Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Боуен терапията?
Какви са контракциите на Бракстън-Хикс и как да се справим с тях?
Кой перилен препарат е подходящ за бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Боуен терапията?
Боуен терапията е вид масажна терапия, която се фокусира върху меките тъкани на тялото. Той се използва за облекчаване на болката и подобряване на функцията на мускулите и ставите. Терапевтите използват нежни, точни движения, които се прилагат върху специфични точки на тялото, за да стимулират самолечебните механизми на организма.
-
Какви са контракциите на Бракстън-Хикс и как да се справим с тях?
-
Кой перилен препарат е подходящ за бебешки дрехи?
-
Каква козметика е подходяща за бебета?
-
Какви са препоръчителните изследвания на щитовидната жлеза по време на бременност?
все повече ме тегли към леглото, уморявам се бързо, спи ми се повече, задъхвям се. Абее усеща се, че наближава.
С първото бях доволна и не мисля да сменям. В Айко бяха намалени на 60лв и нещо 4броя. Не харесвам стъклени и пак ще си ползвам пластмасовите. Купих и стерилизатор и нагревател за шишетата. Пак на промоция от Айко. Сега оглеждам за кошара ,но ще взема 2ра употреба. Имам матрак от 1вото дете и ми трябва нещо малко и практично. Искам с колелца за да я местя из стайте с мен. Предната беше от онези големите дървени с повивалник и дадохме много пари за нея. Беше ужасна и не искам да ги виждам повече.
Ако ви се дава , дайте повече. Ако не, и по-евтините вършат работа