През ноември станах мама, а сега сме ние двама

• 11 189
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
и аз съм на вълна бодита, ама не мога да намеря. петра вече е за ръст 86-92, а по магазините около нас няма такава големина. явно хората предполагат, че след година и половина децата вече ходят с гащи и потници и не произвеждат. вчера ходих в премама - има намаления - 7 бодита струват 45 кинта; водят се за 18 месечни, ама са малко по-малки, така че пак не взех. продължавам да търся... за чакълестия взех гащеризон за изписване - нали скоро влизам в 7-я и вече му подготвям чеиза. скоро и торбичката за болницата трябва да накатя...

# 166
малииии, майче, аз майтап го мислех, а то верно наближило!
Големи бодита се предлагат в Даяна и Ники, ама нали не ги харесвахте ......

# 167
  • София
Ето малко от снимките
http://community.webshots.com/album/557265417JBoGaW
Разбира се имам още около 70, нооооо ме мързи сега да ги качвам.

# 168
привет,
Елена много готини снимки. и на мен много ми се пътува.
Доминика и ние имаме близки в Лодз  Wink
Майче , не мога да поврвам ,  че толкова малко време е останало. Една майка от нашата бебешка група роди преди коледа и има сега 2 момченца ... Второто в-обще не го к-рми, но затова пък то изглежда доста спокойно. Оплака се само, че двойната количка тежи доста , като се натовари с децата ... Ей доста се вълнувам за теб  Wink

# 169
  • Sofia
Здравейте мами,

Много съм доволна.След няколко години търсене на хубави ботуши-високи,най после си намерих.Ей най после!!!Не що което да ми харесва,да ми стои добре и най вече да е моя стил. newsm10
Елспет,страхотни снимки.Един ден се надявам и ни е да идем там.Не ти завиждам,а ти се радвам много:-).
Сега хващам парцала.

# 170
страхотни бодита взехме от фокса. 6 бодита за около 30 лв. от намаленията. памукът е невероятен. много са плътни и удобни. имахме едни от m&s подобни. освен това цветовете и фигурките са много сладки- зелени, лилави, розови. размерът го взехме 1,5-2г. малко са ни големи около крачетата, но пък на дължина са ни ок.
ако не са ви скъпи, ви ги препоръчвам като качество и дизайн.

къде изчезна исайкова?

# 171
  • Карлово
Майче, не останало наистина.
Елспет, завиждам ти

# 172
  • Ruse
аз пак да се опла4а:след като си помислих 4е на Ели й се размина АБ-то тя ре6и 4е трябва отново да вдигни 38,4 и ве4е го по4нахме newsm45(подяволите)но не се разминахме само с това ами и аз от в4ера съм мноооооооооооооооого болна и аз с температура и ка6лям като магаре smile3518-и хоп пратих детенце на бабиндом 4е да не я заразя наново.
Май4е малеееееееее то неостанало-не ти ли е малко притеснено и вълнуващо от предстоящото събитие.Аз ли4но 6тях да се притесня доста от раждането за6тото ако проте4е като първото мале мила ooooh!

# 173
  • Sofia
страхотни бодита взехме от фокса. 6 бодита за около 30 лв. от намаленията. памукът е невероятен. много са плътни и удобни. имахме едни от m&s подобни. освен това цветовете и фигурките са много сладки- зелени, лилави, розови. размерът го взехме 1,5-2г. малко са ни големи около крачетата, но пък на дължина са ни ок.
ако не са ви скъпи, ви ги препоръчвам като качество и дизайн.

къде изчезна исайкова?

Юка в Мола ли бяхте?Аз преди час се върнах от там

# 174
днес ми казаха, че във фокс-а в мола свършили. така че се засилих към щъркел. а всеки път се заканвам, че от там няма да пазарувам. пак излязоха х 6 кинта, така че 30 кинта за 6 броя във фокс-а не ми се види много. а даяна и ники ми е далече. не знам дали ми харесват, защото така и не съм имала. от щъркел взех няколко на захи (4.5 лв) и някакви вносни - по-хубав фасон, но по-халтави около деколтетата. ама как не ги харесвам тия гургулици щъркелски, ако знаете...
исайкова не ще да пише тук, явно. срещах я преди седмица из форума, но не и тук.
ели - вярно е готино. и зимата там има сняг Simple Smile
раждането хич и не го мисля още. все още де. даже на моменти се чувствам малко гузна, че не се сещам и не мисля много-много за новото бебе. някак между другото се случва тая бременност. но то и с петра нямаш време да си бременееш на спокойствие. аз затова и  се зарадвах на вчерашния ми ентусиазъм и желание да купя гащеризонче за изписването - това е първото нещо, което правя специално за бебето.

# 175
  • Sofia
днес ми казаха, че във фокс-а в мола свършили. така че се засилих към щъркел. а всеки път се заканвам, че от там няма да пазарувам. пак излязоха х 6 кинта, така че 30 кинта за 6 броя във фокс-а не ми се види много. а даяна и ники ми е далече. не знам дали ми харесват, защото така и не съм имала. от щъркел взех няколко на захи (4.5 лв) и някакви вносни - по-хубав фасон, но по-халтави около деколтетата. ама как не ги харесвам тия гургулици щъркелски, ако знаете...
исайкова не ще да пише тук, явно. срещах я преди седмица из форума, но не и тук.
ели - вярно е готино. и зимата там има сняг Simple Smile
раждането хич и не го мисля още. все още де. даже на моменти се чувствам малко гузна, че не се сещам и не мисля много-много за новото бебе. някак между другото се случва тая бременност. но то и с петра нямаш време да си бременееш на спокойствие. аз затова и  се зарадвах на вчерашния ми ентусиазъм и желание да купя гащеризонче за изписването - това е първото нещо, което правя специално за бебето.

майцеее,рано е да мислисш за раждане още.Аз тия неща ги уреждах в 8-мия месец.

# 176
Елспет-много хубави снимки.И аз ти завиждам,а Калина и Боян,кой ги гледаше?
Майче-благодаря за инфото ,сестра ми май-вече му е пратила СВ.И аз не мога да повярвам как бързо мина времето.Кога прочетох,че си бременна,а сега в 7-ми месец.а коремче имаш ли вече?
бодита-и аз купих от Фокса,но взех по-големият размер и на Краси са му супер.Взех му и един анцуг,който ще му е за напролет.Доволна съм от намаленията.
Есприт-бравос ,че си си намерила хубави ботушки и със здраве да си ги носиш.Аз си купих едни много яки тези дни,но 37 номер(аз нося 36)слагах им стелкаи,обувах ги с дебел чорап и пак са ми големи.И малко ме е яд,но сестра ми намаза. Laughing

# 177
  • София
Ха, Калинка и Боян ги гледаше сам самин баща им. Спреви се почти блестящо. Детето, малкото било болно, че и болнични си взимал. Колегите му си отдъхнаха като разбрали, че съм кацнала. Ха сега кажи ми справедливост има ли? На някоя от вас странно ли и се вижда да си вземе болничен, ако детето и е болно с висока температура?  Mr. Green Леко иззлобяване, задето ме карат да се чуствам виновна, че съм си питала кефа 9 дни.

# 178
Добър ден  Simple Smile

Елспет, налегнаха ме спомени като гледах снимките. Явно ти е харесал старият град  Grinning

вивита, сериозно ли  Laughing Ти ходила ли си в Лодз? Аз много го обичам този град  Heart Eyes

майче, рано е още за раждане! Два месеца имаш още поне  Wink Като влезеш в осмия сигурно ще почнеш да "гнездиш", както при първата бременност  Wink

Исайкова и аз я срещах по другите форуми  Simple Smile

При нас нищо ново иначе  Rolling Eyes

# 179
а аз си мисля, че исайкова отново е в болница.

Общи условия

Активация на акаунт