Отговори
# 180
Леле, много ви съчувствам за кърмаческите неволи...Вие сте майки-героини , без майтап...
Мони-05, браво на теб! Много се радвам на хора като теб, дето се справят с доста неща...Аз май не съм такава  Embarassed или не ми се е налагало... Целувки на адаша от нас!  Heart Eyes
Дидка, кураж! Стискам ти палци да се радваш на спокойна, безпроблемна бременност, въпреки всичко...

Ние днес сме ергени - татито е командирован в Бургас. Може да си дойде довечера, но може и да остане да пренощува там...Исках да ходим с него, ама той не се съгласи. И по-добре, защото сега ми се обади, че е някакво гадно време. Само щяхме да бием път...

Бързо озравяване на болните!

# 181
Привет от мен! Hug
Честито на всички, които са имали повод за празнуване тези дни!  bouquet
Дидке, и от мен имаш силно стискане на палците. WinkПази се и си мисли  само хубави неща и ще видиш, че всичко ще бъде наред. HugГоре главата! Peace
Тиа, желая бързо излекуване на гадния грип на тебе и твоите мъже. Praynig
Мони-05, браво на теб!Възхищавам ти се! Hug
Пателинка, не съжалявай!Наистина времето в Бургас е гадно.От снощи не е спряло да вали. Sad

# 182
Привет от лазарета. Да поясня, че татиту още е здрав... ама той мори бацила вътрешно ежевечерно, че иначе ако и той се тръшне....

Дидка с малко пазене ще стане работата. Евентуално лежане повечко от един момент нататъка. Ще се справиш. Детенце ще свикне да не се гушите - с обяснения и гушкане докато лежите или да клякаш до него. Какво стана с бавачката?

Сиска и Мартеа аз и друг път съм казвала - хвала на такъви   bouquet !

moni-o5 ти ми събра очите с програмата си. Супер че се справяш. Който сее добре на младини жъне на по-късен етап добри плодове.

Сиска береш ли му лайката от къде го лепнах. С тая физиотерапия голямо влачене по маршрутки беше та сигурно така. Странно, че три дни не ходих на терапия, а на четвъртия бях болна.

Уф дребчо киха от кошарата.

# 183
Дидке с тебе сме.Почивай си и не се натоварвай. Hug
Тиа пий лимон с мед,много помага.

# 184
Дидка, успех и от мен! Стискам палци, дано всичко бъде наред!
А миналата бременносто не видяха ли, че си с двурога матка?
Много да се пазиш, има ли кой да помага за Данчо?

# 185
Дидка всичко ще е наред, само не се притеснявай Peace прегръдка и от мен Hug

# 186
Здравейте!
Съжалявам да прочета, че има болни майки и дечица, но сезонът е такъв. Бързо да оздравявате всички! Hug

Мартеа, новата ти прическа е страхотна! Heart Eyes А по повод на дупката, и аз съм в нещо подобно. Само дето редувам състояния на пълна еуфория с абсолютно закопаване на дупката и това в разстояние примерно на няколко часа, много е гадно.
За килограмите да не говорим, нямам воля да ги сваля и това си е, да не говорим колко трудно свалям по принцип. А и ми е много по-лесно да мушна една филия, отколкото да си правя салата примерно. С Миша и с количката на ден минаваме поне по 7-8км и това изобщо не ми се е отразило ooooh!

На мен най-много ми тежи невъзможността да оставям малката. Я ми кажете, има ли дете, което не позволява да остане и две минути без мама или само мойто е такова келеменце? Crossing Arms По едно време се беше оправила за малко, а сега с двойна сила. Като сме сами в къщата няма проблеми, шета и хич не се интересува от мен. Но има ли някой друг, а съм мръднала, а се е почнало едно притеснено "мама, мама" и в следващата минута ревът е неизбежен. Ама рев, та рев, няма нито успокояване, нито разсейване. Направо не знам какво ще правя напролет. Майка ми милата се нави да я гледа, докато стане на 2 и половина, но не си представям как ще се справи. Спешно ми трябват съвети как да я излекувам от това състояние.

Иначе да споделя, че ми се случи много странно преживяване покрай памперсите. От няколко дни Миша се събужда сутрин със сух памперс и реших да пробвам да й го махна и през нощта. Първата нощ не се напишка, но следващите две- да и затова реших, че й е рано за тази стъпка още. Добре обаче, трите нощи, в които спа без памперс, спа изключително спокойно Shocked Нито се е будила, нито ме е търсила, нито ме е гушкала както обикновено... Снощи й го сложих и пак цяла нощ ме е прегръщала и дърпала към нейното легло. И сега се чудя дали е възможно памперса по някакъв начин да й пречи и това да й пречи на съня. И ако да, какво да правя, при положение, че тя все пак се напишква Thinking

Дидка, надявам се да успяваш да си почиваш. Дано да може да ти помагат с Данчо. Аз затова реших да поотложа второто дете, защото Миша като си науми,че иска при мен, няма сила на света, която да я откъсне. ЩЕ я чакам поне мъничко да почне да разбира.

Сиска, юнак е Дени, дано му мине бързо Heart Eyes

# 187

как бре, и сме дребни, и сме убави, и сме умни Mr. Green Теа или не съм я измерила, или е най-нисичка - 83 см, иначе има и по-слабички от нея - тя е 11 кг.

И ние така, и ние Mr. Green

# 188
Дидка,една прегръдка и от мен hug,сигурна съм,че всичко ще бъде наред.Ти само се пази и дано данчо-калпазанчо повече да те слуша Grinning.
Ксения,откога се каня да те питам нещо,ама ще мина на лични Simple Smile.

# 189
Феъри,Ники не е така.Въобще не тъжи за мене.Нали ходя и  на работа и ме няма.
За памперсите и аз незнам.Може би и е по комфортно без.

# 190
Направих януарско албумче, така че качвайте снимки.Качих снимки и в декемврийското от имения и ден.

# 191
Благодаря ви за топлите думи!  bouquet
Ще се старая да не се натоварвам,ама...трудно ще е!
Мартеа,наистина с тая прическа си много чаровна.Излъчваш младост! WinkА още с предната бременност ми каза доктора,че матката ми е такава,но тогава не ми поясни усложненията при носене на плода!Може би да не ме шашка,а сегашната ми е много близка и сме се разбрали да ми казва абсолютно всичко,каквото можем да предотвратим!
Феъри,може би има някаква връзка.Най-вероятно Миша се чувства неспокойна с пампата от това,че не и се доверяваш или...де да знам,като чета Ания какви работи е разбрала от психолога!Толкова са ни умнички децата,интуитивни! FlutterА във връзка с изчакването за второ дете-правилно си решила,на моменти осъзнавам, че избързахме,макар да исках двегодишна разлика на децата си.Вече ставам разногледа,а отсега нататък какво ме чака! Crazy

# 192
Момичета,здравейте и от мен!
moni-o5 , браво! Ти си гордост на всички студенти, работещи майки и домакини, и на всички прекрасни жени, живеещи такъв динамичен живот! Наистина те поздравявам (и ти съчувствам)   bouquet Ти си смела жена!
Дидка, стискам палци мнооооого!   Praynig  И аз май вече искам второ дете, обаче ме е страх, заради това секцио, ама повече заради операцията на секциото преди осем месеца. Не знам как ще се възстановя и се чудя не е ли добре повечко да изчакам?!
Сиска и Мартеа , ако има и други такива мами, браво!  smile3501 Аз 5 мес. се поизмъчих, ама май повече поизмъчих Наската. Наистина ви се радвам много! Ама накрая като спрях и аз имах две бучки отляво и ме боляха. Пък нямах какво да изцедя  Shocked .И до ок.месец си изчезнаха сами.
Fairy , гледам, че моето Насе все повече се привързва към мен и плаче все по-често, когато се разделяме. Направо се притеснявам, като наближава март и трябва да го пускам на ясла.
Kamij, имам желание да кача снимки и на моето момче, защото е на мама сладурчето  Simple Smile ,ама не знам как  Embarassed Ако може малко помощ?! Или пък ако на някой друг му се занимава с мен...  Rolling Eyes Благодаря!

# 193
  • Варна
moni_05, евала как оцеляваш с всичките тия дини под една мишница не знам. Шапка ти свалям дет се вика Hug
Сиска, съчувствам за проблема. Сменяй позите при кърмене на мен това много ми помага, когато стане запушване. Завъртам го човека на обратна посока да суче. Напоследък обаче всичко му е интересно и взе да разрежда отново. Да видим май вървим по пътя на Теа и Мартеа. newsm78
Дидка, стискам палци. Знам че е трудно, а и Детелина беше по-голяма като бях бременна с Иво, но мен още от началото ме предупредиха никакво дигане и на нея непрекъснато и обяснявахме, че мама е болна и за това не може да я вдига. Няма ли някой около теб който да ти помага поне докато преминат първите 3-4 месеца.
Феъри, не съм имала такъв проблем дано да е период и да го израсте. И за памперса ми е трудно да дам акъл, защото като уважаващ себе си мързел въобще не съм си правила до сега труда да махам памперс и да обяснявам що е то гърне. Embarassed Embarassed Embarassed

# 194
Добро утро  bouquet
Абе, тука  ше се издавим бе...

Мони, ти си за пример Simple Smile
  И аз май вече искам второ дете, обаче ме е страх, заради това секцио, ама повече заради операцията на секциото преди осем месеца. Не знам как ще се възстановя и се чудя не е ли добре повечко да изчакам?!

Тук нещо съм изпуснала Thinking. Ще поясниш ли какъв е проблема със секциото ти? Аз също раждах секцио и кофтито е, че пак трябва да родя по същия начин. А още по-кофти е, че си отрязвам пътя за трето дете, което не ми е щукнало но знае ли човек...
За снимките- на първа страница има линк към общия албум. Влез в него , напиши юзърнейм и парола и качвай колкото ти душа иска Peace 
Ъъъъ...паролата ще ти я пратя на лични.

Феъри, Ава реагираше по същия начин, когато започнах да я оставям. В началото примерно свеки идваше у нас и си стояхме трите, но тя я хранеше обслужваше и т.н. Сега като я оставям я забаламосваме за малко и после не  иска да се прибира.

Общи условия

Активация на акаунт