Много мина, мъничко остава, скоро НОЕМВРИЙЧЕ ще гушка мама

• 53 259
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Моето дразнене в гърлото и сухота преминава в загубана глас и днес пуснах микробиология. Имам подозрения за бактерия и ако се наложи ще я трепя с АБ. Някоя от вас имала ли е подобни неволи през месеците до сега ? Накрая сме и чак се ядосвам,че сега накрая хващам подобни неща.

Моето дразнене в гърлото го почнах с клеева тинктура, но започна да ми дразни стомаха, отделно шуслерови соли, Хомеожен, чай мащерка и мъжа ми ми купи Тиму табс и витамин ц. После болката в гърлото спря и се превърна в гадна гъста хрема. Включих и инхалатора в играта и Авирон. Закрепих се за сега, макар, още да чистя хремата... ама щерката и мъжа подхванаха бодрата смяна и няма мира...

# 631
Момичета, вчера ми излезе хемороид. Никога не съм имала и чувството е ужасно. Боли като лежа, боли като вървя, няма мира и удобна поза.
Купих си крем за мазане Проктен, пише че е подходящ за бременни, но за момента не усещам облекчение. Днес ще купя и цикатридина свещички, но май и те се борят само с неприятните усещания. Някой има ли опит с такова чудо и как бих могла да го лекувам?

# 632
Аз ползвах на hemmorel. Мажеш три пъти поне на ден и след два дни вече ще усетиш подобрение. Няма как и без тях. Мажи си се редовно и ще се оправи

# 633
Момичета, вчера ми излезе хемороид. Никога не съм имала и чувството е ужасно. Боли като лежа, боли като вървя, няма мира и удобна поза.
Купих си крем за мазане Проктен, пише че е подходящ за бременни, но за момента не усещам облекчение. Днес ще купя и цикатридина свещички, но май и те се борят само с неприятните усещания. Някой има ли опит с такова чудо и как бих могла да го лекувам?

Освен крема, миене със студена вода и налагане на лед, увит в хавлиена кърпа, дори упражняване на лек натиск. С предната бременност имах 2 пъти, никога не ми се беше случвало преди това. Сега все още не съм имала, ама още не съм спряла и магнезия...

# 634
  • София
Аз съм в болница.........направих много жестока бъбречна криза "от нищото". Днес всичко беше наред и след обяд като ме заболя и направо едвам стигнахме до болницата. Така ме болеше в ляво, че място не можех да си намеря, краката ми изтръпваха.....сложиха ми системи и ми поразмина. Слава Богу с малкото човече всичко е наред. Нямам контракции. Надявам се така да са нещата докато ме изпишат и да си чака датата.

# 635
Wonder woman, сигурно много си се уплашила. Стискам палци да се оправиш бързо. В сигурни ръце си, дръж се.

# 636
Съчувствам ти: знам какво е бъбречна криза, аз от 4ти клас страдах от такива и доста инжекции и лекарства и болки съм преживяла.
Бъбрек боли много и почти не минава от нищо, докато не ти сложат тройният коктейл от спазмолитици.
Винаги се обострят кризите в този период и през март-април (имай едно наум).
Каква е причината за тази криза, казаха ли?
Стискам палци да се оправиш бързо.
Знам, че ще ти кажат какво да правиш, но ако можеш слагай краката в топла вода с морска сол, да ги затоплиш. След като родиш ми пиши, ще ти кажа какво да пиеш, ако са песъчинки/камъни.

# 637
Голямото ми дете от вчера пак е със запушен нос, от днес и ние с таткото. Пием чай с мед и аз биозин, и се надявам да не е нищо сериозно - направо ми се реве 😫 нямам сили въобще и ако детето не ходи на детска ще се гръмна 😢

# 638
Здравейте! Тъй като ще ми е първо детенце и не съм особено запозната бихте ли ми казали какво трябва да има в аптечката за новородено. Знам за спирт за пъпчето, физиологичен разтвор и аспиратор за нос, какво друго е нужно?

# 639
Ако ви изпишат от болницата пробиотик или някакви капки за колики. Витамин Д (Вигантол обикновено) - ще ви кажат от кога да го започнете и по колко капки. За новородено - нищо друго. На тази възраст само и единствено, ако нещо е изписано от лекар.
Като започнете консултациите и ваксините - тогава вече панадол, кул пач, и т.н.

# 640
Освен липсата на сили аз имам и постоянни гъбични инфекции, с които или не мога да се справя или ми излизат всеки месец. Знаете ли дали са опасни, когато раждането ще бъде секцио?

# 641
Момичета, кажете какво сте приемали за гърлобол ? Положението е много неприятно. ЛЛ ми е 2ра смяна днес, АГ каза ,че всичко можело ама не е съвсем така. На доста лекарства изрично пише,че не са подходящи за нас. Имам сухота,дразнене,вече болка и липса на глас. Пръскам Биозин спрея,но не ми помага. Ям лимон и мед,пия чай с лайка и пак лимон и мед. Имам ефизол,но не съм го ползвала. Бонбони Кармолис за гърло също смуча,без ефект. Имам от вчера микробиология,но ще излзезе чак в сряда. До тогава ми трябва локално нещо. Казвайте идей,че не се търпи Sad

# 642
Тантум верде пръсках аз и на втория ден ме пресече.

# 643
  • София
Съчувствам ти: знам какво е бъбречна криза, аз от 4ти клас страдах от такива и доста инжекции и лекарства и болки съм преживяла.
Бъбрек боли много и почти не минава от нищо, докато не ти сложат тройният коктейл от спазмолитици.
Винаги се обострят кризите в този период и през март-април (имай едно наум).
Каква е причината за тази криза, казаха ли?
Стискам палци да се оправиш бързо.
Знам, че ще ти кажат какво да правиш, но ако можеш слагай краката в топла вода с морска сол, да ги затоплиш. След като родиш ми пиши, ще ти кажа какво да пиеш, ако са песъчинки/камъни.

Имам находка в урината. Най вероятно са песъчинки, но ще чакам консултация днес с нефролог. Все още ме приболява, но не така. До сега бях на системи, но ми ги спряха и ще съм на хапчета.

# 644
    Моя гърлобол си е почти хротичен и от както съм забременяла ползвам ЕН ТИ ТУС  за смучене и до сега ми действа безотказно.

Общи условия

Активация на акаунт