Много мина, мъничко остава, скоро НОЕМВРИЙЧЕ ще гушка мама

• 53 315
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
А от тези на Алайв доволна ли си то е рано сякаш де ама може да си усетила как действат на тонуса ?

# 586
Доволна съм, защото аз витамини не пия, откакто повръщах от Супрадин. От тях взимам само х 1, но вечер след храна.
Имам доста енергия, откакто вдигнах и хемоглобина и пия х 1 протеин.
Месо не ям от 1 седмица, защото последното което ядох го повърнах.
А от тези на Алайв доволна ли си то е рано сякаш де ама може да си усетила как действат на тонуса ?

# 587
Вие как сте с апетита, в 31,2 Г.с. И от няколко дни нямам никакъв апетит, надувам се от всяка хлъдка вода, малко се притеснявам😅 на преглед съм чак на 4ти

# 588
При мен е умерен но и аз имам такива дни в които се надувам от най - малкото и не ям особено много.

# 589
Вие как сте с апетита, в 31,2 Г.с. И от няколко дни нямам никакъв апетит, надувам се от всяка хлъдка вода, малко се притеснявам😅 на преглед съм чак на 4ти
И аз съм така , както имах апетит и влязах в 8мия месец и апетита спря 😂

# 590

Абсолютно нищо не ми се яде, ям насила. Днес си мислех, че може да е защото изядох ВСИЧКО във втория триместър. 😅 Правя си протеинови шейкове за бременни, за да компенсирам - само при мисълта за месо ми се повдига…

# 591
Апетита по принцип ми е нормален... ама в момента, с този запушен нос, просто изчезна... ям насила!

# 592
  • софия
Олее, аз не мога да спра да ям .. буквално нямам спирка и само като видя какво количество съм унищожила си викам айде стига толкова ... и това не е добре :д

# 593
Олее, аз не мога да спра да ям .. буквално нямам спирка и само като видя какво количество съм унищожила си викам айде стига толкова ... и това не е добре :д
Същата работа. Аз и дето по принцип не съм по сладкото кой знае колко, сега мога да опряскам един шоколад ей така. Проблемът ми е, че като се наям, после пуфтя като парен локомотив, става ми адски тежко. Иначе всичко ми се яде. Най-вече боклуци разбира се. Страх ме е да се премеря.

# 594
Ох, нашето седмично пазаруване стана два пъти в седмицата.. Направо се чувствам като бездънна яма. Гледам да се движа повече, защото все ми се яде нещо. И си похапвам, де.. 😀
34+4, +12кг

# 595
  • Велико Търново
Аз имам чувството, че ям една идея повече от преди от няколко седмици насам, утре влизам 34 г.с.
Иначе съм добре, спя нощем без да ставам (освен ако котките не ме събудят) и нямам оплаквания.
Снощи бях на преглед при лекаря, при когото ще раждам. Бебка е добре и. моите показатели са добре. Коментирахме дати за секциото, настаняването и престоя в болницата, общо взето всичко, което ме интересуваше.
След прегледа бях обаче в лек шок, че бебето идва 🙄😜 Първо ще ни е, много чакано и желано, много лека бременност, прекрасно се чувствам през цялото време, четох доста, гледах доста, ходихме на курс за бъдещи родители и въпреки това... Леко изпаднах в тих ужас и казвам на ММ Ами сега, ще се справя ли, ще се справим ли? Какво ще е? Как ще е?
Минават ли ви такива мисли на тези от нас, за които ще е първо бебче 😊

# 596
Аз имам чувството, че ям една идея повече от преди от няколко седмици насам, утре влизам 34 г.с.
Иначе съм добре, спя нощем без да ставам (освен ако котките не ме събудят) и нямам оплаквания.
Снощи бях на преглед при лекаря, при когото ще раждам. Бебка е добре и. моите показатели са добре. Коментирахме дати за секциото, настаняването и престоя в болницата, общо взето всичко, което ме интересуваше.
След прегледа бях обаче в лек шок, че бебето идва 🙄😜 Първо ще ни е, много чакано и желано, много лека бременност, прекрасно се чувствам през цялото време, четох доста, гледах доста, ходихме на курс за бъдещи родители и въпреки това... Леко изпаднах в тих ужас и казвам на ММ Ами сега, ще се справя ли, ще се справим ли? Какво ще е? Как ще е?
Минават ли ви такива мисли на тези от нас, за които ще е първо бебче 😊
Постоянно съм в такива мисли.Първо бебче ще ни е и имам чувството ,че няма да знам какво да го правя това бебе 😁Казват ,че майчинския инстинкт идвал като се роди бебето та да видим.

# 597
  • София
Ооо имам си апетит и това си е, но ям малко....просто не мога. Става ми лошо, не мога да се оригна, започват ме веднага киселините.
Вчера някаква сила ме беше налегнала и половината неща където се бяха натрупали ги свърших и после яко ме болеше кръст, гръб, корема ми беше на топка.....не знам от къде я извадих тази сила при положение, че съм бавна като костенурка. SmileSmile
Другата седмица лека, по лека ще почвам да пера бебешките дрешки и ще ги прибирам. Вече влезнах в 45 дневния и направо съм в шок....хем ми се вижда далече още, хем не е така, защото ей сега ще се изтърколи времето...
Почва да ми става притеснено, защото знам какво ме очаква. Знам, че първата седмица ще е лудница вкъщи докато се нагодим, но след това всичко ще си влезе в ритъм. Само се притеснявам ММ как ще се справи с бизнеса и взимането на детето от детска....после като ни изпишат ще си остане с мен вкъщи. Ей такива мисли са ме налегнали, но ще се организираме и с това.

# 598
И аз влезнах в 45 дневния и напоследък содичка с лимон ми се отразява много добре и ме тонизира може да пробваш за киселините.

# 599
  • софия
И аз влизам в 45-ката днес. И съм от една страна айде да минава, че да не го мисля повече и вече ми е бая некомфортно, от друга .. знам, че след това месец поне ще е трудно докато се нагодим. Притеснява ме и как таткото ще се оправя с големия докато съм в болницата. Ама все някак ще се отгледат, надявам се :д поръчала съм детска кухня, ще му приготвя дрехи за всичките дни комплектовани, ще оправя всичко за бебето предваритвлно .. нз с какво друго мога да го облекча. Ама каквото е такова, все ще мине и това Simple Smile а на тези с първото детенце - ще се оправите, няма къде да ходите :д човек когато няма избор се оправя най-добре. А и бебето ще ви води Simple Smile само не го изпускайте и спазвяйте правилата за безопасност на новородено и всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт