Много мина, мъничко остава, скоро НОЕМВРИЙЧЕ ще гушка мама

• 56 515
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета.
Аз бях много доволна от NUK и сега пак такива ще взема ,в последствие и биберони на NUK ползвах.
Относно количките този път ще взимам втора употреба,спряла съм се на Peg perego и JANE
Кошарка също втора употреба ще закупя ,пак ще заложа на дървена с две чекмеджета отдолу и някакво скринче,което ще ползвам за повиване.

# 226
Аз си харесах от шишетата на авент с новата система, с която сами закусват и не текат, ако не е засукало бебето. Много се чудих стъкло или пластмаса, но съм на мнение, че “нас все със стъкло са ни хранили”… 😁 За леглото пада голямо колебание между некс ту ми и дървена кошара от тези отстрани с чекмеджетата и повивалник… все са ми на кантар нещата и май таткото ще вземе сам решение като се роди бебето… а за количката съм на същото мнение като Kaia Trifonova… изобщо не ми допадат тези с малките колела, но аз май няма да направя компромис и въпреки многото съвети “вземи си лека”, няма да ми е това определящия фактор… да не говорим, че не ми се дават главоломни суми за количка, а всичко, което харесам е поне 1300-1400лв. Харесах една на марката Fintera, допада ми визуално и с пълен комплект аксесоари и два коша е 1100лв., но пък не мога да открия никакви отзиви за марката, а са налични в магазин в Пловдив…

# 227
Аз отново ще заложа на NUK. Най - много ми допадат, а и се надявам да са ми нужни колкото за мъничко водичка.

# 228
Здравейте момичета, и аз да попитам нещо... На кои памперси ще заложите, от кои сте доволни тези които вече са минали през това ☺️

# 229
Памперс премиум кеър, с тях изгледах дъщеря си и пак на тях ще заложа.

# 230
  • софия
Памперс премиум кеър, с тях изгледах дъщеря си и пак на тях ще заложа.

И ние бяхме с тях с баткото, никакви проблеми не сме имали. Пак от тях ще взема Simple Smile

# 231
Аз и преди писах, че навремето бяхме взели някакви похвалени шишета Томи Типи, а детето се захрани в болницата на Нук и не можеше въобще да пие от другите. Та, имам си Нук комплект, само ще взема нови биберони да сменя.
Относно памперсите ще заложа отново на ДМ-ската марка докато не ни потрябват гащички, тогава ще сме на Памперс. Мокри кърпи - две ръце за water wipes, нито едни други въобще не могат да се доближат като качество до тези.

# 232
Здравейте момичета, и аз да попитам нещо... На кои памперси ще заложите, от кои сте доволни тези които вече са минали през това ☺️

Само тези на Пуфис Simple Smile Памчерс,много миришеха като се напишка детето. Пропускаха и не бях доволна. Изкарахме само с пуфис и после гащичките до махането чак. Дано не са ги развалили,че минаха 7г Grinning

# 233
Ами развалили са ги и памперс са гадни. Баткото в момента е на Babylino и съм супер доволна.

# 234

С каката от всички проби, останах най - доволна от Памперс актив бейби. Но сега ще се пробва и проучва на ново. На всяко дете му приляга най - добре различна пелена. Simple Smile

# 235
Баткото беше с Памперс премиум кеър, супер доволни сме. Пак ще сме с тях живот и здраве.

# 236
  • София
Шишета, от малката имаме на Чико стъклени и може би тях ще ползвам. Но надявам се този път да ми се получат нещата с кърменето и да не са ми необходими шишета и добавка.

Kaia Trifonova, не. Нашия нагревател беше различен от шишетата. Най добре като си вземеш шишетата си избери нагревател и виж дали ще можеш да сложиш шишето в него. Simple Smile
Шишета, стерилизатор - според мен най добре купувайте след като видите как ще ви се стекат нещата с кърменето. Ако кърмите няма да са ви необходими, а това не е хич малък разход.

Памперси, с малката ползвахме първо Хъгис, а после минахме на Пуфис, но с времето почнаха да пропускат и минахме на Памперс премиум кеър. До момента тях ползвам и съм доволна.

След раждането ще видим с малкия какво ще ползваме. Че с голямата имах много голяма драма с памперсите - не и понасяха и се изриваше, отделно и беше с атопичен дерматит. Малката слава Богу няма такива проблеми и нямахме проблем с подсичане и непоносимост към памперси.

Скрит текст:
Ако някой съм пропуснала и иска да влезе в фейсбуук групата оставям линк, който е активен няколко часа: https://www.facebook.com/groups/994618784870976
Надявам се никоя от вас не съм обидила, но смятам, че е по добре да съм по бдителна, защото все пак там заставаме както казах с истинските си профили.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 10:19 от Wonder_woman__

# 237
Във фейсбук групата, сама ние си виждаме какво пишем нали?тоест твои/мои приятели и познати няма да гледат какви ги дрънкаме нали?

# 238
Нямам дразнене. Въобще съм много доволна,  приемам го вечер
Здравей,
Сиропа с Магнезий, дразни ли ти стомаха?
Аз съм се насочила към лосиони за тяло на better you с магнезий - има за през деня и през нощта с Лавандула.
Утре, като го получа ще ги почна, че тази вечер имах едно схващане на краката, но не пия Магнезий, защото много ми дразни стомаха и започват яки болки и спазми (нали трябва да се пазим от спазми).
Благодаря.

Аз започнах с магнерот ефна седмица 3х2, после го намалихме. Нямаше голяма полза и преминах на Магнезий течен на Флорадикс - нещата са съвсем различни. Има по-голяма полза, получавам някакво схващане на краката не повече от веднъж седмично.
Този магнезий е като сироп и е изцяло на билкова основа, съдържа главно плодове!
Момичета, при мен вече и конските дози магнезий не помагат. Контракции нямам, но имам крампи. Пробвах всички видове магнезий, пия по между 3 и 6 грама на ден и пак се будя със стягания и болки в краката. Колкото до количката - взех някаква от Ali, смятам да я ползвам макс 1 година сумарно, както направих и с първото дете 😄

# 239
  • София
Във фейсбук групата, сама ние си виждаме какво пишем нали?тоест твои/мои приятели и познати няма да гледат какви ги дрънкаме нали?

Само ние. За това е скрита и не се вижда кой членува в нея докато не влезеш там

Общи условия

Активация на акаунт