Магазини Pepco 13

• 67 130
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Има ли вече бебешки и детски коледни рокли ?
Има, взех за детето клинче на 3лв защото само за фотосесия ще го облече, за нас тениски по 6май, и пак за детето блузка за 6.

# 496
Малко пантофи ви снимах, Морковелка питаше.

От моята пижама нямаше вече, имаше нови дамски, поларени. Светло зелено/мента.

# 497
  • На изток от Ада
Вчера ходих. Набързо. Има много чаши и други коледни неща

# 498
А има ли коледни блузки 110 за момиче ?

# 499
Мими,  има.

# 500
  • София
Понеже доста писахме за пантофи, чехли, искам да ви покажа едни еднорози Simple Smile

Скрит текст:
- от Дейхман, писах за тях. Много топлят и са много удобни. Извинявам се, че не е по темата за Пепко, но много ми харесват! Цветът е ябълков банан Simple Smile Има ли такъв цвят?! Simple Smile

# 501
  • Варна
Тези коледни пантофи само около Коледа и Нова година ли носите, после прибирате или? 😆

# 502
  • На изток от Ада
Тези коледни пантофи само около Коледа и Нова година ли носите, после прибирате или? 😆
декември януари, взех Мин година. Не са ми удобни

# 503
  • София
Нося ги през студеното време. За лятото не стават.

# 504
Аз студените месеци ги изкарвам с коледни чорапи от този тип. Да са дебелички, че моите крака винаги са студени. Подносих вече старите ми от миналата година. Скоро ще си търся и новички, не че нямам останали от миналата година 🤣.
До май месец се мъкна с такива шушони 🤭🤭🤭,а пантофи рядко слагам. Обаче харесат ли ми някакви купувам 😂

# 505
  • София
отвориха ли магазина в Княжево, Карпузица?

# 506
  • София/Севлиево
Много ги харесвам такъв тип коледни чорапи (дори имам подарени),но ми стискат на прасеца(а аз съм с доста пухкав такъв и мразя ластици и други подобни да го стягат,та зимата в големия студ ходя с чорапогащи и чорапки терлички отгоре).

# 507
Аз студените месеци ги изкарвам с коледни чорапи от този тип. Да са дебелички, че моите крака винаги са студени. Подносих вече старите ми от миналата година. Скоро ще си търся и новички, не че нямам останали от миналата година 🤣.
До май месец се мъкна с такива шушони 🤭🤭🤭,а пантофи рядко слагам. Обаче харесат ли ми някакви купувам 😂
Този тип чорапи не ви ли се усукват/въртят около стъпалата? Не говоря за хлъзгане по пода, тези от снимката май са с бутончета отдолу /аз ги нося с чехли, ако има значение, визирам подобни модели без противоплъзгащи бутончета отдолу/.

# 508
Скоро си намерих подобни червени чорапи, които миналата година съм купила от Пепко и съм ги забравила. Много ми харесват, въпреки, че с изключение на най-големи студове, ходя вкъщи по джапанки на бос крак.

# 509
Моите всички са с бутончета отдолу и не се пързалят. Иначе не се въртят, при мен започват да се свличат, но това се случва към края на сезона или на следващата година. Разтягат се от прането и затова. Аз съм с голям крак 39-40 и с тях става мечешки 😆 и няма как и пантофи да нося. Трябва мъжки много голям номер.
Бррр, боса зимата 😱😱😱 аз ще си умра от измръзване 🤭🤣🤣.

Общи условия

Активация на акаунт