КАУФЛАНД - тема 67

• 63 205
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
Аз от лидл.
Ама за едно лимонче много има за миене после. По-удобно е с мъничка ръчна. Сигурно ще ти писне.

Иначе върши работа, да. Ние за сок от портокали я ползвахме през зимата...лятото не я вадим

# 136
  • София
От няколко месеца използвам тази преса за сок от лимони:

Купих я от Джъмбо за около 5 лв. Може и на по ниска цена да е била даже. Става лесно и бързо.

През идващата седмица ще ходя до Кауфланд само за плодове и босилек.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 20:01 от Amiamo

# 137
Някой ползвал ли е от тези котлони? Дали издържат поне гаранционния срок?

Мислех да не купувам ел.уреди от К след лошия опит с една мишка, но майка ми има нужда от такъв котлон и се колебая дали да ѝ взема този.

За нищо не става, преди индукционния, взех този, с идеята да си варя кафе на него, и за това не става, водата в джезвето изобщо не може да заври заради термостата.
Моментално го върнах.

# 138
Подарявам:
Валидно до 23 август

# 139
Ивета, аз имам такова котлонче. Ползвам го редовно. Малко ме дразни термостата, но си го ползвам всеки ден.

# 140
Включвам се, за да похваля колелото на наградите. При всяко завъртане печеля. Жалко само, че не намирам продуктите по рафтовете и купоните ми горят. Но важното е, че печеля.

# 141
Някой да е ползвал този уред за почистване на пори , има ли ефект

# 142
  • София
Чела съм отзиви за този уред, че не са доволни потребителките

# 143
Лука мрежа от 5кг при нас е с по-ниско тегло.
Отивам и всички мрежи разкъсани, едвам намерих здрава, тегля я и излиза 4,920 и чувам бабките около мен коментират, че почти нямало чувалче дето да има обявения грамаж от 5кг и били питали на информация дали могат да си допълнят от другите мрежи. Нарочно намерих друга мрежа здрава и тя към 4.930-40, а размера им като шикалки малки, да речеш да са големи да няма как с точност да ги направят, а то още 1-2 главички може да събере. При вас така ли са? Отложих покупката му за към края на седмицата.

# 144
Някой да е ползвал този уред за почистване на пори , има ли ефект

Аз се прецаках на една от предишните промоции,според мен не става за нищо,освен за играчка.

# 145
Има ли някой излишен купон за отстъпка от сметката?

По-назад съфорумката подаряваше, но явно са ме изпреварили, та ако има друг,  който няма да ползва своя, ще се радвам да го оползотворя. Blush

# 146
За 16лв според мен си струва пробата, сутринта и аз си го купих. Ако не става за чистене, за масаж със сигурност ще стане. За чистене на порите е хубаво да се напариш поне 10-15мин и да се намажеш с омекотител за комедони.

# 147
То хубаво ще пробвате, но тези апарати пукат капиляри. Може да бъде забележимо, може и да не се забелязва, но така се уврежда кожата.
Позната беше цялата синя все едно са я били. И с фон дьо тен пак си личеше.
И в Кауфланд, и в Лидл не се спират да я пускат тая машина през 1-2 месеца и аз все пиша по темите да не се купува.
Черни точки се премахват механично единствено от дерматолог или козметик след съответната подготовка на кожата и последващата грижа за нея - антибактериална пудра, дарсонвал, маска.

# 148
За масаж с вакум в бюти групи във фейса много похвалиха ето тези вакумки. https://www.aliexpress.com/item/1005002323780450.html?spm=a2g0o. … 90.2e1c1802xVAByO
Та затова си мислех ако не става за почистване поне за масаж. За да не стават синини си трябва бърза ръка и мазна повърхност, и слаба степен на засмукване.

В моят случай всичките неща ги имам и правя, така, че не ме притеснява нищо. Имам дългогодишен опит в козметиката.

# 149
Някой с отзив за машинката за подстригване и уреда за гладене с пара?

Общи условия

Активация на акаунт