Магазини Pepco 13

• 67 120
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, издирвам чехлите с еленчетата, 40- 41.Дали има този номер в Пепко Люлин 6? В Мега мола няма този номер.Благодаря!

# 511
Ох, намерих снежинките, които търсех (бяха ги пускали миналата година) и имах късмет, едно единствено шишенце, сложено на едни от щандовете....и го грабнах веднага....хахаххаха

# 512
  • София
Момичета, издирвам чехлите с еленчетата, 40- 41.Дали има този номер в Пепко Люлин 6? В Мега мола няма този номер.Благодаря!
И аз търсих днес в нашия магазин, няма.

# 513
Ох, намерих снежинките, които търсех (бяха ги пускали миналата година) и имах късмет, едно единствено шишенце, сложено на едни от щандовете....и го грабнах веднага....хахаххаха

Какви са тези снежинки?

# 514
снежинки от много тънка пластмаса, сребристи, около 1 см/диаметър в пластмасово шишенце за крафт неща..... Миналата година ги продаваха доста, тази нямаше никъде, поне в 3-4 магазина проверявах.

Ето тук на това духче съм слагала от тях:

# 515
Kak е направено духчето?🙂

# 516
Амииии, от прежда. Няма как да опиша подробно изработката.....т.е. не е с едно изречение.

# 517
Днес бях в Пепко в Скай Сити и видях комплектчета за крафт. Мисля, че имаше доста бройки.

# 518
  • София
Днес отидох за играчки, а забърсах черна барета от 100 % вълна. Много хубаво стои. Странно само, пише, че не се пере и не се дава на химическо?!?
Дамски пантофи няма големи номера. 😞

# 519
  • София
И как се почиства / поддържа тази барета?

# 520
Днес бях до няколко Пепковци за рокля на детето ( не Коледна ) и нямаше 😐 Направих няколко снимки да си плакна окото 😀 и си купих една балерина за елхата

# 521
Амииии, от прежда. Няма как да опиша подробно изработката.....т.е. не е с едно изречение.
Благодаря, и сама се досетих, че са от прежда.😂
Днес бяхме за подарък за рд. Купихме, но мернах и пантофите- много малко имаше останали. Нито избор на модели, нито на размери имаше (предимно по-малките размери бяха налични)...🙂

# 522
  • На изток от Ада
схема трябва Долс

# 523
Наси,
Скрит текст:
няма нужда. Разбрах как е направено.😉

# 524
В Ютуб има много клипчета за изработка на подобни сувенирчета.

Общи условия

Активация на акаунт