През ноември станах мама, а сега сме ние двама

• 11 182
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
  • София
за ортопед - полага ви се направление Simple Smile

# 106
Мдаааамммм ....
Болните отново са много! Желая на всички да оздравяват! Милите дечица  Praynig Heart Eyes

Хубави снимки са показали канеста и дидди! Иван много хубаво си играе като голямо дете. А Едита много сладко надува чука  Laughing

Днес и ние ще си седим вкъщи, много силен вятър духа  Close
Хайде чао, че Ади се е разпищяла за вниманието ми  Crazy

# 107
реничка, кейти поддържа Т едно денонощие в рамките на 38,5-39,0 градуса. не се влияеше от нищо, ама нищо. давах калпол и слагах оцетени кърпи. на следващия ден вечерта Т спадна от само себе си. дано бързо й спадне Т. знам колко е напрегнато и тежко, когато ти е болно детенцето  Hug
вивита, нашият антибиотик го изписаха заради бактериална инфекция на гърлото и сливиците, според докторицата. така че ние го пихме 1 седмица и вече спираме. ако продължава да пищи, ще я заведа на унг, че много вяра на педи нямам. благодаря ти иначе за инфото!  Hug

# 108
  • София
Бързо оздравяване на болните дечица Hug
Бубе, да не би тази упорита хрема да е на алергична основа newsm78
Ние вчера ходихме на алерголог, повторихме си познатите неща, посъветваха ме да се въоръжа с търпение и ни изпратиха поживо, поздраво Joy Едно и също, във форума има повече информация,отколкото научавам от лекарите Money

# 109
  • Sofia
Здравейте мами,

Пожелавам бързо оздравяване на болните дечица:-)
При нас ново двайсе:В училището на Марина има менингит.Пише дори във вестника.Аман бе.Звъннах на докторката,утре ще провери за ваксина и ще я водя да я васкинират.
В магазините за лев има много идейни и евтини играчки.преди време купих на бебоците кукли неваляшки.продават и лигавници и хубави пластмасови купички.а в нашия магзин за лев има и бодита и пижамки за смешни цени:-)
ортопед:И ние не сме ходили.направление се полага,ама не дава нашата.Но аз говорих в 14-та полоклиника да го видят срещу заплащане.Другата седмица мисля да идем-профилактично.

# 110
аз съм тук. чета, но няма какво да кажа. отделянето на петра за през нощта върви добре - буди се само х 1 път, т.е. аз спя значително повече и по-добре.

ето малко снимки от русе, букурещ и импровизираната ни мини среща с доминика, реничка и децата:
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=98331

# 111
  • Димитровград
Черпя ви виртуално,жалко че не може реално:станах вуйна(пак) на госпожица Сиана,днес в 13ч.е изплакала,3850 и 53см.Много ми е радостно!!!Още повече,че раждането е минало леко!

# 112
канеста, честита племенница!!! да е жива и здрава!   bouquet

# 113
Честито на радостната вуйна канеста!

Нека всички малки дечица да оздравяват, а останалите да не се разболяват!  Praynig Аз покрай това шумене около грипната епидемия все се тревожа за Юлиана и треперя, все я следя, все ми се струва, че кашля, киха.. дано ни се размине, а и ваксината още не сме били, нали сега отложиха и консултациите.
Днес за пръв път я приспах през деня без цица, беше много трудно, почти с рев заспа 2 часа след обичайното й време за сън. Преди това нали все беше хубаво времето и на вън в количката спеше. Ще я уча да заспива сама в леглото чак като отбия напълно, но сега през деня ми е проблем. Гушкам я, но се изнервя, пробвах да й пея и какво ли не. Ще видим утре как ще е.    Confused

И преди бяхме обсъждали ортопедите, юка ние сме при Алексиев и също ни каза, че няма смисъл да се ходи повече.
Лека!  Hug

# 114
Драганов ни каза когато проходи детето да се заведе при него за да се види как е оформено стъпалото и дали няма изкривяване ,тъй че аз мисля че има логика и ще заведем Вики да ни е спокойно.
и аз треперя от този грип и както идва изведнъж те тръшва направо настръхвам.ограничили сме максимално контакта на Вики ,но не е гаранция.

# 115
  • Gabrowo->Sofia
Канеста, честита ти племеничка! Да ви е жива и здрава!

# 116
Диди, честит рожден ден!!! Пожелавам ти най-вече здраве, щастие и късмет!!!  bouquet
Канеста, честита ти племеничка!!!! Да е жива и здрава малката бебка!!! 4470
Ние вкъщи сме си вече трима - мога само да кажа, че имаме страхотни съседи. Бабата отново пази Поло, докато аз  с мъжа и ходихме да го приберем от  болницата вчера следобяд. След това пък ни донесе току що направени топли палачинки. Grinning Моята приятелка също ми предложи да дойде с мен, а утре заедно ще ходим с нея да пазаруваме за цялата седмица. Просто съм трогната от вниманието на всички - сами идват да ни питат имаме ли нужда от нещо. Heart Eyes
Хайде, че ще кажете, че е като във филм "сапунка".
Лека вечер за сега и кураж с болните деца!!!

# 117
  • София
Имам въпросче към тези, които вечер дават АМ с плазмонки - колко по колко се слагат в 230мл. и по колко изпиват мъниците.

# 118
  • Карлово
Честита радост на вуйна Канеста!Много топлина да донесе малката госпожица!

Желая и аз скорошно оздравяване на болните дечица Hug

Забравих. Колко е пораснала косата на Петра!

# 119
честито на канеста. нека е здраво детенцето.

а задочно и на еххо, която днес имала рд.

Общи условия

Активация на акаунт