Тренировки в домашни условия - 120

• 65 039
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Аз бях тази седмица в отпуск и реших малко да пробвам с инструктор във фитнеса. С карта Мултиспорт съм, няма да издържа финансово и постоянно да плащам за треньор. И той ми предложи да направим три тренировки, за да ми покаже техника, направи ми и програма. От другата седмица продължавам сама. Неврологът ми забрани да тренирам с тежести, но това е само на база предположения от снимки на врата и кръста. Засега е видно, че имам шипове, нещо по-сериозно от снимките не може да се види. Може и да имам някоя дискова херния..., но  тябва си ЯМР за по-точна диагностика. Та, ще го карам на проба -грешка. Ако нещо заболят нещата Simple Smile, се отказвам. Ако не -продължавам.

# 511
Прегръдки и пожелания за добри резултати и добро здраве на всички!

След като миналата седмица се похвалих как добре вървят нещата, лепнах някакъв вирус и няколко дни не бях в състояние да тренирам. Много  неприятно, защото е лесно такова нещо да ме демотивира в началото на програмата. НО, казах си, че почивам и после започвам пак с тренировките. Не гоня някаква конкретна дата, целя промяна завинаги. Вчера успях да се върна в залата, утре пак ще тренирам и после и ние отиваме на ски за няколко дни.

Дез отдавна не се е разписвала, както и доста други момичета ...

# 512
Аз ви следя всеки ден и мислено си споделям.

Пожелавам на всички добри резултати от изследвания и никакви травми и болести.
Интересно ми е какво споделяте и от фитнес залите.

След Коледа завъртяхме дружно с ММ отново 4WFEB. На него много му хареса и си завърши програмата до край, което май е за първи път. Даже се чудех какво ще му предлагам след нея, което да няма кардио, да не е бързо темпо като Меган и да не вади душата, а да позволява да навлезнеш постепенно в тренировките. Но ето че днес той на своя глава си започна пак същата програма, каза, че само ще увеличава тежестите.

Иначе и аз мъчих една настинка много дълго време, имах чувството че едно 3 седмици не се оправях напълно, ту нагоре, ту надолу. Лекарят ми се скара, че не съм си почивала, само йога да правя. В резултат миналата седмица всеки ден само лежах и нищо не съм правила, чудесно ми се отрази.
Сега се оглеждам за chop wood дали да не я пробвам, не съм чула отзиви от вас.

След две седмици и ние се каним на ски.

# 513
  • Там където
D_ana, защо не му предложиш Lift (имаше и нова на Lift, но сега не се сещам как се казваше Sad ) или пък 4 weeks of work? Втората има и продължение 6 weeks of the work. Няма кардио никакво (слава богу Simple Smile ) и са силови като за мъже. Аз едно време направих първата, а втората нещо стана и я правих до половината. Скоро ги гледах дали докато е студено да не ги врътна, ама само силови ще ми се съберат и не е ОК.

# 514
За Лифт си мислех, но се сетих, че и тя има кардио дни. Отъм интересно не го дразнеше въпреки непрестанното говорене.
А си права за 4 weeks of the work. Аз не я довърших, че ми идваше бавно темпото, но може пак да започнем заедно и да го мотивирам.

# 515
Днес  ходене назад на пътека ,гребане и спининг общо 35-40 Мин ,после рандъм тренировка на тренажора ...
Вторник съм  на ЯМР за коляното.
От спирането на цигарите съм качила 5-7 кг повечето в циците ,дупето и бедрата и нечувано ,невиждано ....толкова  да се харесвааам така ....ГОСПОДИИИИ ...хахах 😂
Ако ми беше казвал някой нямаше да повярвам ....и лицето бая се запълни ,жалко ,че ще трябва да ги махна тия кг ,че наистина са ми  в повече ...

# 516
Хахаха Бич Heart

За днес отчитам 17 000 крачки и 40 минути спининг

# 517
  • Бургас/Пз
Аз пък от страх да не кача след спирането на цигарите, взех че свалих двата кг , дето бях качила по празниците. Ама кво да правиш няма пълно щастие. Днес 45 дни без цигарен дим Simple Smile засега съм доволна, но при мен проблема е в лятото и коктейлите. Е тогава не знам дали няма да се върна към тях.
Тази седмица отчитам 3 тренировки и две бързи ходения. Надявам се поне един от двата почивни дни да тренирам също .

# 518
Е отпуснах му края аз ...най-накрая да се видя с cici 😁 у тоя живот ,ми не е лошо,хора хахах
Предният път ги спрях за 8 години ,надявам се толкова да издържа някъде пак преди да проваля всичко от тотална глупост...
Днес пак ще правя някакъв лек пилатес ,knee friendly  и там кардио на машините ,много ми харесва този временен айляк...нито силови ,нито програми ,нито Джиу джицу ...тялото и мозъкът ми си починаха ❤️

# 519
Аз днес имах намерение да тичам, но коленете и глезените ме болят, много са ми килограмите и тежат на костите. За две седмици съм навъртяла 82 км пеша и днес малко съм намерение да почина и нещо силово да направя.

# 520
Нищо не правя с цигарите от страх да не кача. Не че нямам нужда от опъване на лицето, бая съм се съсухрила, но по-големи цици и задник не искам, а бедра пък хич.
Ходих вчера на басейн в Панчарево, супер беше, за трети път тоя месец, днес се чудя преди работа пак ли там или на фитнес.
С килограмите не мърдам от години. Една и съща си стоя.

# 521
За Лифт си мислех, но се сетих, че и тя има кардио дни. Отъм интересно не го дразнеше въпреки непрестанното говорене.
А си права за 4 weeks of the work. Аз не я довърших, че ми идваше бавно темпото, но може пак да започнем заедно и да го мотивирам.
В лифт, поне в първия, действително има кардио в някои тренировки (не е чисто, смес е). Не знам как е вторият. Chalean extreme беше само силови и едно пожелателно кардио, но трябват много тежести. Не знам как сте с оборудването. На мен ми беше лека, но просто нямах достатъчно големи тежести.
Аз два месеца съм в престой. Няма контузии, но няма и време. Вече съм с консистенцията на желе и ме е страх да се кача на кантара. Но ще почна бавно връщане към тренировките. Може би с Дан, той беше идеален, кратки и добре структурирани силови
П.п. chop wood не препоръчвам. Освен ако не бъркам програмите, там имаше много съчетание на силови с баланс. Например правиш бицепсови сгъвания, докато си клекнал. Нито едното, нито другото се тренират ефективно в този случай. Ще вземеш по-малки тежести, ще прекъсваш, за да почиват колената. Отделно има и риск от контузии.

# 522
Ох, това ме подсеща как децата се майтапят с един инструктор в близкия фитнес -малкият разправя на големия -"вземи една тухла в едната ръка, в другата гира, сега клекни, работи за бицепс, но не забравяй за топката на главата. 50 лева е тренировката, много е ефективна за всичко"
В автобуса съм и сигурно е пълно с грешки, че друса

# 523
Мерси, Звезди.
Аз прегледах chop wood за себе си, но само началото на първата тренировка. Важно ми е да са кратки тренировки, така че автоматично отпадат 645 и healthy obsession. Видях, ме има и 630, което е като основата на 645.
Понеже и аз съм се отпуснала след принудителната и не толкова принудителна почивка, май ще започна с нещо познато. Мислех да пробвам хибрида на МБФ и sure thing, докато навлезна в материята, а после да пробвам нещо ново.
Новото лифт има нужда от пейка, която ние нямаме, иначе може и да му хареса на ММ. Иначе ако става за въпрос, и 4WFEB е изцяло с упражнения за цяло тяло от рода на lunge + biceps. Даже към края вече стават абсурдни движенията само и само да се тренират крака, корем и нещо от горна част. Но пък ето, че му хареса. Честно казано, мисля, че Отъм му харесва чисто физически като жена и това допринася. 😊

# 524
Твоят вариант май е най-добрият. Иначе се сетих и за саги с body beast напр.,но той е понякога трудно поносим като треньор. Иначе са пак силови. Трябва нещо като лежанка, но може би става и със степ платформа.
Иначе аз правих някои тренировки от 4wfeb. При Амолия ми се видя по-зле. Оутъм поне беше предвидена за леко средно ниво в основния вариант на упражненията.

Общи условия

Активация на акаунт