Магазини Pepco 13

• 67 052
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Може ли да помоля някой да снима инфо от касовия бон с буркана за мед или етикета на дъното, за да си потърся и аз. Може и на лични да ми прати. Много благодаря предварително!

# 691
  • Пловдив
Има ли в Пепко някакви материали да изработим нещо за Коледния базар с детето? Че ако не, да ходя направо другаде.
Зависи от филиала. Засичала съм "дизайнерска" хартия и стикери, подходящи за картички, филц, foam, топчета стиропор за декориране, малки помпони,  очички и и пружинки, подаръчни панделки...

# 692
Оф, аз взех днес от прословутия буркан, но ми падна капачето и се счупи. Накараха ме да го платя, което не мисля, че е редно. До колкото съм запозната стоката в магазина принадлежи на магазина, а не на клиента до момента на плащане. Но аз се притесних и се ядосах и не го помислих на момента. Та, имам си буркан без капак, но пък малката си играе с него Joy
Ето и снимка на етикета

# 693
Ее ужасни са, нали стоката им е застрахована, а и така си нареждат стоките да те е страх да го вземеш да не развалиш доминото. Много пъти съм била на косъм от такъв инцидент, натикали едно до друго и над друго чупливи стоки.

# 694
Има ли в Пепко някакви материали да изработим нещо за Коледния базар с детето? Че ако не, да ходя направо другаде.
Зависи от филиала. Засичала съм "дизайнерска" хартия и стикери, подходящи за картички, филц, foam, топчета стиропор за декориране, малки помпони,  очички и и пружинки, подаръчни панделки...
В Мега мол има комплекти за изработа на коледна украса, подобни на показаната нагоре джинджифилова къщичка, но със стиропор, лепило, разни брокатеи и т.н.
Забравих - има и комплект за изработване на ключодържател с лепене на диамантени топчета (елха, дядо Коледа и джинджифилово човече).

# 695
Именно. Въпросът е принципен, не съм за 6 лв.

# 696
Сладкодъвка, много неприятно!
Цитат
Ее ужасни са, нали стоката им е застрахована, а и така си нареждат стоките да те е страх да го вземеш да не развалиш доминото. Много пъти съм била на косъм от такъв инцидент, натикали едно до друго и над друго чупливи стоки.
Мен и друго ме дразни. Имат навика на касата да досаждат на клиентите:
- Да ви предложим батерии.
- Не. 
- Имаме чорапи на промоция.
- Не, благодаря!
- Желаете ли еди - какво си...?
Не, не желая. Искам да платя и да си тръгна.

# 697
Мен пък друго ме дразни в персонала - никога нищо не знаят. Имате ли еди какво си....."Миии, не знаааам", къде ви е еди що си....."Миии, не знаааам".

# 698
  • София
Сладкодъвка, много неприятно!
Цитат
Мен и друго ме дразни. Имат навика на касата да досаждат на клиентите:
- Да ви предложим батерии.
- Не. 
- Имаме чорапи на промоция.
- Не, благодаря!
- Желаете ли еди - какво си...?
Не, не желая. Искам да платя и да си тръгна.

Специално за това не се виновни продавачките, ама съм съгласна, че е досадно и във Фантастико така правят.

# 699
Мен ме дразни, че всичко е наблъскано и освен, че не може да се обърнеш, да се разминеш с някого без да събориш нещо, не можеш и нищо да намериш

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 15:12 от sweet_memory

# 700
Както съм писала и друг път тук, където вече живея има два магазина. Доста са различни един от друг. В близкия до мен ме дразни, че продавачките са...ами, доста прости и невъзпитани. Винаги обсъждат на висок глас някакви лични неща, хилят се,никога нищо не знаят,говорят на ти; ако отидеш около 30-40 Мин преди края на работното време вече почистват магазина и не скриват раздразнението си от клиента...Поне не досаждат с предложения за покупка. Това, което ми харесва при тях, е че никога не питат защо връщам.
Относно счупеното днес писах имейл на Пепко. Искам да знам дали наистина се заплаща счупеното. Рових в сайта им, не намерих информация. Просто да знам, защото е въпрос на принцип, не на 6 лв. Ще пиша, ако ми отговорят.

# 701
Не знам при Пепко как е, но принципно, ако ти си го счупила, докато го разглеждаш или носиш, редно е да го платиш. Ако си го бутнала, защото е претъпкано и не можеш да минеш между щандовете, вече си е за сметка на магазина. На много места удържат бракуваните стоки от персонала. Не знам в Пепко конкретно дали е така.

# 702
  • На изток от Ада
Плащала съм счупена стока не в Пепко.
Скоро спуках омекотител в Кауфланд,не го платих

# 703
Май само аз съм доволна от персонала в Пепко,не мога да кажа на черното бяло.До сега се е случвало няколко пъти да питам за нещо конкретно,винаги ми отговарят адекватно.
Явно в "моят" магазин работят отговорни и съвестни момичета.

# 704
  • София/Севлиево
Преди време в едното ни Пепко счупих нещо (не помня какво) като минах край него с бебешката количка.Поисках да го платя,но момичето ми каза ,че не е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт