КАУФЛАНД - тема 67

• 63 074
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Заквасената сметана Бор чвор от брошурата с цена 2.69лв хубава ли е?
За крем за торта ще ми трябва.
да

# 721
Намерих си лютеницата днес. На Булконс, 300 мл. За 1 лв. бива. Редовна цена не заслужава.
И компота от череши взех. Че ние компоти от 15 години не правим, татко се занимаваше, вече няма кой.

# 722
  • София
Аз лично изобщо не съм доволна от топ матрака от предната брошура.
Не бих го определила като мек,а точно обратното.
Разочарована съм и от чийзкейка.
Нищо общо с чийзкейк👎

# 723
Подарявам този купон, ако някой го желае

# 724
Добре де, тези купони от колелото си вървят с картата. Как ги подарявате?
Аз купон не показвам, само си маркирам картата и ако имам активирани купони, си излизат като намаления.
П.П. И на мен сега ми се падна такъв сапун. Simple Smile

# 725
Добре де, тези купони от колелото си вървят с картата. Как ги подарявате?
Аз купон не показвам, само си маркирам картата и ако имам активирани купони, си излизат като намаления.
П.П. И на мен сега ми се падна такъв сапун. Simple Smile

Купоните се подаряват както останалите, както и Лидълските.
Няма значение дали е от колело, специален или не.
Всички купони “си вървят” с картата. Нали затова изпращаме скрийншот.

# 726
Е, щом е с карта съм съгласна.

# 727
Подарявам купон за - 5лв при покупка от 50лв за Кауфланд Горунляне. Ако някои го иска да пише на л.с.

# 728
Подарявам.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 20:33 от Пролетно цвете

# 729
Здравейте, някой днес да е засичал налични детски кухни в магазин от веригата?
Днес разбрах, че са пуснати, но в Пловдив не успях да намеря. Благодаря.

# 730
Вчера в Кауфланд преливаше от ароматизираната т.х. Zebra, а от синята/classic, дето и в брошурата с нея са "онагледили" промоцията, нямаше нито един пакет. Confused
Отчитам, че може и повече хора да са си купили от този вид, ама все пак е само вторник, а и нямаше нито празно пале, нито празно място при стелажите, където предполагаемо да я е имало, ако изобщо са доставили или ще доставят... Rolling Eyes Само дето ходихме с колата, та уж да не я нося на ръка. JoyJoyJoy

# 731
Аз отдавна ги подозирам, че крият количества, когато нещо е на промо цена и после хоп се появяват купища с редовната цена.

# 732
Това го забелязвам при фурмите. Все липсват, когато са на промо. Ще видя утре дали ще ги има.

# 733
Аз отдавна ги подозирам, че крият количества, когато нещо е на промо цена
В безграничният склад, може би. Промоционалните стоки се разпределят по градове централно. Каквото е предвидено за всеки магазин, това се получава. В общия случай не се правят поръчки. Отделният филиал няма сметка да си крие промоционалната скока и да я извади, когато свърши промоцията, защото в такъв случай печалбата ще му е минимална.

...а и нямаше нито празно пале, нито празно място при стелажите...

Няма как да има празен палет, те се прибират. Ако служителите смогнат, няма да има и празно място на регала.

# 734
Някой дали е купувал акумулатор от Кауфланд?
ММ мисли този път да вземем оттам, но го интересува дали гаранцията трябва да се заверява на място при доставчика (след монтирането), както е изискването в някои магазини или бележката от Кауфланд е достатъчна и евентуално рекламациите също в магазина ли се правят?

Общи условия

Активация на акаунт