През ноември станах мама, а сега сме ние двама

• 11 186
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер на всички все още неспящи Laughing
Еххо, честит рожден ден!!!! Желая ти щастие, здраве и успехи във всичко каквото захванеш!!!  bouquet
Тити, дано и вие бързо се справите с болестта. #2gunfire
Аз днес много неща трябваше да върша и сега си почивааааамм Whistling
Лека нощ от мен Simple Smile

# 136
  • София-там нейде в западната част
за пантофките наще не са с много твърда подметка но тъй или иначе Ема много не ги тачи и ги събува което налага ходенето с по два чифта чорапки
зъби напълно разбирам мамите и дечицата с никнещите по няколко зъба накуп ... един кътник изби останалите са всеки момент и кучешките тръгнали ... сега вечерта успях да видя - щото Ема не дава много да се рови по устата че на единя избиващ кътник има като една тъмно синя чертичка там където ще избива зъба ...малко се стреснах в първия момент,после си го обясних с това че е някакво кръвонасядане ...да видим и педи какво ще каже ... при някй подобно нещо случвало ли се е  newsm78
ми туй от мен ... споделих си по вечерному Grinning Ема и тати спят аз чаткам на компа не за дълго
лека и спокойна нощ   bouquet

# 137
чрд на юка!

# 138
Честит рожден ден, Юка!!    bouquet Много здраве и безброй усмивки за теб и твоето семейство!

# 139
  • Sofia
Здравейте мами:-)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮКА!ДА Е ЖИВА ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

# 140
  • Ruse
4естит рожден ден Юка-да си жива и здрава и Кейти много да те слу6а  bouquet
ДА кажа и за нашите болешки:Ели беше само един ден с висока температура която я смъквах и след 4 4аса пак се пока4ваше.Това продължи 24 4аса.В4ера беше по-добре само веднъб 37,4.Тази но6т спа като къпана и днес я гледам 4е е във старата си форма Mr. Green но все о6те е доста хремава.Дано да се разминим само с това Praynig.
На вси4ки болни4ки скорошно оздравяване

# 141
  • Gabrowo->Sofia
Честит рожден ден, Юка! Бъди здрава, щастлива, обградена с любов!

# 142
  • София
Честит рожден ден, Юка! Здраве и много любов ти желая!

Роси също спа като къпана, от снощи няма температура. Дано да се разминахме! Че в неделя и прощапулник ще правим уж. Ние вече забравихме кога е проходила, ама нейсе...

Какъв е тоя магазин на Драганов?

Нямам много, много какво да кажа, освен че съм напълняла с 2 кг и снощи спуках гума, та сега я правят (Имаме и сервиз в сградата). Не, че е много важно  Crazy А, и в офиса няма кафе, нито в близкия магазин. Оплаках се.

# 143
  • Sofia
Симка, има два:единия е срещу инфекциозна болница на Димитър Несторов до Пиреус Банк,другия е на Патриарха ,като тръгнеш към Попа в дясно се влиза в двор-гараж и магазина е в гаражите на блока,странично.до него има арт магазин.До този двор има също подземен гараж.Минаваш френската и на същия тротоар.

# 144
да пусна делова питанка:

филков търси да назначи оперативен счетоводител. вече има 2-ма, но девойките не смогват с работата. ако някой има познат или има инфо по темата, моля да помогне. нарочно пускам питнката тук, а не в майките, защото там ще ме залеят с инфо.

# 145
Честит рожден ден Юка и от мен!

Ето малко нови снимки на Васи
http://community.webshots.com/album/555168095urXatE?start=0

и на мен и Васко
http://community.webshots.com/album/301246144mJvrTH

# 146
гери, ослабнала си и изглеждаш мн. мн. добре  Heart Eyes

# 147
Здравейте ! Дълго време нямах нет , щот сменили офиса и неможах да намеря къде да платя, а от известно време трудно влизам във форума и нямам нерви да чакам...
ЧРД на Юка, да си жива и здрава и много щастлива!!!
Ние сме добре , Мони е малко болна , но се разминахме леко , надявам се Ирен да се размине с вируса.
На всички болни пожелавам бързо оздравяване!
На Ирен пробиват всички кътници наведнъж, за сега се държи прилично .
Напускам, че ме викат , до скоро.  bouquet

# 148
  • София-там нейде в западната част
честит рожден ден на юка   bouquet
да е здрава,щастлива и много усмихната  Heart Eyes
незнам да се смея или плача майка каза че вчера като се опитала да вземе от ръката на Ема едно голямо парче круша  наща калпазанка я е ухапала  Rolling Eyes досега такова нещо не е правила и когато аз не и позволявам нещо или й взимам нещо може да протестира но не е хапала  Thinking

# 149
Защо не ми актуализира броя на публикациите?

Thinking

Общи условия

Активация на акаунт