Много мина, мъничко остава, скоро НОЕМВРИЙЧЕ ще гушка мама

• 56 857
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Искам да попитам някоя мама дали е задължително да имам овлажнител в стаята, понеже сме само с климатици. Баткото не е имал проблем тези две години, но с бебе не знам как ще е. Мислим да вземем разбира се, но все пак да попитам

# 286
  • София
Искам да попитам някоя мама дали е задължително да имам овлажнител в стаята, понеже сме само с климатици. Баткото не е имал проблем тези две години, но с бебе не знам как ще е. Мислим да вземем разбира се, но все пак да попитам

Аз не съм купувалла. И не мисля да купувам. Апартамента ни е изток - запад и е доста топъл, но не смятам да взимам. Ще проветрявам по често.

# 287
Здравейте ще има ли среща в София през септември?

# 288
Днес гледах един семинар.Там казаха, че има гел с който се мажем там отдолу за да се отпуснат мускулите и да няма разкъсвания.Някой знае ли нещо по въпроса?

# 289
Днес гледах един семинар.Там казаха, че има гел с който се мажем там отдолу за да се отпуснат мускулите и да няма разкъсвания.Някой знае ли нещо по въпроса?

Къде си гледала този семинар? За първи път чувам за подобно изобретение...

# 290
И аз не съм чувала,но бих се възползвала ако раждам нормално.

# 291
Предполагам става въпрос за този продукт https://galen.bg/weleda-mama-masazhno-maslo-za-perineum-50-ml . Не знам колко е ефикасен , но преди 5 години с първата ми бременност беше много нашумял.

# 292
Семинара беше онлайн, безплатен.Беше нещо за възстановяването след раждане.Там споменаха, че последният месец се мажеш, НО внимателно за да не предизвикаш раждането по-рано.Не бях чувала и аз за това нещо.Чудя се дали няма да предизвика дразнене или алергична реакция.

# 293
  • София
Здравейте ще има ли среща в София през септември?

Все още не сме се организирали. Давайте предложения за ден/дата. Предлагам да е някъде в центъра срещата - примерно Света Неделя и може да се седне на някое заведение на Витошка.

За крема - бих говорила първо с доктора, че все пак за мен си е рисково така да се маже.....

# 294
Семинара беше онлайн, безплатен.Беше нещо за възстановяването след раждане.Там споменаха, че последният месец се мажеш, НО внимателно за да не предизвикаш раждането по-рано.Не бях чувала и аз за това нещо.Чудя се дали няма да предизвика дразнене или алергична реакция.

Звучи ми като нещо, което е по - добре да пропуснем и да не експериментираме... 😅

# 295
Мами, колко тежат бебчетата ви в 29г.с? Да си направя г/д някакво сверяване😄днес бях на преглед и ми казаха да гледам да не качвам повече кг, че от началото до сега са вече 12-13… а не се тъпча, ям си нормално.

# 296
В 30г.с. ние бяхме 1,450кг. Азхвече съм +14

# 297
В 29.гс бебето беше 1.209 +- 175грама аз съм + 3 кг. вече в 31 гс. което малко ме притеснява, че не качвам много поне 5 да бях отгоре но пък важното е бебето да върви нормално.

# 298
Аз утре съм на преглед, ще видим колко ще измерят бебчо, 29+5 ще съм. Иначе забременях 47/48, в момента варирам между 53-54кг.

# 299
31г.с съм и е 1600кг, като имам качени 8кг само корем. Тежи доста и едвам се движа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт