Магазини Pepco 13

• 67 107
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз си купих черни моливи за скициране и коледни дебели чорапи.

# 571
Тези гномчета онзи ден за 30 минути скорострелно свършиха в пепкото в което бях ...не мога да ви опиша картинката гледам опашка на касата 10 човека и всички с гномчета ...

Те не са скъпи хич. 4 педи голям, а 18 лева. По-изгоден гном не съм виждала. Много се натиснах да не го купя честно казано Laughing

# 572
  • Пловдив
Ако търсите елфи - не е от Пепко, но
Скрит текст:
в Юск има на много добри цени: https://jysk.bg/koleda/koledni-elfi

# 573
Почти няма в Юск. Вчера бях за домашни чехли да видя какви има и се завъртях на коледните, почти нищо не беше останало, повече лампички и кутии с дръвчета. За Ринга ми е впечатлението.

# 574
  • Пловдив
За Юск има опция да се видят наличности за конкретен магазин.

# 575
Аз днес реших да сменям играчките на елхата взех бели и зелени, добре,че е малка 😁
Естествено не минахме без нещо за детето

Взех й зимна шапка лилава със сърце,януари прави 4,взех 4-8 и беше ок.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 14:55 от Mimi9999

# 576
И аз опуках вчера бая парички пак в Пепко Wink взех две калъфки плюшени ,коледни - бяла и червенка , намалени на 4,20 , едно ватирано тъмносиньо клинче 152 р-р ( за госпожицата ,дето е 135см, че само с анцузи не върви да ходи , а пък трудно и намирам лековатирани клинчета,които са широкички ).Намерих и Дядо Коледа - комплект чайник с чашка и 3 кръгчета за маса - 2 бежови в комплект и едно златисто. Намерих си и една кутийка за джунджурии за под масата - дистанционни, зарядни ...и една постелка за баня Wink Wink

# 577
  • София
Чехлите с елени имаше доста в Пепко на бул. Сливница.

# 578
Аз миналата седмица много харесах този поднос за бижута - не съм виждала точно такъв модел другаде, интересен ми е:

# 579
Здравейте, искам да попитам дали сте виждали скоро този буркан за мед:

В нашия Пепко според продавачките е имало само 1 път…много го искам подобни се продават на други места за 35лв+

# 580
  • София
За първи път виждам такъв буркан за мед. Харесва ми!

# 581
  • Варна
Някой ползвал ли е сгъваемите чадъри? Качествени ли са?

# 582
  • София
Не чупят се за 3-4 седмици

# 583
Здравейте, искам да попитам дали сте виждали скоро този буркан за мед:

В нашия Пепко според продавачките е имало само 1 път…много го искам подобни се продават на други места за 35лв+
Мярках в Shein такива.

# 584
Добър вечер , някой да снима пижамите в пепко ще бъда благодарна
Лека вечер !

Общи условия

Активация на акаунт