Магазини Pepco 13

• 67 106
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Този четирицветен химикал го има на Пепко.
Но му се чудя дали пише хубаво и цветовете дали са хубави.
https://www.officemarket.bg/himikalka-bic-4-colours-shine-avtoma … hna-10902624.html
Някой ползвал ли е и може ли да ми каже дали си заслужава?

# 586
Бурканът за мед е страхотен Heart Eyes
Не съм виждала при нас, но ще се огледам следващият път като ходя. Лошото е, че тук, където живея има два магазина. Коренно различни са. Този, който е близо до мен не ми харесва много, защото почти никога няма нищо от брошурата. Далечният обаче е коренно различен, винаги има по-хубави неща и по-голям избор. Даже още се намират от онези вазички, които купувах за теб, Amiamo и като ги видя винаги се сещам за теб Simple Smile
Та, ще дебна за буркани за мед и ще пиша, ако намеря.

# 587
Бурканът за мед е страхотен Heart Eyes
Не съм виждала при нас, но ще се огледам следващият път като ходя. Лошото е, че тук, където живея има два магазина. Коренно различни са. Този, който е близо до мен не ми харесва много, защото почти никога няма нищо от брошурата. Далечният обаче е коренно различен, винаги има по-хубави неща и по-голям избор. Даже още се намират от онези вазички, които купувах за теб, Amiamo и като ги видя винаги се сещам за теб Simple Smile
Та, ще дебна за буркани за мед и ще пиша, ако намеря.

Благодаря, много ❤
Много е красив наистина, а и ние в къщи си обичаме мед и си го представям в кухнята…
При нас има само един магазин а е много малък, винаги е пълно с хора, дори няма къде да изложат всичко, докато служителите подреждат нова стока буквално се блъскат в клиентите. Не разбирам защо в голям град е толкова малко помещението…дано го преместят.

# 588
Има го в Али експрес. Ама дали няма да пристигне на сол от Китай до тук не знам
Скрит текст:

# 589
Тук има подобен, но не знам дали ще ви хареса

# 590
Да, имаше заредени от Бурканчетата за мед , около 10на бройки. Аз купих.
Капака няма уплътнение и трябва да се внимава. Иначе е много симпатичен. Simple Smile

# 591

Чашката с белите снежинки има ли златен кант по горния ръб. В нашето пепко имаше само тази със зелените клончета и беше със златен кант. Чудя се дали има смисъл да ходя да диря с белите снежинки, искам да може да се ползват в микровълнова.

# 592
  • Сливен
със златен кант са и снежинките

# 593
Интересно, на тази снимка и двете чаши ми изглеждат без кант.
Аз си взех чаша с Муминтрол от такова стъкло и тя няма кант.

# 594
А някой знае ли как се маха златен кант от стъклена чаша.

# 595
  • Варна
  С търкане.   Simple Smile

# 596
Това е бавния метод. За кореселин се чудя, с едно памуче дали ще се махне.

# 597
  • София
Да, имаше заредени от Бурканчетата за мед , около 10на бройки. Аз купих.
Капака няма уплътнение и трябва да се внимава. Иначе е много симпатичен. Simple Smile

В кой филиал на Пепко е имало заредени? За кой град се коментира?

# 598
На мен ми се струва, че съм виждала такива буркани в Плевен, магазина в Сторгозия, но ми е далече и нямам възможност да проверя. 

# 599
Мисля повече да не ходя пак към 50лв .
Взех на майка пуловер със снежинка...а вчера го нямаше ...🍀късмет
Отдавна ме тормози да й поръчам,а са скъпи

Общи условия

Активация на акаунт