Къде сгреших за да се стигне до там

• 8 138
  • 94
  •   1
Отговори
# 60
Той май се чуди как да те разкара, а ти се натискаш при него... Не бил маниак и за това не иска да прави секс с теб. Мен това ако ми го каже мъж, ще ми види гърба в рамките на час два.
Аз съм човек отдаден на работата си и както казах имах и здравословни проблеми. Понякога и на работата има проблеми,така че не си позволявах толкова много да седна и да мисля,за това защо той не прави секс с мен.Веднъж съм си тръгнала,като гледам и сега съм на път,но този път няма да се върна.Имаше въпрос дали след първият път е имало обещания-Да.Каза,че осъзнава проблема и ще го спре.
Колкото до приятелката -Не се виждат,нито чуват.Поне пред мен.Когато се засякохме навън поздрави ни,усетих,че той е жаден за приказки с нея,защото изглеждаше доста развълнуван,когато я видя.Веднага завърза тема.А тя просто отговаряше на въпросите и стоеше на страна.Той я покани на кафе с нас,но тя не прояви желание.Може би защото съм и аз там..Определено жената усети,че имам проблем с нея.Не обвинявам само мъжа до мен,но и нея.Защото държанието и по едно време беше станало сякаш нарочно и осъзнато иска да е между нас,а не защото има наистина нужда от помощ в същият момент.
Като жена,която е минала през доста комуникация с хора -щом видях вълнението му към нея(то се усеща...макар че го отрече и съм 100%,че и тя го усети)направих асоциация с цитата"Ако искаше-щеше".Според мен няма такова нещо като "Аз не съм такъв "Всеки мъж е различен с всяка жена и може да бъде какъвто си пожелае,стига да го чувства.

# 61
Няма секс, не иска брак, нямате дете. Ти го насилваш за секс и внимание!
Защо си с него?
И като прибавим вниманието, загрижеността към приятелките, а теб " кучета те яли"
Защо изобщо се натискаш и какво очакваш?

# 62

Не ги разбирам такива жени. Все едно такъв като техния е последният мъж на света.

Офф, извинявам се на авторката за бруталната откровеност, но нейният дори мъж не е. За (повечето) мъже е много важно как се представят в леглото. Дори и най-вятърничавият fboy го е грижа на партньорката му да й е хубаво и след оплаквания би си взел бележка, докато този на авторката... ужас. Да си вземе една секс-кукла най-добре, по-хуманно е от негова страна.

# 63
Аз наистина не разбирам защо авторката е с него. Чак пък толкова да е влюбена в него?

# 64
В една друга тема мъжът правеше секс само за разплод. Сега в тази тема мъжът уважава жената и затова не иска разкрепостен секс или секс със заигравки’😂😂😂😂😂😂😂
Човек може да си позволи да прави много повече експерименти с партньора, когото обича.

“Много те уважавам, затова ще свърша за 5 минути да не ти взема от времето!”

Това, което ти говори, са пълни глупости!
Не се тормози с този!

# 65

“Много те уважавам, затова ще свърша за 5 минути да не ти взема от времето!”

Или пък - "ще ти го вкарам мек за да не ти убива".

Иначе в краткия секс (нека да не са 5, 10 или 15 минути да са) няма нищо лошо, ако и двамата са ОК с това.  И с възрастта май се получава така, защото жената вече няма нужда от половин час обработка докато стане готова (май в зряла възраст мъжът има Wink ), после и двамата знаят какво и как да правят за да постигнат максимален ефект и, най-важното май, на зрели години сексът не е нещото, което ще ти осмисли деня, както е на 18.

# 66
Защо, ако се случва в месеца веднъж- ще го осмисли!🤣🤣🤣

# 67
Краткият секс си има своето очарование, когато времето те притиска. Но ако е норма  " защото мъж толкова може или иска" или " жена, с репликата..Давай и свършвай по- бързо",  е не лампичка, а камбана.

# 68
Няма проблеми, ако двамата си пасват и им е добре. Проблеми има ако не си подхождат, пък ако ще и полов атлет да е мъжът или нимфоманка жената.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 18:18 от Черна станция

# 69
В случая какво пасване, какви 5 лв? Те са като съквартиранти. Мъжът ако си намери жена, която да харесва достатъчно, такъв шут ще бие на авторката, че свят ще й се завие. За момента е с нея или защото няма опции, или няма топки той да сложи край.

# 70
То секс без заигравка не е интересно.😆

# 71
  • София
Трябва да спра да чета СО, че ми идва в повече да гледам жени да се подлагат на такива унижения.

Този или има някакъв майчин комплекс, и не може да прави нормален секс в сериозна връзка, защото започва да привижда майка си в жената, или яко те баламосва за да не ти каже директно, че вече не го възбуждаш, а не иска да се лиши от домашната прислужница. И в двата случая не виждам оправия, но ти като си се запънала да стоиш с такъв мъж, поне постави нещата ребром, защото течението няма да те отнесе на по-добро място.

# 72
Шегуваш се Лъвице, как така ребром?! Абсурд , страх я е, защото е наясно  какъв ще е отговора .

# 73
То хубаво я е страх, но как мисли да я кара? Тя не иска ли семейство, деца? Не знам на каква възраст е, но сериозно си губи времето в момента.

# 74
Защо, ако се случва в месеца веднъж- ще го осмисли!🤣🤣🤣

Зависи кой колко високо либидо има. Smile
Някои на 50 са във вихъра си, отварят брака или се развеждат и започват да експериментират.
Най-често това са или много сексуалните, или по-захлюпеничките на младини, които решават, че сега му е времето да си вземат тяхното от живота, и да се държат като тийнейджъри.

Общи условия

Активация на акаунт