Малък Сечко се задава, а пък Юнското детенце все по-умно става!

• 12 421
  • 261
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Фроска, Честит Рожден Ден   bouquet! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!
Съкровище, няма да мога да спя, ако не си покажеш новата главица  Mr. Green. Гризе ме страшно любопитство Outta Joint, хайде, покажи се!
Ели, не ти отговорих, 'щото бях на работа и мислех после да звънна, но ме завъртяха домашните задължения и така и не намерих време  Embarassed Ако искаш, свиркай да се видим тези дни.
А Али къде се е покрила  newsm78

# 106
http://entertainment.webshots.com/album/557272431wEjvZm

да не кажете утре, че заради мен не сте спали Wink Снимах се сама, така че прическата много-много нес евижда, но поне цветовете  Thinking да видите!

Хот, чакам си аз от теб едни неща на лични.....не мога да мигна.... Winkвече колк Laughingо време

# 107
Съкровище, страхотна коса имаш.  newsm10

# 108
  • някъде ... тук ...
Добрутру   food010

Съкровище, вземи направи и снимка в анфас Simple Smile

Ели и другите - кога ще биропием (много ми харесва тая думичка) Crazy

Гого е на ясла, Ради на градина, а аз съм сама в къщи и вече мога да се заема спокойно с всичко отложено  Sunglasses

Чао за сега Heart Eyes

# 109
Добро утро ! Ели, двечките само ще си пием кафенце а другите newsm78??????
Съкровище,   Peace супер си Peace

# 110
Здравейте и от нас Simple Smile
Хот, много се радвам за теб  Hug . С нетърпение чакам бирена, за да чуя подробности Simple Smile
ЕлиТ, честито на мъж ти!
Хамелеонче, вие сте герои, особенно малката! С тези пътувания направо ми събирате очите Simple Smile. Много  Heart Eyes на красивата Маринка от нас и чакаме снимки!
Джънгъл, честито и от нас  Hug. Всичко най-най-хубаво!

Аз да почерпя днес

Имаме годишнина от сватбата и ставаме на 2 годинки Simple Smile

Еййй, впечатлихте ме с тази торта! Ще взема и аз да пробвам Simple Smile

Честита прическа на Гого  Heart Eyes. Много е сладък и в двата варианта Simple Smile

Фроска, Честит рожден ден и от нас! Много здраве и любов!!!

Съкровищнице
, да ти кажа прическата не се вижда много, много така, но цвета е много готин Simple Smile

За биропиенето, съм за когато и да кажете, тя старшата:) щеше да организира, но нещо изчезна. Драсни 1-2 реда, Многознайнице!

Леле стана 1 км. писание. Сори Simple Smile
Чао от нас!

# 111
  • София
Оооооооо, моето писание ще е по-дълго.

Ериа, честита годишнина, и диамантена да празнувате заедно ви пожелавам. Живи и здрави и много щастливи.

Сега да си копна това дето го писах на уърд:
[/b]Здрасти мами. [/b]
Извинете, че не пише, но нещо напоследък всичко ме дразни, особено интернета – тотално се лигави, бегемамата само дропи, едвам едвам  клеца и зарежда. И все темпорари ънъвейлъбъл дава – при вас така ли е, или само при мен? И не мога да разбера защо има функция търсене, като тя никога не работи!!!
Днес е идея по-добре, но ще викам помощ – много са коректни, веднага идват.

Фроска, ЧРД, здраве и късмет и много щастливи години ти желая.

Честито на следващата ни бременна мама, айде вземи провлачи крак и да се почне. Иха ихуу. Джънгълче, радвам се, че се появи и то с таквизи хубави новини
Ние още се пазим, че нещо не си се представям бременна на морето, но нищо се не знае.
Дано успееш скоро да пуснеш снимките от гостито при Мона. Ивайла е добре, мъчи я един кучешки зъб и само ми показва да и го мажа с гелче – едва ли я  успокоява, по-скоро и е вкусно. Изречения много не прави, но знае много думи, всичко повтаря, пее, танцува и тя (нали с Еммата танцуваха заедно), измислила си е една песен на роднините – с неин текст и мелодия.

ЕлиТ, и на мен много ми харесаха къдриците на Гого, но като се мокри – по-добре кръц  кръц.

Хотче, на добър час с новата работа, само аз ли не разбрах каква е точно? Местоположението и също е супер, хем къщи ти е близо, хем Еммата. Няма да ти се налага да пътуваш, което май губи най-много време.

Изабела, облизахте ли си пръстите?

Къде е Многознайницата, нещо не виждам нейни постинги....

Ние днеска преживяхме лек инцидент. Отивайки към една градинка и движейки се по Аспарух, където е кухнята изведнъж по главите ни се посипа някаква мазилка – по-малко. Успях да реагирам, зарязох количката, грабнах Ивайла, която щъкаше и дадох назаден. Изтресе се още повече мазилка. Успя да ни напълни очите, но Слава Богу не ни удари. Тя се разрева, защото се уплаши, скупчиха се хора да ни помогнат в прахоляка, всички казаха, че сме имали голям късмет, защото от вятъра се откъртило парче от мазилката на една стара сграда. Аз в последствие се уплаших, но вече сме добре.

Хайде верно да биропием, нещо имам нужда. Желаюющи освен Елитата и Ериа?

# 112
Ерия, Честита Ви годишнина,, дълги години да празнувате и много да се обичате!
Сънчо, много неприятен инцидент ужасно е добре че сте се разминали пак с лекото Hug на Ивайла, дано да не се е уплашила много /дай и солена водичка да пие- действа /.
Аз днес пак бях за последно на зъболекар-не ми беше довършил махането на зъбния камък и сега пак ме боли цялата уста, може ли да е толкова ужасно и болезнено  #Cussing out
Роси пък е седнала на фотьойла взела си е една книжка и ми чете Laughing толкова е сладка като голямо дете.

# 113
  • някъде ... тук ...
Рали, честита годишнина  bouquet Да я полеете подобаващо Drunk
Бети, разминали сте се леко Praynig
За форОма - и при мен е така, и аз копирам постоянно и пействам, когато мога Confused

Аз най-после отидох на козметик, че лицето ми не е виждало такава от N-години. Чувствам се много добре, дано има ефект Simple Smile

Биропиене - към края на седмицата, примерно в петък!? Може и да натрупа сняг дотогава, ама все ще стигнем за където решим Crazy

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 17:23 от ЕлиТ

# 114
Здравейте!
Съкровищница, косата ти изглежда страхотно!Има и кичури, нали? Струва ми се много добре оформена. Честито още веднъж! Simple Smile
Гого е на ясла, Ради на градина, а аз съм сама в къщи и вече мога да се заема спокойно с всичко отложено  Sunglasses
Благородно ти завиждам! Simple SmileТолкова е хубаво да имаш малко време и за себе си!
Ериа, честито!  bouquetЖелая ви семейно щастие и благополучие! Heart Eyes
Сънчо, целувки на теб и Ивайла Heart EyesДано не се повтаря! Hug

Лека вечер!

# 115
Изабела, облизахте ли си пръстите?
Мдааа,много добра беше.Сега съм спретнала торта с мюсли на Сладка Хапка.
По-късно ще снимам,а утре-за вкусовите характеристики.  chef

# 116
Благодаря ви!

Само дето не успях да докапам днес сутринта формата, която имах в събота.....ама нейсе Peace Аз нали в събота си се харесах Crazy

С тия торти......я кажете някой трик за убиване, утрепване и тотално унищожаване на вълчи апетит Embarassed  Hug

# 117
Аз от три седмици съм си взела хапчета за отслабване,но си отлежават на шкафа.
Само вися в Кулинарния   chef

# 118
я кажете някой трик за убиване, утрепване и тотално унищожаване на вълчи апетит
Единственият - задоволявай го, но с качествена храна!

# 119
Аз от три седмици съм си взела хапчета за отслабване,но си отлежават на шкафа.

какви, какви  Rolling Eyes Thinking

Общи условия

Активация на акаунт