Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се правят по време на бременност в Канада?
Какви стъпки трябва да предприема, ако искам да сменя гинеколога си по време на бременност в Канада?
Какви са разходите за почивка в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се правят по време на бременност в Канада?
По време на бременност в Канада се извършват различни изследвания, като ултразвук в 12 и 19 седмица, цитонамазка в 6-8 седмица, изследване на кръвната захар в 28 седмица, вземане на секрет за стафилококи в 32 седмица и редовни коремни прегледи с опипване, слушане на сърдечните тонове на бебето и проследяване на урината. Освен това се правят кръвни изследвания и измервания на корема. Важно е да се консултирате с вашия личен лекар за специфичните изследвания, подходящи за вас.
-
Какви стъпки трябва да предприема, ако искам да сменя гинеколога си по време на бременност в Канада?
В Канада, ако искате да смените своя гинеколог по време на бременност, първо трябва да се свържете с новия си избран лекар и да го помолите той да поеме грижата за вашата бременност. Обикновено това не е проблем, но е важно да осигурите, че новият ви гинеколог има достъп до медицинската история на бременността ви и може да продължи да предоставя необходимата медицинска грижа.
-
Какви са разходите за почивка в България?
Цените за почивка в България варират в зависимост от хотела и предлаганите услуги. За една седмица ол инклузив цените могат да варират от 1600 до 3000 САД за двама възрастни и бебе. Някои хотели не таксуват деца до 12-13 години, докато при други това може да е различно. Важно е да се консултирате с туристически агент или директно с хотела, за да получите точна информация за цените и условията за почивка в България.
-
Какви са изискванията за вегетарианци в Канада?
-
Как мога да намеря лекар в Канада, който да ме наблюдава по време на бременността?

Правиха ми гинекологични прегледи, кръвни хормонални изследвания, накрая ми казаха да отида на следващия ден на ехограф. И ми спря от само себе си. Разбрах че в цяла Америка не давали лекарства в подобни случаи, защото се смятало че няма смисъл. Първо малко се озадачих, но пък в края на краищата кървенето наистина ми спря от само себе си и ми беше спестено излишно пиене на лекарства. Колкото и да ме убеждават че едно лекарство е безвредно при бременност, все пак в първите 3 месеца... предпочитам да не взимам нищо.
Винаги съм се опитвала да помагам на хората, имащи нужда от съвет. Но съгласи се, че има хора, пишещи там, които дразнаят не само мен, а и всички останали. При това от почти година и половина може би, не съм писала кой знае колко. Омръзна ми хора на които съм помагала, да ми се качват после на главата (защото си мислят, че щом познават лично модератора, значи всичко им е позволено). Досега публично съм се дъвкала с 2-3 човека, айде максимум 5, не помня, като после с ЛС-я сме се изяснявали. При това съм модератор, който трябваше да си изпълнява функцийте, а не само да гледа безучастно, как форума се превръща в бойно поле
Не знам коя си, и защо влизаш като гост тук. Може би си от засегнатите? А може би истинския ти ник ми говори прекалено много? Няма значение.
А относно житейските шамари си в голяма грешка
Ако имаш нещо друго да ми казваш, ми пиши ЛС, не занимавай хората тук с bgcanada, те си имат други грижи

Лека бременност и на теб
До 100 има още доста