Много мина, мъничко остава, скоро НОЕМВРИЙЧЕ ще гушка мама

• 56 369
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • София
С голямата взех количка внос от Англия - Mothercare - с един кош, който след това ставаше на летен. Бях доволна, но ми беше много тежка.
С малката взехме първо една на Kikkaboo 3 в 1.....пълен кошмар. Детето подскачаше в зимния кош, запъваше се на неравности. А хем я пробвах в магазина. След това я продадох след няма и 2 седмици и си купихме полска Roan Bass Soft. Най сполучливата ми покупка. Взех я и на промоция, но е 2 в 1. Та кош за кола отделно купувахме.
След това ММ реши, че ще купуваме лятна количка и взехме - Ergobaby metro, най страхотната лятна количка, лека, маневрена и е до 20 кг. Та сега като се запъне дребното слагам я в количката и тръгвам по задачи.
Сега за бебето ще си ги ползвам, само ще купим кош за кола.

И моя съвет е - отивате и пробвате на място всяка една количка, която сте харесали. Ако не сте сигурни - в парка/градинката молите някоя майка да ви даде да побутате нейната - никой няма да ви откаже особено като ви видят с корема. Така най добре ще прецените и ще си вземете точната количка. На снимка изглеждат всички супер ама докато не се пробва няма как да разберете вашата ли е.

# 151
Здравейте момичета, някой има ли опит  с тези колички:
https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-havana-aloe-kkha02304al
https://www.hippoland.net/moni-kombinirana-kolichka-alma-grafit-108049

Чакам първо бебе и е доста трудно да преценя Grinning

# 152
А за тези, които могат да си го позволят препоръчвам stokke. Детето ми е с нея от раждането си, вече е на година и половина и все още е удобна както за него, така и за мен.
Сега за второто няма да купуваме количка, а по-скоро ще се чудим как да се придвижваме с двете деца едновременно. Повечето ми приятели казват, че нямало да излизам и нищо нямало да ми трябва. 🤪

# 153
Аз също съм много доволна от Stokke.
Ние сме с модел Stokke beat, за мен е най- сполучливата покупка. Ще си я ползвам пак.
Моят съвет е, ако ще втора употреба да е, но да заложите на нещо качествено. Бутала съм и евтини, разликата е огромна. Даже не съм купувала лятна количка с баткото.

# 154
Здравейте момичета, някой има ли опит  с тези колички:
https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-havana-aloe-kkha02304al
https://www.hippoland.net/moni-kombinirana-kolichka-alma-grafit-108049

Чакам първо бебе и е доста трудно да преценя Grinning

Имам същата, и не съм доволна от нея, тежка е и това, че се сгъва така, за да стане после на седалка не ми хареса. По добре се орентирай към стандартни модели и най вече избирай на място.

# 155
Онзи ден си купихме този модел количка и да ви кажа ... супер изглежда. И да се скапе бързо, все тая защото не е скъпа. Предните ни бяха доста при и не ставаха за нищо. Ужасно тежки с детето ставаха към 30кг. Тази е лека и на дизайн ми допадна. Ще се ползва зимата и до към март месец. После ще взема нещо по-леко за седнало положение и лятото.

# 156
Здравейте да ви попитам Ваничка със стойка ли ще взимате или без че аз се чудя ..?

# 157
Здравейте да ви попитам Ваничка със стойка ли ще взимате или без че аз се чудя ..?

Имам без стойка, защото не ми се струва стабилно.

# 158
Напротив, аз имам такава, стабилна е и много по удобно с нея 👍

Моят мъж ми я взе докато бях в болницата, бях си я харесала предварително в хипото. Има си всичко и струваше около 130 лв.

# 159
  • софия
За малко бебе аз също си мисля, че със стойка е много по-удобно. Стабилна е наща, с вграден термометър. Не трябва да се чудиш много ли е топла или студена и как да я мериш. Не се навеждаш, чудиш къде да си оставиш нещата и тн. Вече с по-голямо дете, шаващо и ритащо вътре, май по-добре да си е на земята, че тогава вече може да стане фал.

# 160

Моят мъж ми я взе докато бях в болницата, бях си я харесала предварително в хипото. Има си всичко и струваше около 130 лв.

Тази много ми хареса от къде сте я купили?

# 161

Тази много ми хареса от къде сте я купили?

От Хиполенд, и тя си е с  термометър, каничка, маркуч както и седалката.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 13:48 от Вили26

# 162
Здравейте,
Количката ни е от сестра ми, Cybex-стар модел от преди 7 години, но е ок. Измихме я в неделя и сега сме я прибрали.
За ваната и аз мисля да е на стойка, защото с мъжът ми сме високи и няма как да се навеждаме постоянно.

Тези от вас които имат стягане на корема като камък т.е. Бракстън-Хикс, по колко на ден имате? Моите са около 5-6 се появяват предимно при седене и лежане и то след като се нахраня и ми е пълен стомаха и имам газове... и трябва да съм права, което пък е кофти за кръста и вените ми. И пиете ли нещо за тях, което изобщо да помага, защото при мен Магнезия и но-шпа явно нямат ефект.
Отделно забелязвам, че когато е по-топло са повече, а когато е по-хладно, почти нямам.
В понеделник на 28.08 съм на преглед и вече нямам търпение, та и да питам какво да ги правя тези стягания и се чудя и шийката дали не се е скъсила, че бебка си натежава.

# 163
Нашата количка е Adbor. Дадоха ми я, ползвах я за каката, но вече отдавна е прибрана. Сега пак ще сме с нея и съм си доволна! Коритото ни е без стойка, но имаме вана, в която удобно къпахме каката и сега пак така.

# 164
И аз. Два дни съм отново с контракции,бяха затихнали,сега пак имам леки менструални болки,рядко но ги има и стяганията в корема.
Пак започнах да пия Магнерот 3*2т
Дано даде ефект,че съм леко притеснена.
Почивам повеу, основно на лявата страна.
quote author=nadejda8791 link=topic=1579165.msg46846159#msg46846159 date=1692701882]
Здравейте,
Количката ни е от сестра ми, Cybex-стар модел от преди 7 години, но е ок. Измихме я в неделя и сега сме я прибрали.
За ваната и аз мисля да е на стойка, защото с мъжът ми сме високи и няма как да се навеждаме постоянно.

Тези от вас които имат стягане на корема като камък т.е. Бракстън-Хикс, по колко на ден имате? Моите са около 5-6 се появяват предимно при седене и лежане и то след като се нахраня и ми е пълен стомаха и имам газове... и трябва да съм права, което пък е кофти за кръста и вените ми. И пиете ли нещо за тях, което изобщо да помага, защото при мен Магнезия и но-шпа явно нямат ефект.
Отделно забелязвам, че когато е по-топло са повече, а когато е по-хладно, почти нямам.
В понеделник на 28.08 съм на преглед и вече нямам търпение, та и да питам какво да ги правя тези стягания и се чудя и шийката дали не се е скъсила, че бебка си натежава.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт