Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 433
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
И при мен.

# 616
Една седмица чакам да ми отразят връщане, да чакам ли още или да им пиша?

# 617
Дали има някой работещ код? Вече 3та седмица чакам код компенсация за дефектен продукт…

# 618
Дали има някой работещ код? Вече 3та седмица чакам код компенсация за дефектен продукт…

YOANA20

# 619
  • София
Пишете им, аз така чаках повече от седмица и се оказа, че не са отразили връщането и нямат и намерение, попълвах декларация за липсващ продукт. Писах по-назад за целия казус, ако ви се чете.
Сега имам второ връщане и то също не е мръднало, а е от четвъртък.
Не знам какво става, явно бъг има не само в сайта, но и в обработката на връщанията.

# 620
  • Варна
Върнах миналата сряда.
В приложението е отбелязано "текущи връщания", но не помня кой ден се появи.
Имейл от тях към момента нямам.

# 621
  • Melmak
И при мен се върнаха всичките в любими. А вчера опитах да добавя продукт и даваше грешка. Явно сега са го оправили.

# 622
  • София
И при мен се върнаха. Чакам три пратки, позабавиха се обаче, явно е натоварено след намаленията за рождения ден.

# 623
При мен поетапно се върнаха любимите, но пък филтрите не работят.

# 624
  • София
Поръчката, която пуснах по време на голямото намаление, са ми я отказали. Confounded

# 625
На мен пък са ми пратили една поръчка 2 пъти. Сега говорих с една служителка от Еконт, че и втората поръчка била дошла. Ами, сори, но една и съща блуза не ми трябва 2 пъти.
Иначе връщам една рокля, преди две седмици, няма ни вест, ни кост. Пише, че е предадена за връщане и до там.

# 626
Поръчката, която пуснах по време на голямото намаление, са ми я отказали. Confounded

Ако артикулът е наличен в размера, който желаете все още им се обадете по телефона. Аз имах такъв случай - отказана поръчка при наличен цвят и размер. Обадих им се. Дадоха код за намаление, поръчах отново и получих.

# 627
  • София
Единият артикул не е наличен. Писах им, да видим какво ще кажат.

# 628
Пак се скапа сайта, не ми се зарежда в приложението. Поръчките ми се отварят, любими също.

# 629
Код VICA20 обявиха за над 100 лв.

Общи условия

Активация на акаунт