Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 151
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Пристигна сивият анцуг, много е хубав, уцелила съм размера. Благодаря на който го показа. Взех L и горното е оувърсайз точно колкото трябва, стои като на модела. Вече са му вдигнали цената. Аз го взех за 60 лв.
https://m.aboutyou.bg/p/pacemaker/suichar-edin-9081505?utm_mediu … _campaign=product
https://m.aboutyou.bg/p/pacemaker/pantalon-kenan-9081551?utm_med … _campaign=product
Скрит текст:

# 76
Момичета, има ли някой код за обувки (намалени), над 100 лв?
Всякакъв % ще ми е от полза Hug моля да ми го пратите на ЛС.
Аз имам 20% About You, ако ви трябва, пишете ЛС
Изпратих Ви код за обувки за 15% на лс.

# 77
  • София
Защо при ползване на код за над 100, някой неща не ги лови", и не само това, ами и им вдига цената?
Защото тези кодове отменят сегашното намаление наречено "Екстра". Изгодно е да се използва, само ако екстрата е по-малък процент от кода или ако липсва.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 18:24 от Таня67

# 78
Върнах ги, за пореден път от Еконт супер неадекватни - не знаят как да генерират товарителница за връщане, а системата на AY не работела и не можели да ми дадат товарителница. Сега чакам в приложението на Еконт да видя дали ще се справят да обработят праката 🫣

# 79
Ти просто така ли им ги остави, без документ и без да са обработени?

# 80
Здравейте, хора. Търся код за чанти. 🙏🙏🙏

# 81
Товарителницата я генерираш ти през сайта на АY, от поръчката, която ще връщаш. Еконт как да имат достъп до нея?

# 82
Товарителницата я генерираш ти през сайта на АY, от поръчката, която ще връщаш. Еконт как да имат достъп до нея?
Ами явно има начин. Последната поръчка , кото върнах , не можа да мине с товарителницата от плика и на място в Еконт момичето ми генерира нова.

# 83
Благодаря на Vasi-lena за предоставения код, но не ги “лови” желаните от мен обувки.
Ако някой друг няма да си ползва кода за обувки бих се радвала да ми го прати на ЛС bouquet

# 84

AY заявиха, че имах проблем със системата и не могат да генерират товарителница през сайта/приложението. Казаха да изискам служебна от Еконт.

@Grimozo Да, дадох без разписка пратката, след това се обадих по телефона на централата на Еконт да проследят случая и вече 2те пратки, които дадох са видими. Благодаря на потребителя, който препоръча приложението на Еконт - наистина е ценно Simple Smile

# 85
  • Велико Търново
Здравейте! Бихте ли ми казали каква е гаранцията на обувките? Никъде не успях да открия.

# 86
  • София
Здравейте! Бихте ли ми казали каква е гаранцията на обувките? Никъде не успях да открия.
Мисля, че е 2 години.

# 87
  • БГ
Здравейте, някой има ли код за якета или Ragwear? Благодаря Simple Smile

# 88
  • Велико Търново
Мисля, че е 2 години.
Благодаря, Таня! На други сайтове също е 2 години, а тук не прочетох.

# 89
  • София
Мисля, че е 2 години.
Благодаря, Таня! На други сайтове също е 2 години, а тук не прочетох.
То е според европейското законодателство. Няма как немски сайт да не спазва правилата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт