Съпруги на военнослужещи - 32

• 42 340
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
Колкото по-червено, толкова по-ароматно. Колкото по-ароматно, толкова по-щастливо. Колкото по-щастливо, толкова по-съботно. Добро утро!

Днес е чудесно навън! Надявам се всички да сте добре, нещо много замря темата.
Мис Ю, чудесно стихотворение!
Радинка, честито! Да е здраво и усмихнато бебе!
Сети, дано всички планове се осъществят!
Тази година нещо не смея да планувам много, не знам защо. Друга година и почивката, и концертите и пътуванията са ми планирани. Каквото стане в крайна сметка.
Фло, Дунди, Мъниче, Маги, Цвете и т.н. - как сте, къде сте? Не успях да изброя всички, съжалявам, но и вас питам същото.
Аз днес ще чистя, после фризьор /най-накрая, много ми е трудно откакто се преместих да ходя на фризьор, защото ми идва малко далеч/, след това боядисване, разкрасяване и т.н. Днес няма да има почивка с книжка или филм, но здраве да е, ще наваксам.
Хубав и усмихнат ден!

# 451
И при нас много хубаво времето днес, чуваха се птички и на улицата като се качвахме в колата, притича катеричка. Сега дойдох на маникюр и педикюр, после имам друга работа и за съжаление днес няма да мога да се порадвам на времето навън. Утре имам вкъщи да подреждам, да готвя, да учим с детето и деня ще мине.
Усмихнат ден на всички!

# 452
Какво правят мечтите ти, докато спиш?
- Чакат, а когато загубят търпение, ме будят 😉
Добро утро!

Явно моите мечти са много нетърпеливи, защото ме будят все рано, особено събота и неделя Simple Smile. От друга страна, ако не бях станала рано нямаше да видя разкошния изгрев. За съжаление не успях да направя хубави снимки.
Сети, за съжаление все по-бързо сякаш минават събота и неделя, но важното е да се наслаждаваме на всеки момент.
Хубав ден на всички!
Дано повече момичета се включат.

# 453
Добро утроо,
Вчера станахме доста рано, но днес си поспахме добре с дребчето, направих й закуска, аз пих кафе и набързо наминавам да ви видя ❤️
При нас няма ново, ежедневието си върви, за сега сме добре, очакваме тържество в градината за празника на майката... Наскоро ни пратиха и видео от миналогодишното тържество, много е хубаво да имаме такива спомени, да виждаме колко много са се променили децата за 1 година
При ММ в поделението са им дали списъци с картите, та ще подадем да видим ще станат ли нещата
За Март имаме планирани неща, дано сме здрави само!
Да ви кажа наскоро си преоткрих ел. четеца и така му се зарибих, че чак в обедната почивка си го нося да чета ☺️
Много се радвам на слънцето, надявам се наистина вече зимата да си заминава, а и това, че денят вече е по-голям е толкова приятно... Да не е тъмно в 17ч.
Пожелавам ви приятна Неделя! ❤️

# 454
Добро утро, поредно мое мнение, но са минали доста дни, да се надяваме, че няма да ме блокират 🤭
Минавам да кажа, че толкова отдавна Фло не се е включвала, че аз дори я сънувах тази вечер...
Флооо, драсни 2 думи, че гледай как те мисля! 💜
Хубав ден от мен!

# 455
Здравейте! Голямо затишие наистина настана.
Аз съм на работа, детето, за щастие, е здраво и е на училище.
Разкажете кой какви планове има за 8-ми март? Аз за самия осми още нищо, но на 9-ти имам уговорена среща с приятелки и после сме на някаква постановка (забравих как се казваше). Чудя се дали предходната събота и неделя да не ходя да си освежа малко коса - боя, подстригване, но още го мисля, че фризьорът ми се измести в нов салон, който ми е на наудобно място.
Поздрави

# 456
Сети, радвам се, че се включвааш, а също че и детето е добре, дано е здравичък и да си ходи редовно Simple Smile
При нас в градината на дребчето пак са завъртели нещо, защото някои деца са си вкъщи от по-близките ни, болнички, надявам се Катерина да издържи на напъна този път, че не ми се иска да си участва в тържеството Simple Smile
Търсим сега нещо подаръчета за госпожите, ако имате някаква идея приемам.... за сега сме се спрели на декорирани шоколади и ваучери за рисуване с вино... да видим това ли да им остане Simple Smile

И ние с моите момичета бяхме мислили да се съберем на 9-ти и да направим и един бар, ама уви, графикът на ММ не позволи Grinning Grinning Grinning  та сега просто ще го местим на друга дата вероятно, но няма как да пропуснем да си направим един купон Grinning
Седмица след това пък ММ е рожденик, та съм планувала разни неща, ама да видим, само да сме здрави, че това е най-важното Simple Smile 
Тази седмица пък ще се разходим до нашите, че не сме ходили скоро, общо взето все нещо планувам за следващите месеци, да видим дали ще ме огрее...

Как сте всички останали, надявам се, че сте добрее!
Прегръдки от мен!

# 457
  • Пловдив
Само чета, то няма какво да се пише. Добре сме, това е най-важното. Всеки си действа по задачите.
На работата ми е лудница, правят ремонт на улицата и съответно камион не може нито да влезе, нито да излезе. От общината никой за нищо не е предупредил. Това какво, кога и как ... на кого му пука, че на теб ти пречат на работата. Но пък на едни други пловдивски булеварди вече няколко години фирмите нямат нормален достъп. Че са и търговски зони. При нас се надяваме да приключат по-бързо. Но като цяло градът е един голям ремонт с начало и без край.
С ММ бяхме на концерт в едно село близо до Пловдив - Руслан Мъйнов със Симфониета Видин, италиански песни. Много приятен концерт. Доста актьори, а явно и певци са започнали да обикалят по читалищата и в по-малки населени места. Хем работа за тях, хем разнообразие за хората по селата и по-малките градове. Както каза една жена на излизане - ако концертът беше в Пловдив, нямаше да отида.
Девойката си е тук, вчера беше на интервю за работа, чакаме обратна връзка. Обещали са, че ще се обадят при всички положения, без значения дали ще я наемат или не.
Нямаме никакви планове за близките седмици, но пък винаги може да се измисли нещо. И лятото ми се вижда все още далеч.
Пожелавам на всички да са здрави.
Усмихнат ден, при нас със сигурност е слънчев.

# 458
  • София
Привет, прекрасни!
Заради МИС Ю се върнах назад в темата и сама се изненадах колко отдавна не съм писала.
Добре сме, живи, здрави.
Децата учат и то се учат отлично. Радвам им се.
Щерката вече е приета за докторантка, предстои й много четене и писане.
Гаджето се върти около мен. Намирам му работа - на пазар да отиде, боклука да изнесе, прави дребни ремонти.
За мен остава най-отговорната работа - тази на завеждащ прехраната. От днес и зетко е у нас. Дойде да ни нагледа.
От края на януари работя с една група възрастни хора. Много е забавно. Те са доволни, аз също. Срещаме се веднаж седмично. Веднаж месечно съм на школа по Позитивна психотерапия - събота цял ден и в неделя до обяд. И там си има четене. Притичвам и до кабинета. Изобщо задачи колкото искате. Не се оплаквам. Справям се.
Дано всички да сте далеч от вирусите. Каквото сте си планували, да ви се осъществи.
Прегръщам ви. Hug

# 459
"...на разсъмване всичко е розово
за петнайсет минути макар...
/Миряна Башева/
Вдъхновено да ви е!
Добро утро!
Радвам се, че сте добре!
Аз имам гости от Шумен. Къщата е пълна /дори има спящи на надуваеми дюшеци Laughing /, душата ми също!
Хубав ден!

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 08:50 от dafinov list

# 460
  • Пловдив
Привет и от мен!
Здрави сме, а това е най-важното нещо, иначе - ежедневни истории, бушуващи хормони и ей такива "красоти" покрай нас.
За 8.03 си имаме традиция, да си се събираме на обяд с девойките, за вечерта или ще ходим на едно представление с ММ, или ще излизаме с момичетата от танците. Е понеделник ще го решим окончателно.
Седмицата след това ще имаме служебно мероприятие, а предпоследната на Март, ще се събираме една групичка от 50 момичета от страната и чужбина Heart За повода и вкъщи ще се надуват дюшеци Joy
После идва имения ден на Госпо'ицата, след това ѝ е рождения ден...Абе задава се един безкраен купон за около месец Joy В същото време, ремонта на село върви с пълна пара и искрено се надявам до 2-3 години да е готова голямата къща и да се местим там - в града живота стана отвратителен Sweat
Днес ММ е дежурен, така че ще ми е мързелив ден - смятам да го прекарам с чаша кафе и книга в ръка на балкона.

# 461
Здравейте, момичета! И моето ежедневие е динамично, така седмицата минава бързо. Както и животът...С групата от танците ще празнувам 8-ми март на 9 март. С колегите също ще празнувам, с дъщеря ми сме на балет, после на театър. Моят клас се готви за бал, за ДЗИ също. На село подрязвах розите, сякаш пролетта идва по-бързо. Купих семена за цветя. И аз искам да си живея на село, но има още до този момент. Слънчеви почивни дни ви желая.

# 462
  • София
Добро утро и от мен!
Не съм се обаждала в нашето военно блокче скоро, но имахме разни екшъни - и хубави и не, но всички сме живи и най-после се закрепихме малко от зимните боледуваници.
Радвам се на хубавото време и на космическите сметка за парно за януари Sad не знам как се получават.
Вчера и днес сме у майка и татко. И от утре пак в лудницата.
Хубава неделя на всички!!!

# 463
В неделната утрин може би често искаме да говорим за много неща, но  понякога е по-добре да помълчим в тишината на утрото 🌾
Добро утро!

Моите гости спят, а аз се наслаждавам на кафето от новата си кафемашина Simple Smile и си мълча.  Какво да направя като съм кукувица? Днес ще си тръгват, мъчно ми е, но се надявам скоро пак да сме заедно.
Хубав ден!

# 464
Не пропускайте нищо в живота си! Красивите неща ще ни научат да обичаме живота, а лошите – как да го живеем! Heart
Добро утро! Късмет и очарование! 🍀

Ах, как обичам като видя повече непрочетени отговори тук! ❤️
Успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт