КАУФЛАНД - тема 67

• 63 184
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Някой питаше преди няколко дни дали титаните на Тефал стават за индукционен котлон...Погледнах какво пише на един от тиганите- не е подходящ за индукция.
Къде в магазина да търся гювеч? Или са ги прибрали през този сезон, за да освободят място за други артикули? Забелязвам, че в нашия филиал има някои размествания на стока- при кафетата и таханите ги забелязах най-напред...

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 15:46 от dolce miele

# 121
Кафета има на стелажите за кафе, на касите са много малко видове.

# 122
# 123
  • Русе
Кафета има на стелажите за кафе, на касите са много малко видове.
Ама, Долче пита за гювеч...

Гювечи при нас е имало при тенджери, домашни потреби...

# 124
На Миа Рулана отговарям.

# 125
Аз пък на долче въпроса го разбрах за гювеч като консерва, не като глинен съд🤔
Замълчах си, че не купувам , но като вариант , ако съм права, може да погледне при замразените храни скоро забелазах, че има комплект от зеленчуци.

# 126
Някой ползвал ли е от тези котлони? Дали издържат поне гаранционния срок?

Мислех да не купувам ел.уреди от К след лошия опит с една мишка, но майка ми има нужда от такъв котлон и се колебая дали да ѝ взема този.

# 127
  • София
И да не издържат от К. ще го сменят с нов ако се развали по време на гаранцията.
Аз съм постоянно с нов, но двоен котлон. ММ като готви - кипи, разлива вода, не пази. Съответно уреда се разваля. Почиствам, слагам в кутията и с касовата бележка нося на информация. След 3 -4 дни ме канят и или връщат парите,  или дават нов от същия вид.
Предпочитатам уреди от К или Л, коректни са в гаранцията им.

# 128
Такъв един от Кауфланд, изхвърлих преди години след няколко ползвания, не защото се повреди, а защото този термостат за мен лично се оказа огромно недоразумение.
Слагам да пържа нещо и се започва, цък, цък, включва, нещото си в тигана започва да се пържи, термостата решава, че трябва да се изключи и съответно нещото спира да се пържи, а се накисва в мазнината и така.
Не помня марката, но негативния опит го помня. Сега само това ме спира да си купя от онези единичните индукционни които пускат и в Кауфланд и Лидл.

# 129
Здравейте , интересува ме покривката за легло от другата седмица,червената. Мисля,че същата е предлагана и преди,моля ако някой я има да сподели пуска ли боя? Имам предвид при ползване -при леко навлажняване има ли опасност да боядиса светли дрехи?

# 130
Какво ви е мнението за този газов котлон от брошурата за следващата седмица?
Ако някой ползва такъв ще се радвам да сподели впечатления. Blush

# 131
Смятате ли, че в това може да се замеси тесто?

# 132
За глинен гювеч питах, момичета, но благодаря на всички за отговорите!🙂

# 133
Някой има ли тази цитруспреса? Ще я ползвам за домашен лимонов сок за салати(най-вече),един-два пъти в месеца
Скрит текст:

# 134
  • София
Имам такава от преди години, купувам от Т маркет. Върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт