Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 428
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Поръчка от 16.10. доставена днес - в срока, който беше обявен още при подаването на поръчката.
Не съм отворила още плика, защото е за Димитровден и ще си го "ънбоксне" Wink  сама тийнката. Спортно бюстие и шорти с клинче.

https://www.aboutyou.bg/p/nike/sporten-sutien-12296414
за 45,43 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/adidas-performance/sporten-pantalon-ae … wo-in-one-8446238
за 37,33 лв.

През уикенда бяхме по физически магазини с подобни артикули - отвсякъде си заслужава AY като цени!
Сега остана и да й станат и да се хареса Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 09:07 от JiD

# 631
Тия детски маратонки забърсах. На обувката си е оказано, че са от естествена кожа. За другите цветове не знам, но този си изглежда да е от кожа и наживо, и в сайта.
За 77 лв ги взех с код,сега с код ще са още по-добре.
https://www.aboutyou.bg/p/reebok-classics/niski-maratonki-club-legacy-6811077

# 632
Прави ми впечатление, че винаги след големите намаления бавят връщането на парите.  Когато се връщат много пратки накуп явно не смогват да ги обработят бързо. Миналата година беше същата работа. Темата беше като разбунен кошер. Накрая всички си получиха парите. Моите неща ги върнах по-късно, все пак имаме сто дни и не ми бавиха парите.

# 633
Две неща, поръчани в един и същи ден, но второто платено с карта, днес пристигна. По-скъпото и оставено за наложен платеж от недоглеждане, го няма днес.

# 634
  • София
Прави ми впечатление, че винаги след големите намаления бавят връщането на парите.  Когато се връщат много пратки накуп явно не смогват да ги обработят бързо. Миналата година беше същата работа. Темата беше като разбунен кошер. Накрая всички си получиха парите. Моите неща ги върнах по-късно, все пак имаме сто дни и не ми бавиха парите.
И аз помня нещо такова. Но такова бавно обработване на поръчките като сега, не помня.
Имам поръчка от 16.10, която стои с генерирана товарителница от 17.10 и така вече цяла седмица.
Всичко е напълно застинало - връщания, поръчки. Ужас, май ще поспра ползването на този сайт …🫣

# 635
И аз съм имам поръчка от 16.10., постоянно проверявам статуса ѝ в приложението, но вече повече от седмица "очаква предаване към Еконт". Май-май и на мен ми е последната поръчка...

# 636
  • София
Днес ми дойдоха две поръчки, обединени в една пратка, поръчани на 16.10. Чакам още една от 17.10. Жалко, че не съм улучила размера на един клин на Адидас, голям ми е Sweat Smile Иначе покрай намаления стават забавяния, не поръчвам неща, които ми трябват спешно.

# 637
Двете пиръчки, които споменах, са от 15.10

# 638
  • Варна
Двете пиръчки, които споменах, са от 15.10
Аз вчера получих моята поръчка от 15.10.23 г.

# 639
  • Г. О.
Аз днес ще получа моята поръчка от 17.10.
На 19.10 върнах пратка, на 23.10 ми отразиха връщането в профила, всъщност на втория работен ден. За първи път става толкова бързо.

# 640
Моята поръчка от 18 дори не е тръгнала

# 641
днес направих поръчка на едно яке и ми излезе доставка след 3 седмици, не е ли много срок това за едно яке  ? хаха
хич не очаквах такъв голям срок, скоро не бях поръчвала и като видях останах потресена

# 642
  • Варна
днес направих поръчка на едно яке и ми излезе доставка след 3 седмици, не е ли много срок това за едно яке  ? хаха
хич не очаквах такъв голям срок, скоро не бях поръчвала и като видях останах потресена
Ехаааа
Хахаха, те тепърва ли ще го шият това яке ....
Сега пробвах при мен каква дата ще ми даде, ако поръчам сега и ми изписа 07-13.11.23 г.

# 643
да точно и на мен тези дати ми изписа, това си е откачено, надявам се да е някакъв бъг в системата и да се оправи, ама като чета, едва ли е бъг хаха

# 644
Единият артикул не е наличен. Писах им, да видим какво ще кажат.

Според мен в този случай, не е удачно да се разчита на писане, тъй като сигурно ще го прочетат чак другия месец. До тогава я размер, я артикул няма да е наличен. Но както си прецените.

------

Имам чувство, че някои от нещата го влачат от други места и затова се бави доставката.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт