Магазини Pepco 13

• 67 154
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • Beyond the stars
Момичета, пак да попитам, понеже няма кой друг. В Пепко в Люлин мегамол или Овча купел на Монтевидео дали има детски рокли 104 за Коледа или да не бързам с ходенето? Че ще излизам от работа специално заради това и не искам да се разкарвам напразно.

Честно казано, не забелязах да има коледни дрешки за по-големи. Това за Люлин 6 от вчера, та може да се изчака според мен.

# 421
  • Пловдив
За Пловдив, Тракия имаше коледни рокли голям размер. Взех 128 размер, ето такава.
Скрит текст:

# 422
  • София/Севлиево
Ама пускайте ги коледните декорации в коледната тема-за вдъхновение Simple Smile Че там Коледа идва още през август Simple Smile

# 423
Днес, вдъхновена от темата и снимка в нея на един много красив тефтер, отидох в Пепко.Търсих го аз при тетрадки и други канцеларски. Няма. Питах продавачката и тя ми каза: вижте при рамките за снимки.
Значи, и така го мислих , и инак го мислих ама там никога нямаше да се сетя да отида.
Та, имаше тефтери 3 вида. Взех този

# 424
Днес, вдъхновена от темата и снимка в нея на един много красив тефтер, отидох в Пепко.Търсих го аз при тетрадки и други канцеларски. Няма. Питах продавачката и тя ми каза: вижте при рамките за снимки.
Значи, и така го мислих , и инак го мислих ама там никога нямаше да се сетя да отида.

А колко струва тефтера

# 425

А колко струва тефтера
И може ли да заснемеш 2-3 странички да го видим.

# 426
И размерът какъв е?😁

# 427
7 лв е. Стандартен размер за тефтер е. С дати и дни от седмицата.
Ще снимам утре

# 428
Намерих си пижама! Имаше само една, за мен! Kissing Heart

И тези бикини отдавна искам, но се въздържах, че имам много запаси, а също и лош опит с бикините от Пепко. Иначе са супер!

От дамските пижами имаше само една, М. Цветът е по-тъмен.

# 429
Има ли карнавални костюми като за по-големи младежи (около 170 см)?

# 430
Oт тези пижами имаше доста бройки миналата седмица в Пепко на Оряхово.

# 431
  • София/Севлиево
И при нас е пълно с пижами,но нещо не ми харесаха...

# 432
Някъде въобще да е имало от хелоуинските формички за сладки?

# 433
Mолба. Харесах последната кашпа, но няма баркод. От вчера чакам и проверявам. Някоя от вас ако има същата и все още не е отлепил етикета, може ли да ми изпрати снимка на кашпата и на кода на дъното.

# 434
Сериозно ли вие трябва да им търсите баркод ?

Общи условия

Активация на акаунт