Колкото до приятелката -Не се виждат,нито чуват.Поне пред мен.Когато се засякохме навън поздрави ни,усетих,че той е жаден за приказки с нея,защото изглеждаше доста развълнуван,когато я видя.Веднага завърза тема.А тя просто отговаряше на въпросите и стоеше на страна.Той я покани на кафе с нас,но тя не прояви желание.Може би защото съм и аз там..Определено жената усети,че имам проблем с нея.Не обвинявам само мъжа до мен,но и нея.Защото държанието и по едно време беше станало сякаш нарочно и осъзнато иска да е между нас,а не защото има наистина нужда от помощ в същият момент.
Като жена,която е минала през доста комуникация с хора -щом видях вълнението му към нея(то се усеща...макар че го отрече и съм 100%,че и тя го усети)направих асоциация с цитата"Ако искаше-щеше".Според мен няма такова нещо като "Аз не съм такъв "Всеки мъж е различен с всяка жена и може да бъде какъвто си пожелае,стига да го чувства.
), после и двамата знаят какво и как да правят за да постигнат максимален ефект и, най-важното май, на зрели години сексът не е нещото, което ще ти осмисли деня, както е на 18.