Магазини Pepco 13

• 67 114
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Oт какъв материал са капачетата на тези чаши с капачета 😃

# 541
  • София
При бельото гледах, имаше някакви големи, 152, а на мен ми трябват 128/134, момичешки. Нищо, ще погледна пак следващия път.
Благодаря ви.
Момичешки като съм вземала са си били при бельото, ама не помня кога  е било. Май последно само бюстиета гледах.

# 542
Да, бюстиета имаше доста.

# 543
Oт какъв материал са капачетата на тези чаши с капачета 😃
Същия като чашата ..тази на мики маус която гледах капачето е във формата на уши ..лесно се отстранява и се слага

# 544
  • Пловдив
Жълти подложки никога не е имало, от този тип - златни, охра и всякакви нюанси между жълто и кафяво, но точно жълти, (каквото ми трябват и на мен Stuck Out Tongue Winking Eye ), за съжаление - не

# 545
Споделям 2 чаши ,които страшно ми харесват.По 8лв са ,боросиликатно стъкло.

С каква вместимост са тези чаши?
Аз си купих комплекта с белите формички за сладки от 2,50. Имам и от миналата година подобни (тогава бяха в червено), 3 формички се повтарят, другите са различни- примерно елхите не са 1:1- едната е със звезда на върха, снежните човеци- единият е без шапка, другият има, камбанките, снежинките се различават. Купих си и червените формички с пружина, също бяха по 2,50 лв. Малки са фигурките, но пък 8 броя на тази цена е доста добре.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 14:12 от dolce miele

# 546
  • Сливен
Нямам етикет ,но май бяха около 400мл

# 547
  • София
И как се почиства / поддържа тази барета?
Ами смятам да я пера на 30 градуса. Вълната няма проблем да се пере.

# 548
Аз изпрах един вълнен шал и го изкарах на въже. Ако е вълнена баретата може на ръка с омекотител после и няма да се повреди. Влезе ли в пералня почти на 100 процента съм сигурна, че ще се степа.

# 549
Аз мин.година си накиснах една барета в топла вода с малко прах и като я изсуших, се наложи да в подаря на детето 🤷‍♀️

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 22:29 от Г-жа Шантал

# 550
На химическо евенуално. Или пране със студена вода на ръка.

Преди време един хубав голям шал ми се сви до размерите на кърпичка.... Grin

# 551
  • Варна
Съвети за почистване на вълнени изделия
https://svetlanaarts.blogspot.com/2013/02/blog-post_14.html

# 552
В Пепко има и барети ли? От кога са ? Тези дни бях пак в 4 магазина не съм видяла. Какви са ?Тук някой показа ли я? Препускам през темите, че нещо напоследък нямам време и чета през пръсти.

# 553
Най-фините вълнени и мохерени пуловери съм прала с абсолютно студена вода на ръка. След това ги центрофугирам. Вълната се степва, когато се променя температурата на водата по време на пране. Например - переш с топла вода и плакнеш със студена. Или обратно. Затова се степва в пералнята, ако се пусне на програма, която затопля водата, дори и на 40 градуса. Ако се изключи затоплянето на водата и се пере само на студена вода, вълната може да се пере и в пералня.

# 554
  • София
И аз не видях барети в Пепко.

Общи условия

Активация на акаунт