Магазини Pepco 13

• 67 088
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря, много са свежи, дано има налични и да успея да се вредя Simple Smile

# 631
Купичките за домашни любимци дали влизат и те в тази оферта 🤔

# 632
Пак взех някои неща ....хайде да свършват празниците ...😁😁
Тефтер за майка, ръкавица за мен,сряда сме на рд айде и подарък за детето и за мойта естествено 😁😁.....фибички ...
Ще ви снимам подаръка+една оцветявка
https://

# 633
Нашите са в много добро състояние. Не съм виждала разхвърлян.
Искам да се оплача от сутиените на Пепко. Един жълт миналата година си купих, носен е сумарно не повече от 6 месеца, миналото лято и сега. И му изскочи банел вчера?! Това не ми се е случвало дори с китайски сутиени, преди години съм имала. От НМ имам от 5 години, не са мръднали, а се носят постоянно.
Та вече и сутиени от Пепко няма да купувам.
Направо си късметлийка ! Банелите на мойте сутиени от Пепко,излизат още на петото слагане макс, а от друг магазин до десетото..  Започвам да се чудя, дали в мен не е проблема..🤐🤔

# 634
Аз вчера взех на моето дете едно като камион с кучетата от Пес патрул. Могат да се правят фигурките на кучетата с пластелин. 20 лв беше. Ама го оставих в баба им , че ще е подарък от нея.
Единият магазин е много по- зареден от другия при нас. Ако търсиш нещо, трябва да обиколиш всички магазини, навсякъде различна стока.

# 635
Да - това си им е политиката. Веднъж питах в единия дали имат артикул от другия магазин и жената ми каза, че навсякъде стоката е различна - каквото им докарат - това редят.
Дори някои колекции са разделени - примерно нещата с персонажи на Туве Янсон - в единия магазин имаше одеяло, възглавница и чаши, в другия - свещник и още нещо (вече забравих какво беше).

Иначе до сега все е било подредено при нас и пробните са чисти, но може да е случайност - да съм уцелвала такива моменти. Затова пък, в малкия магазин ми се е случвало да чакам на празна каса, защото всичкият персонал прави нещо из магазина.

# 636
При нас има звънец на касата. Ако няма служител, звънваш и той идва.

# 637
  • София
Звънецут е о ако служител трябва да извика управител / например за сторено или да пита за някакъв продукт /.
Оставам с впечатление, че филиалите на Пепко са франчайзингови и оттук идва различната стока.

# 638
В галерия Бургас имаше ступани много кашони един върху друг и с найлон какво ще изкарат....

# 639
Клиновете (най-обикновените черни) прибрани ли са или просто не виждам къде в магазина са преместени?! Невъзможно е да са продали толкова много бройки...

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 16:43 от dolce miele

# 640
Сега бях, мисля да не ходя докато не им свършат промоциите. Едва избрах какво да взема - всичко коледно, всичко с табели и на касата ми викат някои от нещата не влизат в промоцията (но не се знае кои). Оставих им всичко и си заминах. Като сложат етикети с намаление на всеки продукт, ще пазарувам, не мога да си губя времето така!

# 641
На звънеца при нас пише " позвъни и твоят касиер ще дойде".

# 642
Ами, не видях звънец сега (но и си имаше касиер).

# 643
някой по горе питаше за намалението какво точно включва и до кога е

# 644
Точно коледни продукти за дома ми направиха проблем - всичко беше с етикет с надпис Коледа и с коледни мотиви, освен това имаше табели за промоцията на рафтовете.

Общи условия

Активация на акаунт