Съпруги на военнослужещи - 32

• 42 389
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря, Фло, ще предам Gift Heart. Поздрави ако има други именици в групата, със здраве да си носите името.
Тъй като е вечер, черпя с винце Simple Smile

# 406
Честит празник на всички празнуващи!
Да са живи и здрави!
Минавам само набързо, тези дни ми е доста натоварено и нямам време за нищо. Лягам вечер с дребчето рано рано, просто се опитвам да се наспивам.
Прегръдки! ❤️

# 407
Добро утро!
В събота е позволено да забъркаш нещо сладко с шоколад, да поспиш с час повече и отново да не свършиш нещо, което отлагаш за пореден път. Да пропуснеш среща и вместо това да си останеш у дома и да гледаш любимия си филм, позволено е. Когато животът препуска и всеки ден минава по график, има един ден от седмицата, в който времето спира, забраните се отменят и сладкото е полезно.
Събота ❤!

Как сте, момичета? Надявам се, че не сте болни и всичко е наред. Днес е мрачно, ветровито, направо си е само за сгушване и гледане на филми, но уви, аз трябва да домакинствам, да напазарувам и после да приготвя нещо за сбирката довечера - ще гледаме филм в едни познати и ще обсъждаме след това Simple Smile. Но всичко това ще се върши в по-забавен ритъм, все пак е събота. Първо естествено започвам с кафето и казвайки ви добро утро! Надявам се да пишете. Хубав ден!

# 408
  • София
Добро утро!!!
Бандата монтира кухня!!! Аз и Малечка сме на театър и ще се включим после. Тук вали сняг, но не е студено. Обещава да е хубава събота!!!

# 409
Привет! Нас ни затрупва сняг. След малко мисля да изляза да почистя пътеката. Миналия уикенд аз се разболях и съм на антибиотик, а от вчера и малкия е болен. Ще сме си у нас на топло. Дано минават леко тези болести и да няма повече.

# 410
Сутринта виждам аз във фейсбук моите приятели през снежен Плевен отивали да монтират кухня в София.... викам си, хайде значи влизам в бгмама и чакаме включване от Маги... и ето...познала съм... викайте ми МАГ Мис Ю Grinning Grinning
Сети, бързо да се оправяте... при нас също през 3 седмици и вирус... вече ми омръзна.. имам чувството, че хрема и кашлица има постоянно някой от трима ни вкъщи... много се надявам бързо да мине този пик, дано да се задържи здрав период малко...
При мен беше малко зорно на работа.. и дребчето като беше болна и ми беше едно криво... хич не ми се захващаше нищо, лягахме рано, едно такова беше домашно, тихо... днес и тук вали сняг (сигурно съм споменавала колко много НЕ ГО ОБИЧАМ), дано не вали много Grinning
Вчера беше 17 градуса, днес 1 градус... ами не е нормално това... но...
Пожелавам ви приятна съботна вечер, при нас ще бъде Дисни вечер с гледане на  някоя приказка.. оставям избора на дребосъка... да си каже тежката дума Simple Smile

# 411
  • София
Среднощно включвате от мен. Вече почти имаме кухня!!! Утре борбата продължава!!!
Не остана!!! И се забавляваме много!!!

# 412
Добро утро!
Най-трудното нещо в живота е да не си го усложняваш.
Събуди се, усмихни се, пий кафе, разходи се или си остани у дома. Неделя е ....❤!

Сети, Мис Ю - бързо оздравяване! Маги, честито и чакаме да видим готовата кухня!
Аз снощи се прибрах към 3,00 ч. и днес станах късно. Събрахме се чудесна компания, гледахме филм, обсъждахме го, после си говорихме и се смяхме доста. Изкарахме си много добре. Днес готвене и разкрасяване. Тук има слънце и е чудесно, малкото сняг, който наваля ще се стопи.
Усмихнат ден!

# 413
Дано думите на Дафинов лист се сбъднат и да се стопи и тоз малко сняг дето има тук... Хич не го обичам.. а трябва да слизам и колата да изчистя, че утре да не ми е замръзнала... Общо взето се радвам, че живеем в Пловдив и тук рядко го виждаме в количества 🤣
Хубава неделя ви пожелавам!

# 414
  • София
Привет, прекрасни!
От няколко дни не съм ви наглеждала. Вчера и днес бях на школа по Позитивна психотерапия. Зарязвам и къща, и гадже, и внучета, и отивам там - изключително интересно е.
Да се похваля, че на 29.януари стартирам моя проект. И се радвам, но и се вълнувам. Надявам се да тръгне успешно.
Болничките да оздравяват.
МАГИ, честита ви кухня. Щом имате това, значи вече става за живеене.
Отивам да си храня внучетата, че обикалят като гладни котета.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, колко голяма стана твоята внучка?

# 415
  • Пловдив
Днес по изкючение съм на компютър, та да се отбележа, че ви чета редовно.
Хубаво беше слънцето цял ден. Стопи снега. МисЮ, браво на помощничката ти за чистенето на колата. Grinning
ММ изчисти моята, изчисти си е неговата, за да не се чудя утре как ще я отворя. Иначе в Пловдив отдавна не е имало хубав сняг. Като кажа на някой по-млад или който не е живял в Пловдив как едно време сме се пързаляли с шейни на мечката в градската градина или на Бунарджика, и ме гледа невярващо. Много се е променил климатът. И то не към хубаво.
Иначе при нас няма нищо ново. Девойката почти приключва сесията. Ако и тази седмица всичко мине по план, ще има близо две седмици ваканция. А аз взех участие в едната ѝ курсова работа. Събирах информация за винарски изби в Тракийската низина. Нямат изброяване. Набелязала съм сигурно 20 вина за опитване. Цел № 1 - оранжево вино. Ще трябва да поръчвам, по магазините не съм срещнала още такова. А се оказва, че изобщо не е нова технология. Та с това си запълвах времето сигрурно два месеца. Сега да видим как ще бъде оценен каталогът, който девойката направи. От нея дизайна, от мен - пълнежа. Grinning
Пожелавам на болните, ако има такива, бързо да оздравяват. И приятна вечер на всички.

# 416
  • София

И кухня!!! Размазахме се, но е хубаво!!!

# 417
  • София
Добро утро, прекрасни!
Изпихте ли си кафето? Сигурно вече сте на работните си места.
Моя работен ден започва сутрин в 6.00 - До 7.15 се занимавам с малката внучка. После пазарувам, пия кафе с гаджето, а сега вече тенджерите са на печката.
МАГИ, със здраве да си ползвате кухнята!
ДУНДИ, не съм познавач, но какво е това оранжево вино?
СЕТИ_БЕТИ, как сте днес?
МАГ МИС Ю, а какво правят вашите вируси? Как са? Stuck Out Tongue Winking Eye
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, за теб - чувалче с прегръдки. HugHugHug
ЛУННО ЦВЕТЕ, как си, каква е обстановката в училище?
На МЪНИЧЕТО, РАДИНКА и ДИМИТРОВА ще пишем неизвинени отсъствия. Да видим как ще ги извиняват. Grinning

# 418
  • Пловдив
Фло, тук съм и си ви чета, но нищо интересно, та си мълча.
Изкарах някакъв брутален вирус, след мен и ММ и все още кашляме като магарета Rolling Eyes За щастие хобитите го изкараха много леко.
Пия си сега кафето и се чудя коя книга да подхвана, че в този студ нищо не ми се прави.
Надяваме се на ваканция за децата, че да отидем малко в планината.

Маги, честита кухня! Със здраве да си я ползвате и да попива много хубави емоции!

# 419
Здравейте, момичета.
Включвам се, че имам много отсъствия. Днес времето е прекрасно. Сутринта колата едвам запали. Знаете, че аз обичам снега, но не и софийския. Обичам белия пухкав сняг, преди да го нагазят хората. Обичам да се връщам в детството, обичам красивите снежинки. Но не обичам леда по улиците. В неделя излязох рано-рано, за да се порадвам на снежната красота навън.
В училище всичко тече по план. Учениците дори учат сериозно, идва краят на срока.
Фло, успех на проекта. Ще се включа с удоволствие, когато отговоря на условията.
Видях красивата кухня на Маги. Браво на майстора! Дунди, после ни информирай за виното. Интересно звучи. На дъщеря ми сесията сега започва.
Момичета, пазете се от леда, да сте здравички ви желая. И се радвам, че пишете! Heart

Общи условия

Активация на акаунт