Малък Сечко се задава, а пък Юнското детенце все по-умно става!

• 12 402
  • 261
  •   1
Отговори
# 75
Ей хайде да пием следобедно кафенце, къде се изпокрихте всички да не се захванахте  chef  chef  chef с на ЕлиТ сладкишите Wink Ммммм много вкусно ми звучат Hug

# 76
  • някъде ... тук ...
Черпя ви един Гого - преди и след като го постригах:

# 77
Петенце, честитооооооо! Лека, безпроблемна и щастлива бременност ! Страхотно! Много ви целувам, много, много, много  Heart Eyes !

Аз последните дни все не успявам да вляза във форумчето, или ми дава грешка...
Сега дано успея да си пусна поста.

Много целувчици по сладката главица на Луси, Нансенче голям кошмар сте преживели, принцесата обаче се е държала много смело.Геройче Hug !

Фроска и при вас лоши работи, радвам се че сте попаднали на човечен лекар.Повече без подобни случки  Hug !

Ели, честита работа.Ти си нашата гордост.Много успехи, лично удовлетворение и големи възможности за развитие  bouquet !

Ели Т, много добре си го подстригала сладура, браво на него, за да му направиш така равна косичката, сигурно е стоял мирно и много е слушкал Grinning .

Теди, голямо приключение е било това със смяната на самолетите, ти си страхотна, справила си се супер със ситуацията.Радвам се, че полета после е минал добре, пожелавам ви хубаво време.Много целувчици на Марина  Heart Eyes !

# 78
ЕлиТ, постриган Гого изглежда като голямо момченце Hug, голям ми е хубавец Hug Heart Eyesот Роси Wink

# 79
Гого е страхотен младеж с тази прическа Joy Ели, супер си го постригала.

# 80
Дзак хайде да пием кафенце има ли желаещи?
Приятен Уикенд!

# 81
  • Варна
Да, аз съм тук с кафето!!
И на теб приятен, макар че с този дъжд..... #Cussing out

Имам предложение за заглавие:

И в Юнската дружинка има мама бременлинка... Joy Joy

АКо разбира се Петя няма нищо против Mr. Green

# 82
Отдавна си изпих кафето, пратих Дари на гости при баба и дядо Joy, и сега се чудя с какво първо да се занимая. newsm78 Нещо нищо не ми се върши, май ми се приспива, а в това време какво друго да се прави Tired
Лека и приятна почивка момичета. Laughing

# 83
Тези дни май ще се разписвам по-често,щото Боби е с бронхит и май няма много много тази седмица да ходя на работа  Rolling Eyes.
Сега го приспах и отивам да правя тортата на Лео   chef

# 84
Привет и от нас!

Кали уж беше добре, но нещо от вчера се опитва да кашля  Thinking Не знам какво ще излезе накрая!

А аз прекарах 4 часа при фризьорката ми и се чувствам прекрасно!

# 85
Здравейте!

Петя, чудесна новина!Честито!Дядо Мраз казваш,а?! WinkПриятно изкарване на почивката! Simple Smile

ЕлиТ,поздрави за постиженията на съпруга ти! Гого е страхотен! Simple Smile

Ех, кулинарни изкушения Party

Хамелеонче, голяма одисея! Да си изкарате приятно гостуването! Simple Smile

А аз прекарах 4 часа при фризьорката ми и се чувствам прекрасно!
Sunglasses FlutterИскаааам снимкиииии! Simple Smile
 newsm10за спортуването. Дано й се размине на Кали Heart Eyes

МлЯкО с НеС, бързо да оздравява Боби Hug

Аз тъкмо си мислех, че ще си почина и ме заляха с преводи ooooh!, но отново съм на линия Laughing
Тази нощ на моето момче му пробиха и останалите 3 кучешки зъба и вече си има 16 newsm47По този случай спа от 20.00 - 10.00. Аз се побърках от притеснение Crazy, а той се събуди с блажена многозъба усмивка изпълнен с енергия за подвизи Laughing

Хот Ели, къде си?Целувки на Емма! Heart Eyes

Хубав следобед!

# 86
Привет!
Съкровище, честита ти прическа хайде снимка да те видимммммм Peace
Изабелка, и ти като направиш тортата да я снимкаш Hug на Бобсънчо!
След малко ще водим Росинка при баба и дядо ще им погостува тази вечер, мама и тати малко Party

# 87
Ако стане с камерата на компа-ще я снимам,щот нямам фото под  ръка.Ако не-другия път.

# 88
 4470 4470 4470

като се върне съпружеското тяло.............може и да пусна снимки

Пловдивчанките бързо да казват къде са намаленията в магазините - има ли във Фадо? А за костУмчета?
И цени, ако може?

# 89
  • София
Здрасти  Hug
Така ми липсва бъбренето с вас, но май няма да мога да се включвам много често  Sad. Времето ми е изцяло уплътнено. Понеже офисът ми е точно срещу яслата на Емма аз я водя и я вземам, в събота и неделя съм на кормуване и време за комп - нет  Laughing. Къщата ми е заприличала на бойно поле, отново минахме на добрите стари полуфабрикати и топлата кухня от супера, но не се оплаквам, чувствам се добре  Flutter. Работата много ми харесва, интересно ми е и я върша с удоволствие. Да имах и повече време за Емма  Laughing... Както и да е.
Човечето се развива много добре, не спира да бърбори, вече има богат запас от думички и всеки ден ме изненадва с нови. Продължава да си пее и танцува, другото й хоби са обувките (кой беше питал по-нагоре). За нас - толкова  Mr. Green.
Сега първо искам да честитя на Петя. Пете, много се зарадвах (аз бях сигурна, че си забременяла, де  Wink), желая ти лека и безпроблемна бременност   bouquet! И се включвай по-често! Приятно изкарване в Канада и се пази!
Фроска и Нансен, съжалявам за това, което се е случило на Флора и на Луси  Sad Дано вече са добре и повече да няма такива инциденти  Praynig
Маги, честито фото! Много сте хубави  Hug Снимайте се по-честичко! Страшно много ти се възхищавам как успяваш да се справяш с работата и с децата   bouquet
Съкровище, честита прическа! Искам да те видя, пусни снимки, молиииим  Praynig Как е Кали, какво става, не ходи ли на ясла вече? Ти как си в работата?
Хамелионче, браво на вас с Марина! Аз не бих събрала смелост да летя с Емма и то с риск да имам такива премеждия. Смятате ли да оставате в Чикаго или ще се връщате в Сливен?
Сиси, браво на теб! Как успяваш да се справиш, аз не бих могла  Tired И никога не се оплакваш, а звучиш ведро и позитивно.
Сети, мисля, Лорката ще е следващата бъдеща кака  Wink Пиши повече, защо не казваш как сте!
Мимес, отдай се на пълноценна почивка! Няма ли Дари нови снимчици?
На бирената дружина нищо няма да пиша, защото мисля, че е крайно време да се видим. Как са ви плановете за идната седмица? Ако решите нещо, ми цъкнете едно смс-че, аз ще се опитам да хвърлям по едно око всяка вечер. Нана, ще се радвам, ако се присъединиш! Мамите, които не са идвали, ще съм много щастлива да ви видя!
Лелеее, никога не съм писала толкова много  ooooh! Изчезвам да готвя и ви пожелавам приятна вечер  Peace
Много целувки от нас с Емма  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт