Отговори
# 75
Можеш да влезеш с едни намерения в дадена връзка и те да се променят в последствие. И за двата случая говоря - и да имаш сериозни намерения, може човекът до теб да те откаже от тях.
Познавам жени, които си намират само несериозни. Аз лично не се занимавам с такъв тип - много плямпащи, хвалещи се, груби шегаджии, с надъхано самочувствие, че са богове, и на несериозни не съм попадала.

На колко години си авторке? Ако си около двайсетте, не ти ли се струва леко плашещо, мъж около твоята възраст да говори за сериозни неща и планове на първи срещи?

# 76
  • София
Ей това за събота вечер е показателно!
Има такива прости и ясни знаци ...
Аз често работя в събота вечер, да разбирам че използвам мъжете само за секс ли ? 😆
Прелъстяваш и изоставяш, така ли?Използвачка Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 77
  • София
Според мен никои отношения не са започнали като сериозни. Дори и да има двама, седнали и се договорили, че търсят сериозни отношения, ако в леглото не си паснат, ще се разотидат набързо. Сериозността в отношенията идва с времето, с привличането, с приятелството, с общите ценности, но това не стартира с първа или втора среща.

# 78
Ще ме прощава авторката, ама няма да й е лесно. И доста свестни мъже може да отблъсне, не защото грешката е в тях. Във всеки пост прозира неуважение, снизхождение и подценяване на мъжете по принцип.
 "Има доста добри манипулатори и само за да изкярят единия секс са готови всичко да направят."
Наистина ли считаш, че всеки мъж е готов да се отъркаля с коя да е, че не подбират? Ако е така, кофти среда имаш и докато не я смениш, няма как да попаднеш на сериозни мъже.
Относно това, че те критикували - не мисля, просто се опитваме да дадем друга гледна точка, да кажем/покажем онова, което за нас е сработило. Ако искаш всички да ти аплодират вижданията, набираш клакьори.

Така е, затова за някои неща се замислих от това, което ми казахте.

За коментарите, ставаше въпрос повече за по-подигравателните и цинични коментари по в началото на темата, които мисля, че бяха от мъже повечето, както и няколко коментара, в които се изопачиха някои неща.

# 79
Аз разбирам въпроса така - не иска да целува много жаби, иска направо да открие принца. Това желание е разбираемо. Но, честно казано, по-скоро е добре да се концентрираш дали ти го харесваш достатъчно, отколкото дали той теб. Защото той може да е суперсериозен и хлътнал, устройва ли те, ако ти не си достатъчно хлътнала по него?
А вече когато ти много го харесваш и за теб е специален, дори нещата да не се получат (да не остареете заедно), според мен няма да се чувстваш прецакана.

# 80
Според мен никои отношения не са започнали като сериозни. Дори и да има двама, седнали и се договорили, че търсят сериозни отношения, ако в леглото не си паснат, ще се разотидат набързо. Сериозността в отношенията идва с времето, с привличането, с приятелството, с общите ценности, но това не стартира с първа или втора среща.
Естествено, да не говорим колко често, дори и да влизаш с идеята за сериозни отношения, във времето изкачат поводи и ситуации, които могат да те откажат. Също черти от характера, които не ти допадат и осъзнаваш, че всъщност това не е човекът за теб. При мен все така ставаше, а не мога да кажа, че е имало мъж, който само да ме е използвал.
Но, затова трябва да живееш и трупаш опит.

# 81
Аз разбирам въпроса така - не иска да целува много жаби, иска направо да открие принца. Това желание е разбираемо. Но, честно казано, по-скоро е добре да се концентрираш дали ти го харесваш достатъчно, отколкото дали той теб. Защото той може да е суперсериозен и хлътнал, устройва ли те, ако ти не си достатъчно хлътнала по него?
А вече когато ти много го харесваш и за теб е специален, дори нещата да не се получат (да не остареете заедно), според мен няма да се чувстваш прецакана.

Абсолютно права си.
Един мой случай. Имах гадже студентка първи курс. Страхотен. Всичко ни беше 6. Замина в друга страна, предложиха му работа и развитие, беше с няколко години по-голям от мен. Започна да прави планове, че и аз ще отида при него.
Разделихме се. Не исках да ходя никъде. На тази възраст други неща ме вълнуваха, не да се местя някъде и да имам сериозна връзка. И го разбрах тогава, иначе до сега бях убедена, че искам повече с него и съм влюбена. Ми не съм била явно толкова.

# 82
  • София
Хепи док, именно, това имах предвид. Единствената връзка, която започнах като сериозна, нямах търпение да приключа максимално скоростно. Симпатичен човек и дотолкова. Изчаквах, правилото с 3 срещи и отгоре, класика.
Със следващия човек започнах с идеята за секс няколко пъти и съм с него и до момента.

# 83
Така е, в живота гаранции за нищо няма и често, започнали, не толкова сериозно отношения, са довели до брак и съжителство.

# 84
  • София
Така е, в живота гаранции за нищо няма и често, започнали, не толкова сериозно отношения, са довели до брак и съжителство.
Както стана с мен и мъжа ми. В началото целта ми беше само секс (предполагам и при него),   по-късно пък сключихме брак.

# 85
Добре, но правило или изключение е мъж, който търси само секс и това му е начина на живот, изведнъж да стане сериозен и да заживеете щастливо до края на дните си точно с него?

# 86
Добре, но правило или изключение е мъж, който иска само секс, изведнъж да стане сериозен и да заживеете щастливо до края на дните си точно с него?

Много голямо изключение. Толкова изключително, че чак невероятно

# 87
Авторке, къде ги намираш тия мъже, че от минута едно тръгвате да се уточнявате кой какво искал?

# 88
  • София
Как може да знаеш още в началото, че искаш сериозни отношения с човека срещу теб? Това е доста прибързано, което говори зле за преценката на даден човек.

# 89
Добре, но правило или изключение е мъж, който търси само секс и това му е начина на живот, изведнъж да стане сериозен и да заживеете щастливо до края на дните си точно с него?
Може, но е малко вероятно и с такъв не е нужно да губиш години в очакване да погледне сериозно на теб. Особено, ако това му е начин на живот. Такива мъже не се променят.

Общи условия

Активация на акаунт