През ноември станах мама, а сега сме ние двама

• 11 179
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
  • Ruse
Кърмих Ели 2 месеца и половина през които тя не е изпила и капка вода.Вода пропи към 5 месец когато взе да яде храна от кухнята.
И моето дива4е е на тема мерене на кантар Mr. GreenНашия е дигитален и за да се пусне трябва първо да го 4укнеш с крак и тогава да се ка4и6.Гледам Ели 4е първо по4ва да го подритва с крак и 4ак тогава се ка4ва отгоре му и си стои доволна.Ве4е е 10,5 килограма а за сантиметри може би към 80 (меря я спрямо кухненската маса Mr. Green)
Аз пак да ви се опла4а 4е не6тат при мен се влошават а не се подобряват CryДнес ходих на нефролог и резолтата беше пясък в бъбреците и бронхит #CrazyСега трябва да пия некви хап4ета цели 3 месеца и то по 4 пъти дневно.Надявам се 4е този бронхит няма да стане на плевмония за6тото немога да пия АБ заради пясъка в бъбреците.Но слава богу Ели е ве4е добре -е все о6те има доста хрема но това е от гадните зъби.така като гледам до седмица сигурно ще избият и долните ку4ешки и зъбите 6те станат 16

# 196
  • София
ооо той освен АМ си хапва още 1 каша на закуса и още поне 2 пъти - крем или нещо подобно през деня. мляко мн Simple Smile а депресията си ми е само от това че не о кърмя + че татито ни го няма и вече мн ми липсва, знам че ще е период и ще мине, но ми е мн мъчно като той се сети и си поиска а аз не мога да си го накърмя....ако доктора ми каже че е наложително да спра ще спра, та утре ще реша окончатилно.... благодаря ви за милите думи Simple Smile

# 197
Добър вечер. Пиша преди да чета, че напоследък нямам време да се обърна, затова се извинявам за невежеството си по случващото се. Аз съм затънала в изпити и работа до ушите, като сега даже и за вътрешен одит ще се записвам, че са ми малко другите, и ми се плаче.
И ние се присъединяваме в отбора на отбилите си вече! Даже сега се учим да заспиваме като си лежим в собственото легло и се държим за ръчичка.....за сега върви добре, но знае ли се  Wink
Всячески се опитвам да опазая беба от болести и стискам палци сред групата да сте здрави всички, а ако има болнички, то им пожелавам скорошно и трайно оздравяване   bouquet

Отивам да чета и ако имам късмет да пиша по темите по- късно!
И само да кажа за една страничка за играчки, защото просто се почувствах като в нормално страна, като я открих- от там може да се поръчат прекрасни вносни играчки, каквито много трудно и рядко се открива по залятите ни с китайски буклуци и ментета магазини. Та адресът е http://www.igra4kite.com/Peace Там сега намирих една къщичка на Снежанка, където просто никъде другаде не можах и мислех от Франция да поръчвам вече  Crazy

# 198
Здравейте.
Аз чета, но няяма каквода пиша.
Канеста, Кити не искаше да пие вода. Аз я насилвах, но не. И когато стана на 2-2,5 месеца един ден такъв рев рева, а ние не можем да разберем защо и тогава баща и и даде  и тя изпи едно шише - окло 130 мл. Е от тогава пропи вода. Не знам как стана.
Аз също напоследък съм в депресия. Всичко ме дразни и си мразя живота. Но открих фотошопа и сега мисля повече за него и как да направя някоя снимка и не се замислям за това какъв живот живея ии как искам да бъде.
Поля, страхоттен сайт. Направо се влюбих в 5-6 роклички и прилежащите им нещича.

# 199
бубуто и ме4е - не знам дали е за честитка отбиването, но ви пожелавам по-бързо да забравите за периода на края Simple Smile

мойто мило детенце още се лекува, въпреки че през цялото време е жизнен и палав. Много е трогателен с памук в ушите  Mr. Green /слагаме капки/. И е един такъв послушен, сякаш разбира, че е болен и правим всичко, за да се оправи по-бързо, и въпреки че не харесва нито сиропа, нито капките, послушно отваря уста, стои мирен, докато капя....

Ако някой иска бодита от даяна и Ники - мога да купя, не е проблем, само че поне до четвъртък няма да ходим надалеч и да се срещаме с хора. Не сме заразни, ама не искам да лепнем още нещо.

Поля - в темата за плетенето всички са добре дошли, стига да са мераклии Simple Smile

# 200
здравейте
нур до към 6м, изобщо не искаше вода, после бяхме в ливан, и там беше адска жега та малката пропи, и то по малко, а сокове чак след като се отби почна да ги пие, иначе аз купувам тя не ще и така
искам да ви попитам нещо за адаптетата, купих на нур фризо 3, мирише и на ванилия и нур не го ще, няколко дни я пробвам но не иска, днес и дадох прясно мляко и тя го хареса, има ли такова адапте, което да не е ароматизирано, и да е най близко до прясното,

# 201
  • София
на мен милумил не ми мирише на ванилия, но знам ли нямам с какво да савня, може и да  е ароматизирано.....

# 202
Привет и от нас!  bouquet
Моите юнаци още не са оздравяли Sad, цяла дседмица стана. Кашлят и са хремави, но са бодри и весели и се занимават, който с каквото.
Гошко се забавлява като марширува, а вчера се научи да свири със свирка и лудницата е пълна Crazy, а и като не излизаме на разходки.
Вода не сме пили докато се кърмихме, а АМ не го пием сега предполагам заради аромата. Заради аромата сега отказваше и "плодовите" сиропчета и АБ. Имам чуството, че детето ме намрази заради тези издевателства - капки за нос, инхалации сиропи.
При нас вали сняг от няколко часа. Вече е бяло и красиво. Изпращам ви по една снежна топка Nature SnowmanБУМ.

# 203
Здравейте на всички
не съм влизала и писала във тази тема но моля ви имам един въпрос
бебето ми е родено на 01,11,05 и още не е проходило
има ли и други мами с такива бебета
притеснявам се

# 204
Райка, имам някакъв спомен, че синът ти по-късно седна/изправи се/пропълзя /не помня/- писала си някъде преди?
Имам приятелка съфорумка, чието дете е на година и 5 месеца и чак сега проходи. Просто бавно и спокойно дете. Това обаче е най-добре лекар да го прецени - в Габрово сигурно има добри ортопеди. Желая успех и да нямаш повод за притеснение Simple Smile

# 205
Райка, заповядай при нас ако желаеш. Hug Аз съм чела, че децата е нормално да проходят до 18 месеца. Ако след това все още не ходи, може би има проблем. Така че мисля, че е нормално.

# 206
много ви благодаря за подкрепата
да така
все пак има ли мама на която бебчето още да не ходи в този форум
Владко тези 11кг
не мисля че е дебел
а не тръгва

# 207
  • Sofia
райка,щерка ми се пусна да ходи сама след като направи година и три месеца,така че споко.Simple Smileслед година и половина се смята за късно.

# 208
  • Карлово
И аз съм от четящи напоследък. Embarassed
Мече, сайта и на мен ми хареса на пръв поглед, ще го разгледам да видим какво ще си харесам. Само при мен ли е така, но аз купувам постоянно играчки на Мартина. По пътя за кухнята минавам покрай два детски магазина и почти през ден влизам уж да позяпам и си излизам с играчка. Остава да се зарибя и по онлайн търговия...и тогава тати да работи още повече Mr. Green
Били, и Мартина свири на свирка, голям врява настава.
Да оздравяват болните дечица! Hug Завиждам ти за снега, дано и при нас дойде.
Тити, аз мисля скоро да се включа при вас, разбрах че си майсторка на едната кука. Дори скоро тормозих Били по кю-то за съвети за куки и прежди.

# 209
мики, аз кетегорично не съм така. до момента съм купувала на петра единствено книжки (вярно че са доста) и комплект пластмасови кубчета. не броя музикалната играчка за над легло, която купих в пристъп на умопомрачение когато беше бебе. бабите, лели, вуйчовци, приятели и прочие са достатъчни, за да ни заринат с играчки. периодично прибирам разни торби, които набеждавам з аподходящи за по-малки бебта, а кошът с играчки е все така пълен  Crazy
всъщност, днес харесах едн алогическа играчка от премама за 60-70 кинта, ама май няма да я бъде, че много скъпа ми с евиди. вярно, че е добра, но повод наоколо няма. ако деня на детето все още съм на този акъл, ще я купя  Mr. Green

райка - аз таман се  бях притеснила, че петра не ще да ходи (година 2 месеца и половина) и тя взе че се пуна. съвсем изненадващо. седмица по-късно переше през центъра без да ме е..ва за нищо - дори не се обръщаше да ме види, маймуната. а детето съвсем ли не ходи или не ходи само - т.е. придвижва се, придържайки се за нещо или ако е водено за ръка и пр.

Общи условия

Активация на акаунт