През ноември станах мама, а сега сме ние двама

• 11 185
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честита племенница на Канеста! Да е жива и здрава малката принцеса и само радост и щастие да раздава!   bouquet
Поля , бързо да се възстанови половинката. Чудесно е, че имате подкрепата на съседи и приятели - така трудностите се преодоляват по-лесно.
Бързо оздравяване на болните дечица.

# 121
Диди 79 не мога да си представя, че има някой, който е по предпаzлив от Сашко Машко  Joy Брей , че предпаzливи бебета  Wink
Поля, супер е, че имате свестни съседи. Ние имаме сега такива, но нали се местим ... да видим на какви ще попаднем  Wink
Майче , петра наистина много е пораснала и е с много хубав цвят на косата  Hug

# 122
айде и ние да не останем по-назад, болни сме. Не грип, а нещо ангиноподобно с много увеличени и червени сливици и венци, без налепи, сутринта се събуди с 39,5. Съвсем жизнен е, има апетит, педи изписа сто неща, сигурно трябва да си направя списък кога какво да давам Simple Smile

# 123
Хайде стига с тези болести. Да се оправят болните а не да се разболяват още дечица.

Върнахме се от ортопеда. Имаме ималък проблем - от колената надолу се раздалечяват крачетата. Това си получавало от спането по корем- ние постоянно спим по корем. Затова сега ще слагам възглавничка за да й е по-удобно да спи настрани. И другото пантофки задължително с твърди петички- знам че има спорове по този въпрос боси ли, с пантофи ли,   мисля да спазвам твърдите петички.
И другият съвет лятото на село боса на двора. Слава богу имаме вила и ще можем да го практикуваме.

А и друго не е съществена толкова ортопедичната подметка според него.

Айде лек ден.

Леко се притесних честно казано. но мисля че има достатъчно време да се оправят нещата.

# 124
  • София
Айде пак се изпоразболяхме тук. Миналата зима какво беше хубаво - никой не боледуваше, а сега... Роси снощи вдигна 38.5, дадох Панадол, свали я. Но цяла нощ проплаква и сега е със сенки под очите. Аз също.
В момента май няма температура. Дано не е грип! Praynig
Сутринта имах много странен проблем с меренето на Т - дадох и млякото, откопчах и памперса и сложих термометъра в дупето. Да, ама той нищо не отчете, излезе, че е с Т 35.6. Пробвах с друг термометър, 35.5. Отказах се и с много мъки премерих под мишничката - 36.6. Е, кажете ми какво беше това?

Гери, и аз мисля, че няма за какво да се притесняваш.
Канеста, честито!
Поля, бързо възстановяване на мъжа ти! И аз имам една такава съседка, открихме се напоследък, много е хубаво.
И да, Петра е много сладка. Видях и как държи сиамката за опашката  Mr. Green
Тити, хайде едно оздравяване да пожелаем на Деян! Щом яде и пие, не е страшно. (Кой ли го казва?  ooooh!)

# 125
  • София-там нейде в западната част
айде разпис и от мен ... вече сме с нет в работата ... но техниците на фирмата ни прецакаха компа - вярно че е старичък и с 98 но след преинстала от тяхна страна не се виждат добре цветовете и сега от един перфектно работещ комп си имаме нещо супер изнервящо ... след и пеинстала на кюто ми се изгуби и списъка айде пуснете ми пак ауторизе - при аватара ми е спирам ... и снимки не мого да гледа мзащото нищо не сее виждааа...до тук с отчета
канеста честито племенница   bouquet
Диди честит рожден ден... а до колкото виждам и еххо има днес рожден ден да й честит и на нея   bouquet
тити бързо оздравяване на малчо желая  Heart Eyes
за ортопед още не сме я водили Ема ...тя също често спи по корем ще видим какво ще каже Драганов - мисля пак при него ...
продължавам борбата в търсенето на дравъри

# 126
  • София
Гери - и ние по негов съвет сложихме възглавничка уж да спи настрани - той сега ту настрани, ту по корем спи, възглавницата не промени нещата хич. не му пречи да си се обръща по корем...Wink

# 127
  • София
Благодаря ви за хубавите пожелания!
ЧРД и на еххо! От здраве, радост и любов да не се отърве!   bouquet
Бързо да оздравяват Деян и Роси! И стига вече болни дечица.
Диди 79 не мога да си представя, че има някой, който е по предпаzлив от Сашко Машко  Joy Брей , че предпаzливи бебета  Wink

Ами аз не бих го определила като предпазливост - по-скоро мързел - защо му е да ходи като се движи лазейки, липсва му мотивация. Ами ще видим кога ще се светне, че  с ходене е по-лесно да се движи newsm78
Гери, аз за възглавницата от 2-3 месеца се мъча да му слагам на Калоян, но той толкова се върти, че съвсем скоро тя се озовава под гръбчето му, не под главата и реших, че е по-добре без. И аз съм се чудила за обуването вътре дали по чорап или с твърда петичка и го оставям по чорапи. Чудя се ако пък прохождаха лятото с какви пантофи трябва да стоят или със сандали вътре newsm78 , за да има твърда петичка.
Хубав ден!

# 128
Ми Диди Драганов ми показа пантофки с твърда петичка. Аз не бях виждала но явно има.

Ще търся пък да видим.

# 129
  • София
 ние имаме такива пантофки - КиК - 18лв. с лепка отгоре са .

# 130
а ние вчера замалко да купим хубаво изглеждащи обувки на primigi, намалени на 27 лв - и на едно място бяха зле залепени и се отказах Sad

# 131
от вчера и ние сме с пантофките на кк с лепката отгоре, само че в машият магазин струват само 11 лв, бубу_то.
много са удобни наистина и добре обхващат крачето. най-сетне уцелихме свестни пантофки.
кейти днес ме направи луда калинка  Crazy рева и се дра цял час. не искаше да заспи. нито иска в мен-бута ме, нито иска да седи сама на спалнята. това при нас е необичайно явление и малко ме притесни. вината обаче хвърлям към зъбите, както винаги когато ми е странно поведението й. единият кучешки вече проби, сега мъчим втория.
тити, и на вас пожелавам бързо оздравяване!  Hug

# 132
Здравейте.
Кити сутрина беше много крива. Реших да измеря температурата и се оказа, че има 37,2.
Ведна таксито и на доктор. Оказа се, че никнат оставащите и 8 зъба на веднъж. Като най-възпалени са 4 кучешки. Нодокторказа, че скоро няма да пробият. И може и до антибиотик да се стигне, заради тях. Хремата е спира. Сменяме сиропа от Стодал на Проспан. Спираме да капим капки за нос. Само на физиологичен разтвор - аз слагам в него и прополис.
В къщи ходи боса. По два чифта чорапи. Купихме пантофки. И с тях ходи, но и си играе - събува ги и почва да се мъчи сава да се обуе. Като неуспее реве. А не иска аз да и помагам. затов за сега ги прибрах.

# 133
  • Gabrowo->Sofia
бубе, има едно мехлемче "Низита" върши същата работа като физиологичния разтвор, хубавото е, че не изтича веднага като него. Дано все пак лекарката не е познала и зъбите избият по-бързо. Иван го мъчат 1 кътник и 2 резец и е супер крив, представям си при вас какво е.

Ха, ха.... сега Иван ми отвори сд-то, затвори го и си заръкопляска

# 134
  • Sofia
здравейте мами.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕХХО
ЧЕСТИТА ПЛЕМЕННИЦА НА КАНЕСТА
БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА БОЛНИТЕ ДЕЧИЦА

Ние купихме пнатофките от магазина на Драганов.Много са хубави.И са ортопедични.Йоско щъка с тях из къщи.
От вчера сме без тати,замина командировка за 10 дни и сега се справяме сами.не ние за първи път.Тренинг имам.Simple Smile
Йоско се е научил да пуска пс-то,за да си играе с сд-рома ,като отваря и затваря плъзгача за диска.Всички бутони са негови,рови в шкафа на сестра си,акато е заключен го блъска и се ядосваSimple SmileКрай нямат белите.
Спираме кухнята,за известно време ,защото май му поомръзна.Яде манджите сготвени от баба и то с апетит.
Низита е хубаво кремче,но не става за дълбока хрема.Стеримара за сега чисти най добре.
симка,мери се само с един термометър и най показателно е дупето -0.5.
това от нас за сегаSimple Smile

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 09:46 от esprit

Общи условия

Активация на акаунт