Съпруги на военнослужещи - 32

• 42 315
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Живи и здрави, бели и червени, винаги засмени.

Добро утро в първия ден на март.
Пожелавам слънчев и усмихнат ден.
Моето момиче днес започва работа. Засега на 4 часа, за да си завърши годината в университета, а и има дипломна работа за писане и защита.
Такива неща при нас.

# 466
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Мили момичета, да сте живи и здрави, бели и червени, влюбени и вдъхновени!
Дано баба Марта да е благосклонна, да е мила и усмихната, да вземе пример от малък Сечко.

При нас - веселба, шумотевица, движение.
Децата учат и  се учат отлично!
Щерката се занимава с нейните си работи. Не помня дали ви казах, че започва докторантура.
Гаджето вече напира да ходи на село, но все още го спира студеното време.
Аз препускам нагоре надолу - и както казва ЛУННО ЦВЕТЕ - ежедневието е динамично, седмицата минава бързо.

Онзи ден бях с приятелка във Военния клуб, Имаше концерт на една за мен нова формация - 12 дами струнен оркестър, млад, амбициозен диригент. Участваха две млади певици - сопрано и мецосопрано, един баритон и един бас. Изпълниха откъси от опери на Росини, Доницети и Белини. Имаше и инструментални изпълнения. Беше много хубаво!

# 467
  • Стара Загора
Здравейте.
Честита Баба Марта!
Излезнаха картите за морето.Имаме за корпус на Флагман на Константин и Елена.Как са стаите там?

# 468
Бъдете здрави, весели и засмени! ❤️🤍

Максимка, не мога да помогна аз, не сме били там 😊

Ние от началото на седмицата си правим схеми за гледането на детето, хвана я една ужасна ларингитна кашлица, поне на слушалка при доктора не се чува нищо притеснително, надявам се да мине само с това и без температура... Половината им група е с някакви болести, направо думи нямам...
Почивните дни ще преминат в разходки и лекуване на кашличкото 🤭
Приятен дълъг уикенд на всички!

# 469
  • София
Честита баба Марта!!!
Да сте здрави и щастливи!!!

Корпус Флагман с тераса е супер (мисля, че трябва да пише "море" на стаята, без тераса си е греда. Но пък кой отива на море, за.да стои в стаята. Просто е малко куцо за пране и сушене.
И ние имаме за Чайка.

# 470
  • Пловдив
При нашите хора до вчера беше срокът за  кандидатстване за карти. Тепърва има да  чакаме, но в Графа винаги са така, последни.
Не съм ходила във Варна, а за Чайка леееко завидях. 😃

# 471
И ние чакаме като Дунди, нали сме си заедно в Графа 🤣
Дано скоро има информация, че нямам търпение 🤭🌊🌊🌊

# 472
Честита Баба Марта, мили момичета! Бели и червени, румени засмени бъдете!
Започват хубави празнични дни. Утре имаме годишнина от сватбата. Доста години минаха...Спомням си метафората на Фло за житейската каручка. И аз така образно си представям нашия семеен живот, шарен и пълен с много радост, усмивки и трудности, разбира се. И така 27 години.
Приятна вечер от мен!

# 473
Привет Дами. Честита Баба Марта!
Корпус Флагман са тези отстрани и отзад на хотела. Имат си терски отпред. Оттам се влиза. Дано сте с номер, започващ с 3. Били сме в 1 и 2.
Нас не ни одобриха. То и толкова малко карти имаше. Ще се пробваме на свободната продажба.

# 474
Добро утро!
Отварям вратата на Новият ден и Събота пристъпва с моите домашни пантофи с чаша ароматно кафе в ръка..
Моята Събота..

Честита баба Марта с малко закъснение! Здрави, румени, засмени! Тя нещо ни е сърдита - много намръщено и влажно време, но се надявам скоро да и мине Laughing
Има малко раздвижване в темата - това е добре. Тя така се и зароди май - като започнахме да обсъждаме почивките, нека другите ветерани кажат?
Аз бях болна и все още пия антибиотик. Много гадно ме събори за няма и час - изведнъж ме заболя гърлото и се започна. Веднага ми изписаха антибиотик. Бях и с доста висока температура. Но времето е такова лъжливо - ту топло, ту студено.
Хубав, макар и дъждовен ден!

# 475
  • София
О, момичета, Военна академия винаги е по-последна и от Графа. Ние до 8 март събираме заявките само. Тази година обаче одобриха половинката в МО и така аз няма да чакам до не знам кога в Академията (играехме за едни и същи дати). Наистина тази година имаше много малко карти, не зная какво става. За цялата академия имаше общо 4 (3 морски през юни и септември и една планинска) с 4 легла. Всичко друго по двама. То ясно, че сме застаряващо поделение, ама чак пък толкова, нито едно място за лагер - нито за малки, нито за големи деца, за чужбина за деца хич, за двама възрастни - една Полша през юни (ние през юни не почиваме никога - тогава е най-голямата лудница за приключване на годината)...
Пиша "по служба", защото не ми се започва за мен и лудостите в къщи... Като опре човек да се занимава с предходното поколение и ... ми иде да се гръмна... (особено, когато се оказва, че единственият специалист, който може да помогне е добър психиатър). Но затова друг пък, като успея да го преработя от смешната страна, защото от Никулден не зная къде се намирам.

# 476
  • Стара Загора
Rose, нямам си представа точно в кой корпус ще сме. Досега сме били на Фрегата и Адмирал. Общо взето нямах претенци точно къде, а да ни одобрят.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 16:30 от maksimka

# 477
  • София
Привет, прекрасни!
КРАСИВО ЛУННО ЦВЕТЕ, ЧЕСТИТА ВИ СВАТБЕНА  ГОДИШНИНА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И НЕКА ОЩЕ МНОООООООГО ГОДИНИ ТЕГЛИТЕ СВОЯТА КАРУЧКА С ДОБРО ТЕМПО И В ЕДНА ПОСОКА. НАЗДРАВЕ И ГОРЧИВО ЗА ВАШАТА ДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ ГОДИШНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ!
Повярвай, миличка. Знам, че до сега ви е било хубаво,( а как да е, когато до теб е било винаги любимото ти момче, а до него любимото момиче, пазителката на семейното огнище)  но от опит да кажа - хубавото предстои! Да се задомят децата ви, да дойдат внучетата, вашето продължението в бъдното. Да ги гледата как растат, как правят първите си крачки и изричат първите думички, да споделят с вас своите преживявания. Прекрасно е! Изпитала съм го и продължавам да се наслаждавам на дружбата ми с внуците. Вече сме на тема гаджета. Скоро получих упрек от моето момче, че повече мисля за гаджетата на внуците, отколкото за него.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, щом си на финала на АБ, надявам се, че си се оправила.
МАКСИМКА, аз съм от каменната ера и нямам никаква представа за какво питаш. Добре, че момичетата знаят.
RED ROSE, хубаво, че и ти се включи. Как си?
МАГИ, опитвай се да гледаш от смешната страна на случките. То иначе само ще си допринесеш някоя и друга бръчица. До къде стигнахте с подредбата? Дано това не е повода за кофти настроението.
МИС Ю, бързо да се оправя вашата сладурка. Гушни я!
ДУНДИ, поздрави Красавичката от мен. Успех в работата. Ето, че и тя започна да трупа стаж за пенсия. Stuck Out Tongue Winking Eye
Изчезвам, че този народ трябва да се храни, а за това съм отговорна предимно аз. Simple Smile

# 478
  • София
Ох, Фло, няма драми с апартамента. Там вече бива. Даже дръпнахме ръчката, има едни первази в коридора да се лепят (но по към април) и на сина обзавеждане (но и това понатам - няма да ходи сега там).
Свеки е трънът в петата и вече съм на ръба, но... стискам зъби. За да разберете правилно колко е тежко положението - това е единственият човек който в рамките на една година два пъти получява отрицателен резултат зя рак и изпада в тежка депресия поради това и след това ни обръща на маймуни с класическа булимия невроза, но синът и впряга целият ИСУЛ отново да търсят рака на майка му... И така, от два дни отново лежи там, сега търсим рак на бъбреците... Сагата е умопомрачителна.

# 479
По късно време идвам, но да не подминавам 😄
Лунно цвете, честита годишнина! Още дълги години разбирателство и обич желая!
Дунди, успех на каката, да е удовлетворена и да й хареса работата!
Маги, не ви е лесно с упоритата баба май... Дано премине по-леко всичко!
Фло, пак сигурно днес си била със сто ястия, като си те знаем!
Дафиново листенце, бързо да минава и при теб болестта!
Днес от любопитство разцъках чатовете дето е ставало дума за картите, видях, че миналата година сме разбрали, че сме одобрени в средата на Март, тъй че пак така ще очакваме сега
Тук днес е дъждовно и мрачен ден си беше, мина основно в готвене, игри и почивка след това... Искаше ми се утре вечер на зарята да идем, ама ако е такова времето май ще гледаме софийската по телевизията 🤣
Лека нощ, прегръдки от нас!

Общи условия

Активация на акаунт