Съпруги на военнослужещи - 32

• 42 381
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • София
От вторник боледуваме. Първо аз - Т и кашлица. слад мен щерката и голямата внучка, след нас синът и гаджето. Аз пих едно лекарство, направо вълшебно - Магнавир. Още след първия ден на приема, Т спадна. От вчера тичам насам натам, като линейка. Купих на всички от този илач и днес всички са по-добре.
Е, похвалих се. Сега чакам съвсем да се подобрим и да си подхващам задачите.
Пазете се, но имайте предвид, че това лекарство е много добро.

# 436
  • София
Радвам се,.че бързо сте се вдигнали на крака Фло. Това да се чува, то от болестите явно измъкване няма. И у нас кака и батко пиха авирон. И сравнително бързо се вдигнаха. Другите удържаме засега.
Днес се разходихме из Витоша (нали е ваканция) и понапазарувахме разни неща за кухнята, та изненадахме "сесийното чудовище" с благинки. Баткото е на гости в Банско при баба и дядо на приятел, каката взе Малечка да си почине малко от четенето. Аз си сипах един малък коняк и проверявам какво правите, а половинката поправя бинокъл... събота е.

# 437
Дори и най - малката позитивна мисъл може да промени деня...
Добро утро... ☕💝🌹

# 438
Добър деен!
Много красива картинка си избрала днес, Дафиново листенце! 💜
Фло, бързо оздравяване, благодаря за препоръката за лекарството, веднага ще си го запиша...
У нас ежедневие, нищо ново, действаме си по график всеки ден.. общо взето скука 🤣
Преоткрих си четеца наскоро и сега съм се зарибила да чета електронни книги, а имам и куп нови заредени и чакат да стигна до тях... 🫣
Набързо сготвих сутринта, сега може да направим едно следобедно излизане и после подготовка за новата седмица. 😊
Приятна неделя! 💜

# 439
Здравейте и от мен, скоро не съм се включвала, ама няма нищо интересно.
На работа съм и с толкова много неща се занимавам, че ми минава много бързо деня.
Желая ви слънчево настроение!

# 440
Здравейтее,

Аз минавам да почерпя ей така виртуално за днешния ни ден с ММ, преди 11г се видяхме за първи път и този ден съм си го набелязала за годишнина и си ми е един любим ден от годината Simple Smile
Хубав ден ви пожелаваам! Simple Smile

# 441
  • София
Мис Ю, пожелавам ви поне до 111 да карате заедно!!!
И аз минавам да се отчета със завършила трети семестър маймуна.
Поздрави на всички и дано сте здрави, че около мен (на работа) голямо натръшкване тия дни.

# 442
Мис Ю, честита годишнина! Обичайте се и нека всеки ден ви е пълен с любов!

# 443
Събуждаме се с увереността, че ни очаква прекрасен ден. Да започнем с аромат на кафе и усмихнати мисли...
Добро утро и хубав ден!☕️🌹🍀

Естествено, аз пак съм ранобудна кукувица. Изгревът е прекрасен и небето се мени всяка секунда. Наблюдавам го от известно време.
Днес бил магичен ден - Св. Харалампий по нашия календар, Драконовата нова година настъпва по китайския календар и съдбоносно новолуние. Това ми го каза една позната от танците. Днес реших да поканя няколко човека на гости от танцуващите и тя ми обяви, че съм избрала много специален ден за това. Аз не знаех. Така че, момичета - днес е ден да си пожелаете нещо и се надявам то да се сбъдне.
Нямам много време през тези дни, пак замествам на работа и нещо ми дойде в повече, но ще се оправя.
Мис Ю, честито, съхранявайте обичта и доверието един към друг!
Сети, май всички сме така.
Фло, оздравяхте ли?
Другите къде изчезнаха?
Оставям ви, защото трябва да пазарувам и да приготвям за довечера.
Хубав ден!

# 444
Добро утро!
Чаша кафе, глътка надежда, торбичка с добро настроение, надежда, че днешния ден ще бъде по-добър от изминалия. Всеки започващ ден отваря нов път към нещо, което ни очаква, усмивка, възможност, радост. Когато си благодарен за хубавото в живота си, то се увеличава.

Пак си пиша сама, надявам се, че всички сте добре!
Както ви казах, аз имах гости снощи - много приятни и позитивни хора, които срещнах покрай танците.
Днес почистване и разкрасяване.
Хубав ден!

# 445
Дафинов лист, много хубави думи. Върнах се да препрочета. Аз още пия кафе, сложих да готвя за обяд, след обед мисля да правя сладки и солени мъфини. Трябва и да упражняваме таблицата с малкия. Вчера ни домързя да излезем на разходка, а днес много духа. Явно ще сме си в нас на топло.
С приятелки купихме билети за една постановка, искахме за 8-ми март, но нямаше билети, та ще ходим на 9-ти. После имам планувано пътуване до сестра ми, вчера запазих и 3 нощувки за пролетната ваканция на язовир Доспат - не сме ходили, дано да ни хареса. Запазих и море за юни, на нашето северно черноморие. Дано да сме здрави и всичко запланувано да си го сбъднем. Така като имам някакви положителни неща, които да очаквам, ми минават дните по-хубаво, по-бързо и по-щастливо сякаш.
Поздрави на всички!

# 446
В превратностите на света остава силната, чистата и истинска любов...

Тя, любовта...

Какво е Любов ли?
Любовта не е само сладки въздишки и захаросани думи.
Любов, означава опора.
В най-трудните си моменти познаваш любовта. Тогава, когато си най-отчаян, когато болката пронизва сърцето ти, когато си мислиш, че целият свят е срещу теб,.. когато дишаш, но не знаеш защо,.. тогава любовта е твоят единствен лек.
Тя е всичко, за което мечтаеш.
Тя е отдаване, грижовност, хармония и мъдрост.
Тя е тази, която те прегръща и люлее в скута си.
Тя е тази, която гали душата ти, целува очите ти.
Тя е това чувство, което изпълва дробовете ти с въздух.
Тя е тази, която те вдига отново и те кара да полетиш.
Тя - Любовта, е необятна - като Вселена.
Бушуваща - като развълнувано море.
Всепоглъщаща и страстна - като танц.
Галеща - като милувка.
Необуздана - като вятъра.
Тиха. Без думи. Като пеперудена нежност.
Въздишаща и красива. Като току-що разтворило се цвете.
Тя е копнееща, ненаситна, жадуваща. Болезнена и гладна.
Прощаваща. Да, защото любовта може да прощава. Бореща се със себе си, гърчеща и отричаща се, тя може да прощава.
Това е любовта - най-нежната стихия.
Тя е тази енергия, която свързва двама души в едно.
Енергия, която дарява и може да благодари.
Която не иска и не моли. Най-чистата енергия, която те поглъща като ураган и те прави по-добър, по-щастлив, възвишен и сияещ.
Тайнството на любовта - това е реалност, която е подвластна на всеки един от нас. Трябва само да се устремиш, да отвориш сърцето си и да не спираш да обичаш.
Любовта е най-щастливата и красива усмивка в живота на всеки.
Обичайте се постоянно,... винаги,.. без повод! ♥️

Darini - Д. Тодорова

# 447
Момичета,не съм писала отдавна понеже нямам нищо ново. Но ........ От вчера съм баба. Племенницата ми ни дари с един юнак. И да се похваля . Желая здраве,любов и щастие.

# 448
Честито, Радинка! Да е здрав и да носи много радост на цялото семейство!
Как се казва?
Поздрави на всички!

# 449
Сети,имаме си Божидар! Благодаря за пожеланията,всички сме под голям адреналин

Общи условия

Активация на акаунт