не е задължително да са незаконни).
Хахахах, даааа! Много е изтрещял! Laughing Аз направих първите три дни, днес ще почивам, че нямам сили за нищо - довечера на танци. Кардиото му, както винаги е безумно и модифицирам от време на време, че ми трябват тия колене все още. Останалото бива за сега...

# 329
Аз се сдобих със степенка за степ аеробика, приятелка ми я подари. И кардиото ми е това, правя наличните тренировки в you tube, те всички са еднакви. ..
И пилатес, йога.

Общи условия

Активация на акаунт