Много мина, мъничко остава, скоро НОЕМВРИЙЧЕ ще гушка мама

• 56 542
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Някоя от вас дали е запозната кой физически магазин на h&m е най-богато зареден с бебешки дрехи? Чувала съм, че доста от нещата, които предлагат онлайн ги няма във физическите, а пък сега се разрових и набелязах доста неща, които обаче няма да купя предварително и ми се иска да улесня ММ като го насоча към конкретен магазин.

# 241
Аз вчера бях в бургаския Н&М, оф нищо няма. Най- вероятно онлайн ще поръчам.

# 242
Някоя от вас купувала ли е бебешки дрехи от Sinsay? Дали са качествени, тъй като гледам, че имат доста избор?

# 243
Купувала съм някои неща за дъщеря ми и ми се струват една идея по - добре от Пепко но не са кой знае какво според мен.

# 244
Не съм купувала, но за тези цени… и 5 пъти да успее да го облече преди да го израсте, ще бъда доволна 😁 на фона на разни “марки”….. аз и затова сега съм се насочила към не толкова скъпи дрехи, гледам само да са памучни. По-натам ще купувам по-скъпи и уж по-качествени, да знам, че поне повече време ще може да ги поноси…

# 245
Някоя от вас купувала ли е бебешки дрехи от Sinsay? Дали са качествени, тъй като гледам, че имат доста избор?

Купувала съм и в интерес на истината съм попадала на доста добри попадения. На късмет е. Но за цената за мен качеството е приемливо. Не виждам смисъл от хвърлянето на луди пари по дрехи, защото докато са малки ги израстват супер бързо, после около захранването се почва едно мазане и ликьосване, после с лазенето и прохождането едни дупки и кръпки... Та Синсей, Пепко и Лидл по мое мнение предлагат за цената оптимално качество, а после и не те е яд...

# 246
  • София
Взимала съм от Синсей, само че са умалени.
На пепко някои са уголемени, други са ок.
Лидл са точно.

# 247
А кой номер ще взимате. Аз мисля 56 номер, но дали да не взема и 50 1-2 броя?
Какво ще кажете за помпите за кърма? Към каква сте се насочили?

# 248
Взимала съм от Синсей, само че са умалени.
На пепко някои са уголемени, други са ок.
Лидл са точно.

С първата бременност редовно взимах от лидл и ми допадаха, защото са меки на допир за разлика от някои български фирми, на които не ми допадаше материята.

# 249
В последно време започнах на сина ми да купувам от там дрехи и не са по-лошо качество от Пепко.
Преди две седмици обстойни разгледах бебешките дрешки,има страхотни попадения,на много разумни цени.
Но ако имате възможност да отидете до физически магазин,защото има разлика в материите на дрешките,а това в сайта трудно ще го разберете.

quote author=Gevchi link=topic=1579165.msg46868188#msg46868188 date=1693218966]
[/quote]

# 250
В Киндерлад са с хубаво качество, но са по скъпи. За баткото си бях накупила за около 200 лв. и бодита, ританки и зимни дрешки. Изкарахме си с тях до началото на лятото.

# 251
Аз си накупих малко дрешки от Sinsay, че ми излизат само реклами с намаления и кои от кои по сладки дрешки и не се сдържах 😀 според мен за новородено, на което ще му умалеят след 1 месец са перфектни като цена, като качество не е нещо уау, но пък за 5-6 обличания, мисля че са подходящи. Иначе съм си купувала за мен дрехи от там и съотношение цена-качество е прилично, нямам оплаквания. Мами как се справяте с подутите крака, забелязвам, че с всеки изминал ден порастват моите все повече и повече, мислех че ще се размина, но колкото повече наближава 8мия месец толкова по тромава се чувствам

# 252
Купувала съм всякакви дрешки за голямото ми дете, не съм поклонник на определена марка и не робувам на имена и етикети. Установих, че с най-добро качество от масово разпространените са дрешките на Некст (мое лично мнение). Бодита на Зара също са хубави. НМ разбира се. Това са магазините за основно пазаруване при нас последните години. Отделно George (през разни групи във фб). Вземала съм и от Пепко, и от Синсей и т.н. - качеството им понякога е супер, понякога не толкова, но за тези пари наистина и 1-2-3 обличания да са - все е нещо.

# 253

Взех 56 изпрах ги, пуснах в сушилня и имам чувството че станаха 50 размер за това после купих 62 см. 😁

# 254
Ехеее 😮 чак пък толкова! Дали е само чувство 🧐 и сега кво да кажа на таткото - размер по усмотрение 🙄😁

Взех 56 изпрах ги, пуснах в сушилня и имам чувството че станаха 50 размер за това после купих 62 см. 😁

Общи условия

Активация на акаунт