Магазини Pepco 13

• 67 109
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София/Севлиево
На повечето перални има програма за пране на вълна(включително на моята,но никога не съм я ползвала)...

# 556
В пепко продават ли се коктейлни пръчици?

# 557
В пепко продават ли се коктейлни пръчици?
Да ! Поне преди съм виждала ..

# 558
Дали има в Пепко карфици с топче цветно отгоре?

# 559
  • София
Баретите ги видях случайно в Пепко в Мега Мол, София. Бяха само 4 бр. Цена 8 лв., черни.  Премерих едната и ми стана. Дори не съм гледала състава. В къщи я видях, че е 100 % вълна и указанията са - без пране , без  химическо чистене и се зачудих как ще се почиства. Засега няма да я пера, но като я понося, ще я пробвам в студена вода.
Вълната се степва, да. Брат ми по погрешка си беше изпрал един вълнен пуловер в пералнята на висока температура и като отворил люка - а, няма го пуловера. А той се залепил за горната част на люка и се смалил до размер за кучето. Simple Smile

# 560
Здравейте !

Издирвам един син папагал около 18-20 лева, в серия е с една маймунка и хамстер . При нас беше останал един без кутийка и в окаяно състояние. Ще съм благодарна за информация, ако някой го види някъде Flowers Bouquet

# 561
Ох, и аз си смалих скоро една жилетка, а не беше вълна 😆 как е станало не знам 🤣. А толкова съм разсеяна, че даже и не съм разбрала. Майка ми каза 🤭. Пита ме кво и се случи на тази жилетка, беше ти дълга, а сега ти е до кръста и тогава се чукнах, защо я усещам леко тясна 🤪😆🤦

# 562
На повечето перални има програма за пране на вълна(включително на моята,но никога не съм я ползвала)...

Има. Пера точно на нея, на 30 градуса и без центрофуга. Не се степва. Не пера нищо на ръка аз.

# 563
Снимах част от играчките 😁

Не знам защо толкова се разваля качеството, като ги прикача тук. Извинявам се. 🤷🏻♀

# 564
Аз се отчетох с domino train ....

# 565

Не знам защо толкова се разваля качеството, като ги прикача тук. Извинявам се. 🤷🏻♀
Колко пари е влака ? Не мога да увелича снимката , а искам да си купя влакче 😓😂

# 566

Колко пари е влака ? Не мога да увелича снимката , а искам да си купя влакче 😓😂
Ако става въпрос за влака на 4-та снимка, мисля че пише 25лв.

# 567
Днес се засилиха да взема едни коледни кутии. Бяха няколко кутии в една. И си помислих, че всичките кутии струват 5.50. не било така. Трябвало да извадя една по една кутиите и да гледам коя колко струвала. Оставих им ги.
Взех шапка за детето и още дребни неща.

# 568
Купих аз подложки - светло сива и тъмно сива и две сиви кълъфки за възглавнички с елхички. Много ме радват, добре ще стоят.
Исках да взема един стоящ гном, но сина ми не ми разреши като му го пуснах, защото съм била накупила достатъчно... непотребни неща. Натиснах си ината и излязох без гнома, а беше толкова прекрасен Heart

Eто го, за този хубвец става дума Simple Smile

Иначе това си взех, но още не сме украсявали, само трупам, то затова им се струва, че е много Simple Smile

# 569
Тези гномчета онзи ден за 30 минути скорострелно свършиха в пепкото в което бях ...не мога да ви опиша картинката гледам опашка на касата 10 човека и всички с гномчета ...

Общи условия

Активация на акаунт