Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 87 017
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, някоя връщала ли е артикул след изтичане на 100- те дни за връщане?
Едно преходно  яке за сина ми бях поръчала юни месец, преди 2-3 дни го вадя да го слага, ми...то му е малко, чисто ново с етикета си е. И се чудя, дали ще мога да го върна?

# 601
Ами ако не го приемат, предполагам ще ти го върнат пак. Аз съм правила рекламация на обувки ( знам,че е друго) и така ми бяха отговорили,че ако не я уважат ще ми ги върнат.

# 602
И при мен,само 13 са останали от 170

# 603
  • София
Моят случай се разреши, обработиха ми връщането, казаха да си чакам от понеделник парите и се извиниха.
Не ми стана ясно намериха ли продукта или не, но и няма значение вече.
Жалко, защото бяха много хубави кожени боти на Camper, които обаче са много тесни в глезена и не ми бяха удобни. Изобщо Camper за ботуши и боти са доста стеснени нагоре по крака. Вече пореден техен чифт връщам заради това.
Иначе за спортни обувки, кецки, маратонки са страхотни, особено Peu серията нямат равни по удобство.
Момичета, някоя връщала ли е артикул след изтичане на 100- те дни за връщане?
Едно преходно  яке за сина ми бях поръчала юни месец, преди 2-3 дни го вадя да го слага, ми...то му е малко, чисто ново с етикета си е. И се чудя, дали ще мога да го върна?
Върнете го и обяснете случая, не вярвам да откажат.
Особено щом не е носено и с етикет.

# 604
Не пазя формуляра за връщане, а в сайта вече е неактивна опцията за връщане, за да отбележа връщането. Ще им звънна да попитам. Благодаря ви!

# 605
Леле, и при мен изчезнаха любими, нищо не ми зарежда никакви марки , ужас.
А като ми излизат из фейсбук артикули си харесвам разни неща и не мога дс ги добавям Sad
Какво им се случи на тези, хакна ли ги някой?

# 606
Проблемът според мен е технически и е само в българският сайт. В момента германците пазаруват като луди, понеже всички поръчки за даден период участват в лотария за 1 милион евро награда.

От малкото неща, които успях да видя това ми се стори на много добра цена. Тъй като съм купувала друг на марката и съм доволна взех 2 - 75 см. и 95 см., естествена кожа. Да има за допълнение към предстоящи подаръци.
https://www.aboutyou.bg/p/leger-by-lena-gercke/kolan-gina-8821473

# 607
  • София
При мен бройката в любими се е увеличила на 30, като вчера беше 15, а са сигурно над двеста нещата, които съм сложила.

# 608
И при мен днес станаха 11

# 609
И моите са толкова.Grinning

# 610
По повод кореспонденцията на "ти", веднъж им обърнах внимание в отговор на техен мейл. Следващият вече беше написан в учтива форма. Мен също страшно ме дразни това фамилиарничене. Лошото е, че навсякъде се опитват да го наложат.

# 611
  • София
Кореспонденцията е на "ти" нарочно, такава е фирмената политика, защото са about YOU, а също така демонстрират по-близко или специално отношение. Търговски трик Simple Smile
Разбира се, ако те дразни, ще се съобразят с теб.

# 612
"You" в английски език се използва и за учтива форма на обръщение, както и за множествено число. Иска ми се да вярвам, че и About you знаят и възприемат това. А иначе, пошлостта е повсеместна и на повечето хора не им пречи.

# 613
  • София
Наясно съм със значението на You, но споделям каква е фирмената политика в случая.
Който разбрал, разбрал.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 18:25 от Oceans

# 614
При мен се върнаха всички любими

Общи условия

Активация на акаунт