Хитринки за всякакъв случай - 36

• 40 999
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
 Извинете, с чук и длето няма ли да е по-натурално ?     Simple Smile

# 646
Епопеята свърши!
Тъкмо навреме Joy Общо 5 пъти изпран, (пръскан с обезмаслител, мазан с много ароматен течен сапун, с чист бензин/или газ Rolling Eyes от флакони за запалките и 2 пъти със спрея от ДМ). Цяла нощ вися на един стол на балкона и вече няма миризма Simple Smile
Благодаря за съвета за спрея - изобщо и не предполагах, че съществува такъв. Ароматът му не ми е по вкуса, но след изпирането изчезва. Дават го и уж вместо гладене - Абе друго си е, да минеш с ютията Laughing
Още веднъж - благодаря на ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿ и Clo - Camille за съветите Heart Имате ли път към Пловдив - пишете, имате по минимум бира от мен Heart
Радвам се, че съм помогнала. Много пъти ми е помагал този спрей /включително и за миризма от пот/ и гледам да имам винаги в нас.
А за бирата, с удоволствие ще пием по една, и аз съм от Пловдив /ако не се лъжа и Кло също/.

# 647
Оцет със сода и вода - оставяте да постои, разклащате добре и измивате. Би трябвало да се измие.
Пробвалам съм, вариант е, но не успява до се почисти напълно добре.
С четка за бутилки, с клечка за уши, с четка за зъби, с дълъг дървен шиш…

# 648
Скрит текст:
Епопеята свърши!
Тъкмо навреме Joy Общо 5 пъти изпран, (пръскан с обезмаслител, мазан с много ароматен течен сапун, с чист бензин/или газ Rolling Eyes от флакони за запалките и 2 пъти със спрея от ДМ). Цяла нощ вися на един стол на балкона и вече няма миризма Simple Smile
Благодаря за съвета за спрея - изобщо и не предполагах, че съществува такъв. Ароматът му не ми е по вкуса, но след изпирането изчезва. Дават го и уж вместо гладене - Абе друго си е, да минеш с ютията Laughing
Още веднъж - благодаря на ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿ и Clo - Camille за съветите Heart Имате ли път към Пловдив - пишете, имате по минимум бира от мен Heart
Радвам се, че съм помогнала. Много пъти ми е помагал този спрей /включително и за миризма от пот/ и гледам да имам винаги в нас.
А за бирата, с удоволствие ще пием по една, и аз съм от Пловдив /ако не се лъжа и Кло също/.
Тъй, тъй. Всите сме все във Филибето.

За бензина, купих по принуда първия път. Оказа се, че той е единственото средство, с което могат да се почистват черните следи от белите стерилни лепенки, които ползват за превръзки, постоперативно. Нито спирт, нито ацетон ги ппочистват, а с топла вода е невъзможно. След това научих за другите му приложения.

# 649
Този спрей от Дм на какво мирише горе-долу? Става ли да се ползва като ароматизатор за чаршафи,  пердета ?

# 650
Здравейте.Наскоро ни счупиха стъклото на колата и като го смениха останаха много грозно остатъци от тиксото .Някакви идеи как може да се махнат?

# 651
Има спрейове специално за целта. Но може да пробвате и с какво да е мазно нещо, зехтин например.

# 652
Ако с мазнина не става, опитай с чист бензин за запалки. С палцалче или напоен на памук.
Скрит текст:

# 653
Супер сте,благодаря,ще търся и  аз този бензин 😀

# 654
  • ВАРНА
Здравейте.Наскоро ни счупиха стъклото на колата и като го смениха останаха много грозно остатъци от тиксото .Някакви идеи как може да се махнат?

олио или ВД 40 спрей /то също е по-финно масло/ , явно мазнината разтваря този тип лепила. Също за стари лепенки по прозорци всички съветват с ВД 40.

# 655
  • Mediterraneo
Ароматизатори за текстил би трябвало да има навсякъде, не само в ДМ. Ползвала съм на Фебрезе, Амби пур и всякакви измислени марки. Сега, да не помислите, че нон стоп ръся, просто сигурно от повече от 10 години вкъщи винаги се намира някакво шише. След чистене пръскам по диваните и завесите, по килимчето в банята и завесите там, ей тъй, за разкош.

# 656
На мен ми хвалят турските Yumos и на Сано аз така и не съм взимала, защото не знам как миришат 😁 и дали ще ми допаднат. За турските едни ги харесват, други казват, че са много спиртни. ЗА Сано пак същата работа едни са за, други казват,че са много силни и задушливи.
И само им се чудя

# 657
На мен ми хвалят турските Yumos и на Сано аз така и не съм взимала, защото не знам как миришат 😁 и дали ще ми допаднат. За турските едни ги харесват, други казват, че са много спиртни. ЗА Сано пак същата работа едни са за, други казват,че са много силни и задушливи.
И само им се чудя
Аз имам лилав Yumos, харесва ми как мирише, но не мисля, че е трайно. До сега не съм попадала май на траен ароматизатор за тъкани. В момента ползвам 1 от English home, взимам също и ароматни сашета постоянно, слагам ги в банята, ароматите им са 10/10 😁 миришат на хубаво и чисто (поне според мен), но пак никак не са трайни. И както каза съфорумка по-нагоре, след почистване и аз обичам да пръскам ей така за разкош! Ако някой открие хубав и траен ароматизатор да свирка! 😁

# 658
Fairy sensitive

# 659
  • Mediterraneo
Как мирише?! Че всяка марка има различни аромати, душиш шишето, повечето се отварят, и избираш. Трайност не търся, усеща се час- два. Има такива, които освен ароматизатор, са и неутрализатор на миризми, такова търкалям в колата. Пръскам стелките и тапицерията понякога, особено като сме возили кучката.

Общи условия

Активация на акаунт