Майче, рано ти е още. Е, това не ти пречи от време на време за удоволствие да му купуваш по нещо на чакълчо.
А Петра ме изумява с тези размери. Аз нямам и представа колко е голям Поло. Покрай тези болести, пропускахме ваксини, стандартни консултации и сега съм в пълна неизвестност. Не че не мога аз да го измеря, но последния път след едно такова мерене, го бях изкарала с няколко см в повече Ето сайта за интернет продажби на магазинчето.http://www.dpam.com/Catalog/ConceptHome.aspx Предполагам, че и вие бихте могли да си поръчате. Лошото е, че като погледна и си харесам нещо, и после потърся съответния размер, се оказва, че са свършили. А в магазина пък като отида, не намирам същите неща. Обаче за момичета какви неща има

Елена, какъв хубав сняг е валял, направо си е било като в приказка. Много красив град.
А явно си случила и на мъж 
Защо да е в болница Исайкова?

Есприт, честити ботушки, да си ги носиш с удоволствие!

Ще кажа, ако евентуално успея да се запиша и изкарам успешно курсовете 
И мен често ме прихваща, сигурно заради стоенето вкъщи, не знам. Иначе и аз ставам да правя мляко през нощта, но в 4
, така и не успях да се преборя с нощното хранене, имахме временен успех, но за кратко, вече се примирих и поне след 4 поспивам докъм 8.