През ноември станах мама, а сега сме ние двама

• 11 175
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
  • Карлово
Поля, да се възстановява бърза
Тити, ама отде ги извади тия, голямо хилене падна hahaha

# 76
  • Измир
Ха добър вечер и от мен!

Първо да честитя на бремените Гретхен и Кукла! Пожелавам лека и безпроблемна бременост и здрави бебчета!
Честито и на Вивита за проходилият Саши!
Поля дано бързо се оправи мъж ти.

Ние още сме в София. И аз съм се захванала със сто неща на веднъж, та нямам време дори да се наспя. Отслабвам! Ходя на масажи, фитнес, паза диета... Сега разбрх какво е да има кой да ти гледа детето, та било то само за няколко часа. Естествено, храненето е само мое задължение, защото никой не успява да се справи.
И ние бяхме в неделя в Южния парк. Голяма навалица.
Майче, не ти хареса музея на къщите а? Ако аз си бях в Рум. щях да се проявя като домакин, но а де.... късмет.
Грипът е много гаден пазете се!
А и да не забравя - моята свекърва е супер! С майка ми въобще не се разбираме и за това вярвам, че като компенсация ми се падна такава добра жена. "Майко" и викам, но пък нали е на друг език, та не ми е гадно. Само съжалявам, че не мога да се възползвам от нея, защото е далече.
Лека нощ от мен!

# 77
  • Димитровград
ДУ!
Черпя с кафенце,за който е е пил.
Ние вчера посетихме педито и няма никакви болести около нас,но защо имаше температура остава заадка.Явно може и от зъбките да е.
Поля,радвам се,че е минало всичко успешно.
Хубав ден и да сте здрави!!!

# 78
  • Ruse
здравейте на вси4ки
при нас положението не е много цвету6то.Ходих  на лекар и ми откриха няква бактерия(ПРОТЕОС МОРБИЛИСА)в бъбреците и сега 20 дена на АБ а аз немога да пия лекарства 4е ми става адски лошо Sick
за свкито-просто съм без коментар.не й викам мамо а по име.никак не я харесвам-все ми намира кусури на детето-много слаба била(А ЕЛИ  Е 10,5 кг),много й била рядка косата,зъбите й били щтръкнали ,много силно викала и такива глупости който ама въоб6те не са врени
за гърнето-не ходим редовно,но все о6те я нося с пампер га6ти4ки 4е все о6те не ми казва когато й се пикае а стиска докато аз я изпишкам а аз понякога забравям.

# 79
  • Карлово
Боже, Реничка, твоята свеки я нареждам след тази на Доминика. Ама как такива ще ги разправя за детето newsm78Нали е нейна кръв. Умът ми не го побира.

# 80
Reni4ka , ти zащо не и кажеш да си zатваря устата и да си гледа работата и семейството (не твоето)  newsm78

# 81
Добро утро Simple Smile
Реничка, да се оправяш бързо. Hug
аз тази сутрин оставих Поло при бабата под нас и отидох да си видя мъжа в болницата. Беше добре, даже ходи и днес следобяд го изписват. Поло е обърнал апартамента под нас с главата надолу, даже се наложило жената да си изключи телефона, че взел да набира номера. Laughing Ами тук у нас има един такъв стар телефон, който не ползваме и той е свикнал така да си играе. Мен пък на връщане такъв дъжд ме валя, че като се прибрах все едно от душа бях излязла. Crazy
Снощи почти не сме спали. Поло се буди на няколко пъти, имаше буря и сега ме боли глава.
Канеста, благодаря за кафето, отивам да си направя едно Hug
И от мен хубав ден! Grinning

# 82
Имаме грип.  #Cussing out Децата са с много висока температура и ужасно отпуснати и вяли. И за да е по гадно освен типичните признаци на грипа имат и признаци на ангина Shocked. Антибиотик и на двамата.
Канеста, благодаря за настроението, което внесе. От кафе имам жизнена необходимост, защото грипа събаря и мен. Crazy
Реничка, съчуствам ти. Heart Eyes
Поля, чудесно е, че татко Поло е по-добре. Heart Eyes

# 83
Привет!

Pollia   - бързо възстановяване на мъжът ти!
=^._.^= - и вие ли - бързо да се оправяте, щом трябва антибиотик явно работата е сериозна, така че пазете леглото.

Доста се посмях с профила на средностатистическата форумка. Благодаря на тити, че изнамери малко хумор за почивката.

Reni4ka - ама свекърва имаш #2gunfire може ли такова нещо да говори за малката Ели. Някой път се чудя дали някой жени въобще са раждали и дали са майки или са оперирани от всякакви чувства. Ако не те харесва теб да ти го каже, ама да ти говори така за малката принцеса е меко казано ужасно.

Моята мома-екскурзианка е добре и въобще ние тъжно за нас smile3518. От една страна се радвам, че не се тревожи - по-добре за нея, ама така ми е мъчно за нея и така ми е гадно като не и липсваме. Чудя се като отида да я взема дали ще ни познае. Като си легна вечер си представям как отивам да я взема и тя се крие зад баба си като от непознат човек no no no

# 84
диди79, честит рожден ден! пожелавам ти най-вече здраве, много любов и късмет!  newsm51
били, представям си какво ти е. а то при теб и по две умножено. пожелавам ти много сили, за да се справите. тя температурата не минава от нищо при този грип, така че не се притеснявай, ако не спада. аз пиех сок от лимон и витамини много и да чукна на дърво, май ми се размина лично на мен.
поля, бързо възстановяване на мъжа ти!
реничка, аз бих я убила за тези думи  #Cussing out и нямаше да й давам внучката й дори да я докосне, щом е толкова дефектна. ах, че се ядосах  #2gunfire а ти се оправяй бързо, стискам палци!
канеста, и вие бързо да преборите температурата!

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 14:22 от Юка

# 85
здравейте
в неделя и ние бяхме в южния парк, нур много се кефеше, и непрекъснато искаше нещо, само гледаше какво ядем ние та да иска,
от вчера извадих пак гърнето, от известно време почна да се бунтува на тоалетната чиния, и сега гърнето е в тоалетната, аз ходя често и всеки път я слагам, хареса и, всеки път пишка, а сутринта и голямата работа свърши и беше много щастлива, и горда от себе си, явно и е дошло времето за гърне, остава да се научи да ми казва когато има зор,
нашата свекърва е далеч, нямам търпение през март да ходим на гости за месец при нея, и много роднини на мъжа ми, дано нур ги хареса и им се довери да стои при тях, та ние да починем малко

# 86
  • Ruse
днес ходих на нефролог за да ми види как са ми бъбреците и резултата е 4е имам пясък в бъбреците и двойно пресукана жлъ4ка която ми е по рождение и не ми създава проблеми за сега Wink
а за свеки  просто няма думи Sick Тя нехаресва синът си камо ли дъщеря му,представяте ли си 6то за майка е 6том собствения й син неиска да ходи в тях.Живее на километър от нас но се виждаме 2 пъти в месеца а след тези приказки май 6те е по рядко Mr. GreenДобре 4е Ели не я харесва и недава да я пипа Joy

# 87
днес ходихме до южния парк видя ми се много западнал,тия хора хич не подържат нито паркове ,нито градинки да не говорим за между блоковите площадки никой не влага пари в това.
момичета вие след годинка водихте ли си децата на ортопед.какво каза?ние сме на 30.01 надявам се всичко да е наред,отиваме профилактично.

# 88
  • Димитровград
Ние не сме ходили на ортопед.Трябва да попитам педито.Утре сме на ушен и ако това лудо тръшкане НЕ е от болни уши,аз направо ще хващам гората.Какви са тези зъби,какво е това чудо,направо не мога да си позная детето-ляга на земята и плаче,докато не стане на нейното.Добре,че си ляга рано,та да ма време и за нас Twisted Evil.Болните да се оправят бързо!!!Айде лека вечер!

# 89
  • Gabrowo->Sofia
А ние днес бяхме в Борисовата градина. Хареса ми. На Иван също.

Пак има болни, а не трябва.... моля ви, бързо оздравявайте  bouquet
Реничка, свекърва ти просто не заслужава комертар.
О, щях да забравя Диди79, честит рожден ден! Да си здрава и обичана!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт