През ноември станах мама, а сега сме ние двама

• 11 175
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Дам, Майчето зададе правилните въпроси. Разкажи повече за ситуацията. Едно е да не се пуска сама, друго е да не ходи въобще или да разчита на упората на ръцете ти. Ако се обляга с цялата си тежест не е добре, но май става въпрос за допълнително осигуряване. Само за малкото кътре на мама, ей тъй за по-сигурно Wink
Лек ден на всички и да са послушни децата днес.

# 211
  • Пловдив
По въпроса за водата - давала съм още от самото начало вода и в родилното даваха;
За бодитата - размери - 86-92 см има на фирма "СТЕДА" - пловдивска е, има щанд в "Илиенци", а също и бебешките дрехи в Кауфланд са техни - онзи ден майка му е купила бодитя между 2 и 4 лв - с дълги и къси ръкави, тип потник , както и с дълги ръкави ватирани. като качество са отлични - памукът е много стегнат, не се свива;
Райка, от моята АГ знам, че до година и половина е нормално да проходи детето, а също и да му изникнат първите зъбчета - ставаше въпрос за нейното внуче, за което се беше притеснила и ходила да говори с разни светила, но все пак за твое успокоение не е зле да се консултираш с лекар. Успех Peace

Росен в4ера ме изуми като взе да се напъва и започна да търси гърнето Shocked, като имате предвид, че съм го слагала от лятото насам не пове4е от 10-15 пъти, и то когато го усетя Joy

# 212
добро утро!
и аз напоследък съм от четящите, но за изпити  ooooh! захванала съм се да си довърша втората магистратура, че я зарязах, щом забременях. всъщност направо си търсех повод тогава да не уча  Embarassedписнало ми беше. не че сега ми се учи, ама ме е срам да влача тия изпити.
и друго да кажа- как се учеше на млади години, как се учи сега  ooooh!
да си похваля детето. от 2-3 дни щом се изака и вика- мами, пампи. отива до вратата на спалнята и чака  Shocked аз никога досега не съм я учила нито да си казва, нито съм купувала гърне и други такива. явно е време вече. чаках да се запролети да не й измръзне дупето от висене на гърнето, ама щом е рекла  Laughing
нестле джуниър няма мирис, но има ужасен метален вкус. поне за мен. кейи обаче го харесва много.
играчки- и аз не знам какво да ги правя. най-обича книжките, но иска всичко да е извън коша по цял ден.
били, още малко. време ви е вече да оздравявате.  Hug  при нас по 10 дена изкараха болни и  двамата.
и всички останали болни нослета да оздравяват вече  Hug
поля, отивам да разгледам сайта. предполагам, че списъкът ще е дълъг, а таткото ужасен  ooooh! (как се пишат ударения  newsm78)
хубав ден на всички!!!

# 213
Привет  Simple Smile
И аз съм от четящите, ама няма какво да пиша  Wink
Болничките да оздравяват!
Реничка, не е лесна твойта, стискам палци да се оправяш и да изкараш тези песъчинки от бъбреците колкото се може по-скоро!
тити, страшен пациент си имате! Не че сте за завиждане, ама на Ади едвам и напъхвахме сироп за кашлица в устата. Голяма борба падаше, когато кашляше. Единствено Стеримар обича да и пръскаме в нослето.
На отбилите - честито! То си е и време де .... Вече са деца малките, някак странно ми се струва още да сучат  Rolling Eyes Ама който както си реши. На мен ми беше много гадно като ми намаля кърмата, а Ади беше само на 8 месеца. Чувството за"загубата" дано бързо да ви отмине  Peace

Играчки - заринати сме  ooooh! И аз купувам, и познати и роднини подаряват. Имаме няколко кашона вече. Ама пък както се казва: Колкото повече - толкова повече, за радост на Ади  Laughing

# 214
  • Димитровград
Ние от вчера сме на АБ цефзил и инхалации с вентолин.Били сме за болница,но понеже педито ни е шеф на детското отделение,ще ни правят инхалациите в кабинет на частно.Бронхит е станало и много жилава кашлица има,ще се лекуваме и това е.Много трудно пие антибиотика,голям зор,направо в гърлото и го изливам,иначе не го накусва.
Юка,и на мен така ми е трудно с ученето.Даже и да имам време,не мога да се концентрирам,сигурно мозъка ми е изтекъл с кърмата Twisted Evil.
Клара,прясно мляко можеш да й даваш на Нур,щом го харесва.Ние пием Селия 3,но също мирише на ванилия.Педито вчера ми каза,че е добре да давам кисело мляко повече,защото Еди изобщо не иска да го яде.
Мерси много на всички,които ми отговориха за водата за малкото бебе.В крайна сметка родителите да си решават как да си гледат детето,а на мен и да ми е криво-проблема си е мой и ще си го решавам,т.е.ще давам вид,че не ми пука,а каквото ще да става.
Мики,на мен ми е забранено да купувам каквото и да било,Димитър ходи и за памперси и за мляко и за мокри кърпи и пари не нося,защото без да се замисля купувам по нещо.А с играчките Еди не играе,само с книжките.Другите ги разтурва и дотам.

# 215
Добро утро на всички!
Вчера най- накрая отидох при доки на контролен да ми види вътрешностите , много се притеснявам всеки път, а нали си имам и още един миомен възел... та всичко е наред , възела не е мръднал за една година, шиика - перфектна , яйчници - също , доки каза , че мога да родя още пет деца , но ще се въздържа. Мисля да слагам спирала, та да питам тези , които не мислят да раждат скоро , как ще се пазите?
Мони е грипна ваканция до четвъртък/крайно време беше/, миналата седмица , аз си я спрях.
Адаптирано мляко не давам вече , защото много са ми ароматизирани , давам кисело.
Ирен най- накрая ме издебна за секунди и опита заветното "АМ" от гърнето Sick, лошото , е че не показа да й е гадно - май водиме класацията за най- лакомо дете. Теди се пошегува , че гладна няма да остане Mr. Green

# 216
  • Измир
Dобро утро!
Рени4ка дано се излекуваш възможно най-бързо Hug
А и болните дечковци да оздравяват.
Съчувствам на отбиващите. Аз все още страдам и се чувствам виновна, че не кърмя. Уж бях взела решение, и макар и да имах пре достатъчно мляко, постепенно я отбих на 11-12 м. Сега особено, когато не яде, така ми се иска да я накърмя и да знам, че не си е легнала гладна. Ох, болната ми тема.
Сега и аз да се похваля с вчерашният ни шопинг http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2082511
плюс дълго яке за мен на смешната цена 30 лв. от Тера Нова.

# 217
  • София
Добър ден!

Ние направихме прощапулника. Мина съвсем гладко, като по учебник - питата се изтъркули, Роси тръгна към нея, загледа се в предметите и много бързо си взе.... едно невзрачно пластмасово топче, оцветено като футболна топка, което бяхме нарекли за спорт. Веднага след това грабна и четката за рисуване. В двата рода няма нито един професионален спортист, тя явно ще е първата. Е, ако ще стане като Албена Денкова например, нямам нищо против.

Ами това е. Пожелавам на болните бързо да оздравяват!
Тити, Деян ще излезе мъж-мечта  Mr. Green

И последно- оплакване - по всичко личи, че няма вече да преподавам. Поне не тази учебна година и в този университет. Доста тежко го преживях, даже още не съм го преживяла...
 Юка, ти какво учиш и къде? 

# 218
  • София
а как точно давате киселото мляко - разредено ли и колко към колко с вода???

# 219
  • София-там нейде в западната част
добър ден мами  Hug
да си призная и аз съм от четящите от тези няколко дни ама и нищо ново около нас ...Ема и баба се гледат мама и тати са на работа
канеста,били и всички болнички бързо възтановявяне им пожелевам че наистина е много гадно
за водата Ема до 7м. не пиеше и дори в горещините по 1-2 глътки/но сме се кърмили/,сега също много много не я тачи ... предпочита соковете
райка да не се повтарям и аз с повечето мами но в дебелите книги пише че е нормално децата да проходят до към 1.6 година-зависи естествено от темперамента на хлапетата като под прохождане се разбира самостоятелно без опоора ...ако детето ти ходи но все още има нужда от опора според мен не е притеснително ... сподели и с пеиатъра си за неговото мнение
прощапулника ще го правим тази събота и неделя

# 220
симка, финанси в унсс, магистърска програма. а ти къде преподаваш, да нямам някой изпит при теб   hahaha

# 221
  • Карлово
симка, финанси в унсс, магистърска програма. а ти къде преподаваш, да нямам някой изпит при теб   hahaha
Рушветите на лични, моля Joy Joy Joy

# 222
здравейте
райка, не се притеснявай, аз имам една приятелка която така се притесняваше за нейното, на година и четри проходи, а преди това изобщо не искаше да стъпва дори, само лази, и като го изправиш се свлича все едно няма крака, но лекарите казали че детето не че не може просто не иска, до 18м, се чака ако до тогава не проходи тогава се води при специалисти

# 223
Някой купувал ли е такива играчки , нещо мн. евтино майhttp://www.nisawood.hit.bg/

# 224
  • София
не са чяк толковя евтини почти колкото на симба са. иначе бях купила едно дървено влакче за 8 лв преди и не бях доволна, нж не съмсъвсем убедена че е същата фирма...май не бях отполза...

Общи условия

Активация на акаунт