Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀(Тема 13)

• 20 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Честити рожденици, Лизи! Да растат здрави и щастливи!
Ави я мъчи кътник, тази вечер за пръв път плака толкова силно и дълго, откакто е родена 😔 дадох Панадол и се успокои, дано е спокойна нощта. Много мъчно ми стана, никога не съм я виждала така. Милата дори докато плачеше се опитваше да се усмихне.
Иначе обожава пясъка и морето, но дългите разходки са мираж. Изобщо не иска да седи в количката, започва едно ъ-кане и мрънкане и стигаме от точка А до точка Б със солети.
Нейният режим на хранене е:
Закуска - 9
Обяд - 13
СЗ - 16:30-17
Вечеря - 20
И тя се катери много и навсякъде и все така няма интерес към прохождане 😃

# 196
  • Велико Търново
Милото, дано не се е ударила много.

Вики напоследък застава на прозореца и дърпа пердето (понеже е до земята) и така се върти. Днеска и се скарах на няколко пъти и я гледам че пак хуква натам и тръгнах да я взимам, а тя като се засили към прозореца, така се прасна, че чак се оттласна от прозореца 😃. С баща ѝ само се споглеждаме и чакаме да ревне, а тя никак не реагира и ние почнахме да се смеем 😃.

М. Ангелова, и ние чакаме кътници, има вечери в които не се буди и такива в които плаче, явно още не са тръгнали толкова настоятелно при нас.

# 197
Милото, дано не се е ударила много.

Вики напоследък застава на прозореца и дърпа пердето (понеже е до земята) и така се върти. Днеска и се скарах на няколко пъти и я гледам че пак хуква натам и тръгнах да я взимам, а тя като се засили към прозореца, така се прасна, че чак се оттласна от прозореца 😃. С баща ѝ само се споглеждаме и чакаме да ревне, а тя никак не реагира и ние почнахме да се смеем 😃.

М. Ангелова, и ние чакаме кътници, има вечери в които не се буди и такива в които плаче, явно още не са тръгнали толкова настоятелно при нас.
Ами тя се научи да си слага ръцете отпред,но кубчето и/играчката беше насреща та върху него,но Слава Бога не успя да се удари много. Тя въпреки,че проходи е доста предпазлива. На моменти я е страх все още и се пази,но си се пуска да си ходи когато тя си прецени☺

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 08:49 от Милото

# 198
То при нас проблема не е в качването и слизането от дивана, а бягането по него когато се гонят. Научих ги как да слизат с крачета/дупе надолу, но когато са в еуфория се хвърлят напред по корем и става мазало, ако кривнат в страни....размазват се на пода...Сложих възглавници, но единият като е на дивана, другият ги маха...

# 199
Благодаря на всички, за пожеланията! Heart

Днес празника продължава с имения ден на Сами Joy

Вчера закъсняхме с подготовката на масата, не намерих къде съм завряла на Яна роклята за рождения ден, та бързо сменихме тоалетите. Joy  не успях да ги снимам в началото и после бяха малко криви с тортата. И украсата не успяхме да я направим цялата Joy в последствие трябваше да ги преоблека, защото им стана студено, та с тортата бяха с обикновени тоалети.
В крайна сметка въпреки тези неща, беше весело, децата бяха спокойни, докато не им се доспа и всичко мина добре Blush

# 200
Лизи тортата е много хубава. Струва ми се,че тази година сме избрали доста сходни торти Милото и тя беше избрала нещо подобно и нашата е с мечета и разни неща ,ще я кача ,когато настъпи и нашия ден.

# 201
Ами те децата още нямат интерес за разни анимационни герои и такива неща и то остават само мечета Joy
Аз за момиче харесах много торти има по голямо разнообразие   като че ли (еднорози, дъги, бонбонени) , но за момче по не ми хващаха окото. А и трябваше да е комбинация, която става за момче и момиче.

Лизи тортата е много хубава. Струва ми се,че тази година сме избрали доста сходни торти Милото и тя беше избрала нещо подобно и нашата е с мечета и разни неща ,ще я кача ,когато настъпи и нашия ден.

# 202
При нас излизането е мисията невъзможна с количка. Само реве в нея. Изпъва се,прави мост. Крещи,реве…😭Днес ходи до Хиполенд да и взема някоя играчка и най-вече,че имат намаления на бибероните/злагалки на Авент. Ами то беше кошмар. Чудя се за триколка,но не знам колко ще влезне в употреба и тя. Исках и аз да и вземам кула,но нямаме място в нас. Както съм казвала живеем я дядовата ръкавичка и няма място за нещо по голямо като играчки. Тази седмица ще има етажерки за играчки в Лидл и се чудя дали да купя?🙄Някоя от вас да има от този тип етажерки и удобни ли са за играчките на децата?

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 16:47 от Милото

# 203
  • Варна
Ние сме на тясно също, препоръчвам с две ръце кулата обаче. За етажерките нямам представа, нямам място и ги слагам в един кош сега

# 204
Ние сме на тясно също, препоръчвам с две ръце кулата обаче. За етажерките нямам представа, нямам място и ги слагам в един кош сега
Твоята от къде я поръча? Видях че Габи е като маймунка на нея,но нашата кухня е изключително малка.Това е общата ни стая. Спалнята ни е голяма,освен там да я държа😃🤷♀ Затова не исках да вземам,понеже наистина съм ограничена от към място,но пак много мами са доволни🤷♀
Абе само на мен ли все ми изписва сесията ви изтече и като копирам това което съм написала,за да го постна на ново го копирам половината🙄🤷♀

# 205
  • Варна
Има някакъв бъг
От няколко дни ме целува и е меееега сладко 😃
Кулата е от: https://kanze.eu/index.php/product-category/pomoshtni-kuli/

# 206
  • София
Лизи, честити рожденици. И честит имен ден на Сами днес! Да са здрави и повечко да хапват Simple Smile

# 207
И ние ходихме до Хиполенд,но за бебешка количка (за куклки), че нашата си умира да бута нещо.Много залита по триколки, колелета и подобни.Вчера успях да я возя на една тротинетка, останах изумена как само от гледане един- два пъти по- голямо дете, попива и чак смъкваше краче да бутне и пак го качваше.Но няма да купувам такова още , че ще остана без кръст.Баща и пък днес е купил от пепко някаква джажа за балончета в банята.Закача се на стената и пуска пяна.Въобще сме същите и с количката и с джипката, може да ги бута  ,но не иска да се вози.Едно тръшкане и извиване...аз обаче като си наумя ,че трябва да е в количката намирам начин.Все си мисля , че ако сега я изпусна ще ми се качи на главата.
Бери, наистина са много сладки.Тя Ади не ме целува , но се навира да се гушка и е много приятно.

# 208
  • Пловдив
Лизи, със закъснение, честити рожденници! Да са ти живи и здрави! След консултация, много добре са наддали и на височина и на килограми. Тя Йоанна е 75 см, 9,5 кг 🙂 И тортата е много хубава! Не е претрупана, изчистена. Много ми хареса!
Прочетох ви с кафенцето тази сутрин.
Морето при нас беше (хайде да не кажа катастрофа, ама не съм далече от истината 😄 )...
Имаше вятър, морето беше бурно, Йоанна плачеше, не искаше да пипа пясъка, беше като коте, което си слага лапичката във вода и изтръпва от преживяването. ММ успя един път да влезе в морето, а аз успях само да си изплакна крачетата..
Толкова сълзи изплака това дете, че направо жал ни стана. В един от опитите ни да я интегрираме на плажа, след многото рев, почти заспа в обятията на една жена, с която се запознахме същия ден.
Хванахме на плажа да се снима и клип на Меди (не че го знаем, но три жени стигнахме до заключението, че е той 😄 ), и Люси Иларионов на два пъти идваше да ни моли да се преместим "10 метра по-нататък".
Бяхме на разходка с лодка по реката и на Йони ѝ хареса. Изправяше се на крачета и ми сочеше всичко, което вижда, а мама обяснява ли, обяснява.
И накрая за финал хвана херпангина. Никаква подготовка от наша страна с ММ. Бяхме взели само Cool Patch. Добре, че нашите приятели (с дете на почти 3 г), ни дадоха Нурофен, за да свалим температурата. За три дена ходихме при два педиатъра: един във Варна и един във Сливен, а в аптеката оставихме 100 лв за лекарства.
В Сливен докторката, щеше да ни отпрати, но като ѝ казахме, че са ни пратили точно при нея, и тя: "Ааа, ама кажете, че ви праща еди-кой си!", чак ми стана едно грозно, че ако нямахме връзка, едва ли не, заминавайте си, няма да помогна 😕
Нашата педиатърка направи консултация с нас по телефона още първия ден и тя изписа почти същите неща, които ни предписаха и другите лекари.
Вече 5-и ден, откакто е болна Йони, прибрахме се в Пловдив и тя е вече много по-добре 🙂
Утре сме си на преглед да видим как е гърлото. По принцип трябваше да има реимунизация на 5 валентната ваксина, но нищо чудно да я отложим с една седмица.

# 209
И Вики напослък не стои в количката изправя се и се абръща назад(не го защопчавям иначе ще реве) и аз обмислям триколка,но не знам дали ще може да спи в нея ,не мисля,че е предназначена за дълги разходки с бебе

Общи условия

Активация на акаунт