Магазини Pepco 13

• 67 041
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Майка ми ми снима бурканчето, което е взела. Ама ми изглежда или счупено или без капак, не мога да разбера

# 706
Капака е обърнат наобратно с върха навътре в буркана, затова изглежда така.

# 707
Честно, нямаше да се сетя. Утре на свежа глава ще го видя Wink

# 708
  • Варна
Вчера в Пепко Делта планет успях да купя коледни чаши, че и с промоцията 3 за 2. Служителката на касата не знаеше дали участват в акцията, каза трябва първо да маркира и тогава ставало ясно.
Пред мен имаше жена с много неща, та нещо ги деляха на 2 сметки за да хванели промоцията.

3 такива чаши за 12 лв, добра сделка 😄

# 709
Моля, някой ако има стъклената кръгла кутия за храна със синия капак да ми я снима. В постоянния асортимент е. Пускам линк към подобна серия за подсещане. Трябва ми снимка на кутията, че ще давам поръчка на позната да ми я купи от съседен град, при нас са изчерпани кръглите.
https://levon.bg/za-kukhnyata/kukhnenski-prinadlezhnosti/sudove- … on-bormioli-rocco

# 710
Заповядай
Скрит текст:

# 711
  • Троян
Идвам и аз да се оплача от промоцията в Пепко. Явно персонала не е запознат добре и сега ще трябва да се разхождам да връщам неща и да ми ги калкулират наново. Сметката ми е почти 300 лева, отстъпката е 17 лева ...... На касовия бон имам отстъпки в стотинки ... Утре ще трябва да се разходя и да видя защо така се е получило, но ще нося и нещата с мен, ако трябва да ми ги пуснат на отделни бонове или да върна някои неща, които взех заради промоцията.

Безплатно излиза това, което е най-евтино. И на мен днес след всяка стока имах минус някакви стотинки (т.е. сума), но в крайна сметка най-евтиното си беше без пари. Имах 6 неща и ми ги разделиха на 2 касови бона, за да може да се ползва отстъпката. Предполагам, че ако всичко е на едно, пак най-евтините неща, които сте взели са ви без пари. Пребройте си нещата и после вижте евтините каква сума са.

# 712
Според мен всеки магазин има собствена политика относно заплащане на повредени артикули. А лично аз не бих отказала да платя счупено и повредено от мен.

# 713
Здравейте, имам въпрос относно тази промоция 3 за 2 на коледни неща, която е до утре. Какво включва?

# 714
Здравейте, имам въпрос относно тази промоция 3 за 2 на коледни неща, която е до утре. Какво включва?
Детски играчки, коледни продукти за дома и играчки за домашни любимци.
Най-евтиният продукт е безплатен и реално, за да има истинска отстъпка и да си заслужавА трябва да се избират 3 продукта със сходна цена.
По-горе е описан случай при сметка 300лв, само 17лв отстъпка, защото са маркирани заедно.
Аз купих 12 неща, като ги накарах на 4 касови бона да ми ги маркират и така имах голяма отстъпка (57.50лв ми беше отстъпката, вместо 13.50лв, ако бяха ми ги маркирали заедно)

# 715
  • Варна

Ето един пример, макар и не особено нагледен, и трите неща бяха с еднаква цена.

# 716
Здравейте, от много време издирвам една малка хладилна чанта от Pepco във формата на цитрусов плод (портокал или лимон беше) и приличаше на дамска чанта. Разпитах във всички магазини около нас, но ми казаха, че е стара лятна колекция и е изчерпана от наличност...

Дали някоя от вас е успяла да се сдобие с нея и е склонна да се раздели? Cry

# 717
Попитах в Пепко дали днес свършва 3 за 2.  Били им казали, че продължава до 7 декември.

# 718
Кои стоки обхваща промоцията 3на цената на 2 за коледни стоки за дома. Буркана за мед е с коледен етикет, пробвахме 3 броя дали ще минат за 2, но не минаха. Та малко промоцията им е объркваща.

# 719
На етикета трябва да пише ХХ/В - довечера ще снимам.
Писала съм последна, така че редактирам:

Всичко, което купих, е от тази категория.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 20:08 от beki8

Общи условия

Активация на акаунт