Магазини Pepco 13

• 67 093
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • На изток от Ада
Ella , не разбрах какво е златистото нещо .Може би свещник ?
за шампанско според мен

# 616
  • Варна
Вчера трябваше да убия 5-10 мин и влязох в Пепко Чаталджа, Варна, беше около 18ч.
Страшен хаос е в този магазин - разхвърляни дрехи в пробните, наблъскани 50 закачалки на едно 30см лостче - не успях да разгледам празничните дамски рокли, хващаш една, другата пада, изнервящо е.

Отивам да видя коледните чаши, там пък точно в час пик с голям клиентопоток един мъж от персонала с негова колежка се заеха да ги подреждат - и там не успях като хората да разгледам.
И една такава изнервена и без покупки си напуснах магазина. 😂

# 617
И аз онзи ден така едва минавах от кашони , стълби сложени за зареждане, хора. Излязох с празни ръце

# 618
Нашите са в много добро състояние. Не съм виждала разхвърлян.
Искам да се оплача от сутиените на Пепко. Един жълт миналата година си купих, носен е сумарно не повече от 6 месеца, миналото лято и сега. И му изскочи банел вчера?! Това не ми се е случвало дори с китайски сутиени, преди години съм имала. От НМ имам от 5 години, не са мръднали, а се носят постоянно.
Та вече и сутиени от Пепко няма да купувам.

# 619
На мен това ми се случва непрекъснато със сутиените от Уайкики. Заради тях се ориентирах към Пепко - може и да стане същото (до момента не е), но поне са 5 пъти по-евтини.

# 620
Днес е 3 за 2 на коледни неща, детски играчки и не помня още какво. Взе подаръци за колегите и играчки за малките

# 621
Аз имам един не му е изскочило нищо но се обезформи доста,сега взех един сив изчистен да видим.
До кога важи това само днес ли?

# 622
  • София
Днес е 3 за 2 на коледни неща, детски играчки и не помня още какво. Взе подаръци за колегите и играчки за малките
Играчки за домашни любимци. Grinning

# 623
Харесах си едно тежко преспапие - като снежен глобус, но само със златни люспи вътре. Мисля, че се води коледна украса. Обаче сега ми е студено да ходя - ще пробвам утре да го потърся.

# 624
Това 3 за 2 само за днес ли ще е?

# 625
  • София
Мисля, че е до 30.11.2023 г.

# 626
Не ми казаха до кога е, хем ги питах. Ей тия човечета взех за колегите
Скрит текст:

# 627
  • София/Севлиево
Намалението е до 30.11 или до изчерпване на количествата.Много неща харесах,но нищо не купих.Утре ще водя ММ да види детската прахосмукачка и да изберем подаръци за децата(то за големия вече има,но може още нещичко).

# 628
Севда, много са хубави, на каква цена са? Дано има и аз бих взела от тях.

# 629
5 лв са трите броя. Аз взех 3 кутийки за 10 лв

Общи условия

Активация на акаунт