Много мина, мъничко остава, скоро НОЕМВРИЙЧЕ ще гушка мама

• 56 718
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Честно много малки ми се струват след сушилня не съм мерила с точност но имайки предвид, че има мои дрехи, които е свивала с цял размер ... Поне моята де. Има значение и материята. Незнам при вас как ще е но пък и ако са най - мъничките много бързо ще ги израсте си мисля. Бих заложила към 56/62 има такива от 0 до 3 месеца също.

# 256
И аз ще заложа на 56 размер.

# 257
Дрехи за вкъщи ще взема от Синсей защото са на много добра цена и като знам как се цапат, не си заслужава повече пари. За навън и за поводи съм взела на Guess. Много съм доволна от техните дрехи и за мен, за таткото и баткото. Има доста намаления из сайтовете и цените са съвсем прилични. Най-важното е ,че след 60градуса пране + 4ч сушилня излизат като нови. Лидл,Пепко,ХМ, Зара ги отписвам защото имам само лоши попадения и са пълни парцали. За 2 пъти стават, но после не.

# 258
Еха! За първи път чувам пълно отписване на всичките тези марки 😁 аз не мисля, че първия месец-два ще излизаме кой знае къде, пък чак и поводи, но живот и здраве като сме си вкъщи аз вече мога да си поръчвам и ще разглеждам всякакви марки, но като за начален пазар съм насочила ММ към h&m, pepco, sinsay…

# 259
Истинското цапане започва доста по-късно от първите месеци, освен ако не попаднете на наистина кофти памперси. Поне моето по-голямо дете в началото не си цапаше въобще дрехите с изключение на някоя плюнка или последна глътка мляко, което далеч не мога да определя като драма за изпиране. Виж, като започне захранване, пълзене, ходене, площадки и прочие - ето тогава е цапане 😃
като цяло стига дрешките за бебето да са 100% памук - все тая дали са 5 лева или 55.

# 260
Еха! За първи път чувам пълно отписване на всичките тези марки 😁 аз не мисля, че първия месец-два ще излизаме кой знае къде, пък чак и поводи, но живот и здраве като сме си вкъщи аз вече мога да си поръчвам и ще разглеждам всякакви марки, но като за начален пазар съм насочила ММ към h&m, pepco, sinsay…

Ами нямам хубави впечатления и може да са евтини, но като се захабят бързо изобщо не излиза изгодно. За поводи имам впредвид 40дни, празници около Коледа и НГ, семейни събирания и такива. Не са далеко от момента на раждането.

Истинското цапане започва доста по-късно от първите месеци, освен ако не попаднете на наистина кофти памперси. Поне моето по-голямо дете в началото не си цапаше въобще дрехите с изключение на някоя плюнка или последна глътка мляко, което далеч не мога да определя като драма за изпиране. Виж, като започне захранване, пълзене, ходене, площадки и прочие - ето тогава е цапане 😃
като цяло стига дрешките за бебето да са 100% памук - все тая дали са 5 лева или 55.
Относно дали е 5 или 55 , да определено има разлика и съдя по дрехите на детето си. Едни ги носи като нови 2ра година вече, а други след 2 пранета са парцал. И да цапат се доста бебешките дрешки Simple Smile Имам такива наблюдения с първото си дете, точно с памперсите докато попаднем на качествени.

# 261
Втора година 😮 купувате по-големи с надежда да оцелеят и да ги носи повече време или ?
Аз пък съм точно на другия принцип - предпочитам да има повече, различни и да ги носи по-кратко… 😁

Ами нямам хубави впечатления и може да са евтини, но като се захабят бързо изобщо не излиза изгодно. За поводи имам впредвид 40дни, празници около Коледа и НГ, семейни събирания и такива. Не са далеко от момента на раждането.

Относно дали е 5 или 55 , да определено има разлика и съдя по дрехите на детето си. Едни ги носи като нови 2ра година вече, а други след 2 пранета са парцал. И да цапат се доста бебешките дрешки Simple Smile Имам такива наблюдения с първото си дете, точно с памперсите докато попаднем на качествени.

# 262
Втора година 😮 купувате по-големи с надежда да оцелеят и да ги носи повече време или ?
Аз пък съм точно на другия принцип - предпочитам да има повече, различни и да ги носи по-кратко… 😁

Не, купувам нормален размер и при слабо дете не е толкова странно,че може да си ги носи 2г. Просто това обяснявам,че са качествени и дори след дълго ползване са като нови след пране и сушилня. И има достатъпно бройки понеже се поти доста  Grinning Не разчитам на 2-3 които да износва толкова време

# 263
Говорим за дрешките за първоначалното носене в бебешките месеци, или аз така си мислех поне? Моето дете е слабичко и се поти много, но 2 години не е носило едни и същи дрехи или обувки (на 4 е в момента). Не знам вие какви НМ, Зара и Некст дрешки сте купували, как сте ги прали и сушили, но нашите определено са се държали добре за цялото това време, през което са ползвани и сега ще бъдат отново.

# 264
Говорим за дрешките за първоначалното носене в бебешките месеци, или аз така си мислех поне? Моето дете е слабичко и се поти много, но 2 години не е носило едни и същи дрехи или обувки (на 4 е в момента). Не знам вие какви НМ, Зара и Некст дрешки сте купували, как сте ги прали и сушили, но нашите определено са се държали добре за цялото това време, през което са ползвани и сега ще бъдат отново.

Споделям мнение за качеството на дрехите. Всичко което съм видяла от изброените марки, не ме е накарало да повтарям покупките. На ХМ бебешките примерно, бяха на дупки от прането. Лидлските бодита се отпускаха. Пепко бебешко не съм взимала, защото по-късно изобщо отвориха магазини в страната. От тях съм взимала за детето тениски, долнища и блузи и щампата направо изчезва след пране. Не знам защо ви е толкова странно,че тениска която е в размер 118-122 би могла да се носи и при размер 128 има различни модели. Да не говорим,че масово са в размер 6-7. Демек стават и за двете възрасти. Пък за да ги хваля,значи съм се убедила в качеството им.

# 265
Здравейте дами, записвам се и аз при вас. С термин на 24.11 съм и очакваме активен юнак.
За количка се спрях на Stokke Xplory X. Взехме я втора употреба, но много запазена. Също така взехме чисто нов кош за новородено за нея. Малко си е тежичка 😃😃😃

Добре дошла! И аз съм с термин 24.11

За количката: аз съм със Stokke beat, от баткото. Много ми харесва, лека, маневрена, лесна за пренасяне. И вашата съм я пробвала, наистина си е тежка.

Благодаря ти 😘😘 Радвам се, че сме един термин.
Трябваше да вземем Stokke Beat 😄😄 как се чувстваш ? Аз имам ужасни киселини понякога.

# 266
За дрехи съм се спряла на Бенетон, Некст, Name it, Зара, H&M и подобни, в момента имат доста намалени модели и се възползвам да взема по 2-3 бройки от първите размери.
За шишета се спрях на Авент (пвц) + стерилизатора им за микровълнова.
Все още е голямо чудене дали да взимам помпа и каква... Някой ако вече е минал през този етап - нека сподели мнения 😊

# 267
За помпа и аз се интерсувам. Първо се бях хвърлила на Авент електрическа за 300лв, обаче взех да се колебая, дали да е по евтина, защото кой знае дали ще се получи с кърменето. Има ел за 100 лв на кенгуру, обаче дават лоши отзиви за тях, или пък ръчна на авент… някакси 300 лв…. Ще раждам в държавна болница и трябва да си нося всичко, та няма кой да ми даде помпа. И аз ще чакам отзиви

# 268
За дрехи съм се спряла на Бенетон, Некст, Name it, Зара, H&M и подобни, в момента имат доста намалени модели и се възползвам да взема по 2-3 бройки от първите размери.
За шишета се спрях на Авент (пвц) + стерилизатора им за микровълнова.
Все още е голямо чудене дали да взимам помпа и каква... Някой ако вече е минал през този етап - нека сподели мнения 😊

Имах най-обикновенна ръчна помпа, която направо разглобих от ползване. Обаче ви препоръчвам електрическа, защото е много изморително на всеки 3часа да цедиш и да помпиш. Имах мускулна треска на ръката и ми изтръпваше. Ако имате възможност заложете на ел.помпа, НО изчакайте да видите изобщо дали ще имате кърма. Моето дете изобшо не закука,защото имах хлътнали зърна и не се получаваше нищо дори и с протектори и там подобни средства. Само цедях и то 2 месеца. Сега харесах в айко модел под 100лв ел.помпа и ще пробвам с нея.

# 269
Всички видове ел.помпи вършат една и съща работа. Никога няма да купя от 300лв. при условие, че има за 60 лв. Марките в днешно време не са гаранция за качество, а на завишена цена. Аз лично не съм и нямам намерение да използвам стерилизатор, при наличие на вряла вода.
Между другото микровълновите са 100% вредни за каквото и да е фкарано в тях. Просто съвет, прочетете за облъчването от микровълните.

Общи условия

Активация на акаунт